iyi akşamlar topalaklar
amin bal damlıyor canım ağzından
enee cadaloz kız hadi bakem doğur da gel
allah yardımcın olsun canım
paket etmiş seni bu kız daha bir ay dolmadan
az kaldı canım sabır..
maşallah az kakmış canım senin de
canım gözün aydın foto bekliyik senden de
ayy çok komikmiş
allah yardımcın olsun
bende sıcaklıgınız ve nezaketiniz için sizlere teşekkür ediyorumopuyorumnanaktan hergün ugruyorum burayadogum yapan annelerin gözü aydın olsun. bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun:Saruboceq: saglıklı, bereketli, hayırlı ömürleri olsun.Evlatlarınız iki cihanda yüzünüzün akı olsunlar. Vatanını milletini seven, merhabetli, ahlaklı bireyler olsunlar inşAllah
hayırlı geceler sizlere:a015:
amin bal damlıyor canım ağzından
kızlar sabah 8de hastane yolcusuyum nasipse murat çağan yarın dünyaya gelicek dualarınızı bekliyorum hepinize hayırlı doğumlar banda tabii:Saruboceq:
enee cadaloz kız hadi bakem doğur da gel
hayırlı doğumlar arkadaşım..inşallah hayırlısıyla bebişine kavuşursun.İyi haberlerini duyarız inşallah ..Bende salı sezeryana girecem..çok heyecanlıyım...
allah yardımcın olsun canım
maşallah kızına culiselam ocak anaları nassınız
sağlık ocağına gittik topuktan kan aldılar
muayene ettiler
3650 olmus iyi dedi doktor
ben yamuk cıktım tansiyonum cok düşmüş sen nasıl ayakta duruyoon dediler
ama ben hiç bişi hissetmiyom :uhm:
ee kimler doğurdu bakem
paket etmiş seni bu kız daha bir ay dolmadan
merhaba arkadaşlar..bende 37+3 haftalığım ama hiç sabrım kalmadı.. son zamanlarda beklemek ne zormuş... arada bi girip bakıyorum 40 haftasına kadar bekleyen arkadaşlar var allah sabır versin... ben gerçekten oğluşumu çok özlüyorum yüzünü görmek kokusunu duymak isiyorum artık... gelsin istiyorum![]()
az kaldı canım sabır..
maşallah bebişe canım foto bekliyikcanlarım merhaba sadece oyle bır bakabılıyorum sıze bır mesaj yazacagım hemen.
julı haber vermıs :))
mınık kızım geldı dunyaya..
3800 52.5 cm.. 41.5 maşallah
kızımızın adını Hayal koyduk..
babası ıkıncı ısım dusunuyor
1 ocak 12.30 gıbı suyum geldı apar topar dr agıttık benım drum yoktu baska bır dra emanet ettık kendımızı..
normal dogum ıcın kontrol ettı ama maalesef bebek buyuk ve kemık yapıma musaıt olmadıgını soyledı.
genel anestezı olarak sezeryana aldı.
bu arada kıstımı de almıslar :))
saat 13.47 de Hayal Prensesımız bızım yanımızdaydı..
ıkı gun kaldık hastanede..
cok sukur hersey yolunda sutum geldı zaten son zamanlarda gelıyordu..
yalnız goguslerım berbat durumda ne yaptıysam artık cok gec canım fena yanıyor..
ama deger melegımın yuzunu gormeye..
bana ve meleğime ıyı dıleklerını gonderen herkese cok tesekkur ederım daha musaıt bır zamanda tek tek bakmak ıstıyorum ınsallah ..
Allah herkese yaşatsın daha gelmemıs melekler de anneler de saglıcakla kurtulsun insallah..
merhaba kizlar simdi doktor amcamizdan geldik oglusum 2820 gr 48 cm olmus hersey yolundaymis 23 ocak gunu saat 8.30da sezaryan gunumuz insallah oglus acele etmezse
kibele massallah canim prensese tebrikler sana da kolayliklar diliyorum goguslere lansonih suruyomusun canim opuyorum prensesi de seni de kocaman
maşallah az kakmış canım senin de
Selam kızlar.Hepinizin heyecanını çok iyi anlıyorum Allah hepinizin yardımcısı olsun inş.Ben de aralığın 16sında oğlumu aldım kucağıma sezeryanla.Böyle bir sevgi yok kokusu mis gibi.Her acıya sıkıntıya uykusuzluğa değer herşey.Hepiniz sağlıkla alırsınız inş. kucaklarınıza bebeciklerinizi.
canım gözün aydın foto bekliyik senden de
ay hiç sorma ben de her akşam buna benzer bir rüya görüyorum, dün gece sularım geliyordu mesela fıskiye gibiydi:)) sonra bebek geliyor seninki gibi erkek yerine kız çıktı tabi, bi de konuşuyor, battaniyeyle sardığım için kafasını yüzünü e bi de boya badana yapsaydın bari diye tersliyor beni, çok güldüm uyanınca:)))
ayy çok komikmiş
Arkadaşlar yarın sezeryanla doğum yapıcam. Çok heycanlıyım. Allah hepimizi kurtarsın. Birazda korkuyorum. akannehir Umarım herşey güzel olur. Bebişim de sağlıklı olur. Offfffff maratonun zorlu sonuna geldim. Doğum hikayemi de anlatmak için sabırsızlanıyorum. Umarım size moral veren bi doğum tecrübesi yaşarım. Dualarınızı da bekliyorum.:1hug:
allah yardımcın olsun
eneee ecrin gözün aydınteyzoşlaaaarrr...
ecrin gacısı sonunda doğurdu...
suni sancı işe yaramamış, Ayris hanım kapıyı bulamamış, pencereden çıkmış :)
sezeryanle almışlar bebişi..
az önce konuştum, çok yormamak için uzatmadım meseleyi.. detaylar için sonra yenniden ararız. çok bitkin geliyordu sesi, sanırım yeni ayılıyordu ecrin, heralde genel anestezi ile oldu ameliyatı...
bakalım öğreniriz.