Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rylia bnde onu sordum geçen kimse cevap vermedi
valla ayağa bende çok karşıydım ama dediğim gibi sırtım tutuldu kucakta taşımaktan odasındaki yatağı sallanmıyo bizim odadaki beşiği sallanıyo zaten gece öyle uyutuyorum ama gündüz sepete koymuyorum geceyi ayırt etsin diye bide benimki ayaktan bırakınca uyanıyo neyapıcam bilmiyorum bi şekilde kendisi uyumaya alışması lazım
rylia bnde onu sordum geçen kimse cevap vermedi
rylai ve feyzae
zaten olması gereken o trayc hogg un kitabındada 4 ay olunca 4 te 4 kuralı diyo yani 4 saatte emmek
şimdilerde 3saatte bir yada acıkınca emmek istemesi normal miş
benimde tam tersi az emip memeden ayrılmıyo
bazen 2 saatte bazen 1 buçuk olmadı 1saatte emiyoruz
gece uzuyo arası genelde
ben eceyi gün içinde sallıyorum ayağımda...arada salıncağında sallıyorum...
akşamları çok uğraşıyorum onunla konuşuyorum oyuncaklarını gösteriyorum baya bir yoruyorum...
akşam 20.30 gibi uyuyor24.00 gibi uyanıyor karnımızı doyurup geri uyuyoruz....sonra gece ya bir kere ya iki kere kalkıyor ..allaha şükür![]()
yaa bende endişelendim semiham yaa niye emmek istemiyo eskisi kadar diye nası bi kitap bu cnm bende alim bendede bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler diye bi kitap var oda çok güzel ama bu daha değişik bişey galiba
kitap bu bebek bakım sorunlarına mucize çözümler ansiklopedi gibi hiç resim yok biraz okumak sıkıyo ama iyi bilgiler var
bende arada bakabiliyorum anca eğer kitapta yazılanları uygularsak ooo
mucize olur herhalde
![]()
günaydın kızlar nassınız bakalım ..benım kız bugun ne hıkmetse uyuyup duruyo. aksi bu kız ya bugun babamız evde bızı gezmeye götürecekti havada çok güzel ama hergün uyumayan kız bugün uykudan gözünü açmıyo hay bendeki şansaÇok üzgünüm çoook
günaydın kızlar nassınız bakalım ..benım kız bugun ne hıkmetse uyuyup duruyo. aksi bu kız ya bugun babamız evde bızı gezmeye götürecekti havada çok güzel ama hergün uyumayan kız bugün uykudan gözünü açmıyo hay bendeki şansaÇok üzgünüm çoook
canım bizimde durum aynı banyo yaptıracağım ama adam uyanmıyor bir türlü sonra teyzeme gideceğim saat kaç oldu ya.bu arada banyodan sonra dışarı çıkınca bişey olmaz dimiii.