Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esmer hoşgeldin bacım opuyorumnanaktan
selam herkese ben geldim buğlemi uyutup geldimö işe geç kaldımsıpa bırakmıyo yalancı memeyi verdim ağzına:ecrin_bebek: eliyle çıkarmayı öğrendi sisnzkilerde yapıyormu?_?_?
hoşbulduk bacım.
benimki yanağıyla emziğin arasına parmağını sokup bir fırlatıyor 3 metre öteye gidiyo emzik akannehir
bizim kız ağzıyla yapıyor o atma işlemini geçen gün araya araya öldüm bi fırlatmış beşiğin arkasına şaşredım kaldım bir defasındada yan yatak bizim yatağın yorganın üstünde buldum iyimi
birde dayısı seeviyordu benim ikizim bi fılattı memeyi yüzünü şırankkkkdelikafadulden neye uğradığını şaşrdı :lepi:
esmercim artık hanım hanımcık hatun ol bakem sen aklinialirimsmilebanlanma sensiz çok sakin oluyor buraları
günaydın herkeslere nassınız demir kucağımda emiyo bende size bakayım dedim
esmer hoşgeldin iyi halden erken saldılar sanırım seni:):)
kızlar bişey soracam netten bakıyorum bende oğluşuma uyurken uyku oyun arkadaşı dedikleri oyuncaklardan almak istiyorum kullanan varmı bunları tavsiye edermisiniz?boşuboşunada almayayım yaa kullanmazsa 49 tl çünkü
kızlar bişiy sorcam yaa.
ben oğluma hiç adıyla hitap etmiyorum, hep kuzucum benim diye konuşuyorum.
bu çocuk adını nasıl öğrencek. fisfisfis
adını kuzucum sanmasın ilerde :bbo:
aaa esmer ayaz desene çocuğa ismini öğrensinlmaz:ben bi kitap okumuştum hamileyken anne karnında bile isminiyle hitap edin diyordu sen doğdu hala ismini kullanmıyorsun ben buğlem kızım mimink kelebeğim
benimkide buğlem kızım minik kelebeğim sancak herhalboshayallersmile
demirle emişiyonuz hemi kıskandım vallaha şimcik bebişi yanında olan var olmayan var aklinialirimsmile
demirle emişiyonuz hemi kıskandım vallaha şimcik bebişi yanında olan var olmayan var aklinialirimsmile
olm senin gene durumun iyi.
bebişi yanında olmayan, olsa bile emiştiremeyen var delikafadulden
ay canımcım kusura bakma valla seni üzmek istemedim :kedi:mafoldumben
yok canım ya şaka şaka bende işe gelemden önce emişip geldim:lepi: