2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben mamalar arasında sindirimi en güç olan milupa diye biliyorum.
bir de o biraz zor eriyor gibi geldi bana. hastanede bi arkadaş kullanırdı basbayağı sıcacık suyla anca eritirdi.
benim bebelac oda ısısındaki suyla bile iki çalkalayınca eriyor.
herobaby hakkında hiçbir fikrim yok ama.

allaha şükür ben bir problem yaşamadım...
zaten önce direk kaynamış suyu koyuyorum çalkalıyorum hemen eriyor sonrada önceden kayatıp soğuttuğum suyla ılıklaştıruyorum hangi ölçüde yapacaksam....

kızlar bişey sorcam bizim kız milupayı sevmiyiiiii tüküryomuş zilli zorla yedrmişler sabah .tutumlu olcek pahalı istemyıor baksana bizi düşüniyyiii ohaoldumsmile ne kullanıyım hangi mama iyi gelir acaba ?

ben mamalar arasında sindirimi en güç olan milupa diye biliyorum.
bir de o biraz zor eriyor gibi geldi bana. hastanede bi arkadaş kullanırdı basbayağı sıcacık suyla anca eritirdi.
benim bebelac oda ısısındaki suyla bile iki çalkalayınca eriyor.
herobaby hakkında hiçbir fikrim yok ama.

canım ben aptamili denedim keremin ağzını beyaz yapıodu o sonra bebelac ac olanı vardı bu kolik çocuklar için onu verdi doktor çok gazımız vardı vermez olaydı çocuk daha çok gaz sancısı çekti vede kabız oldu yaklaşık haftada bir zarzor ıkına ıkına kakasını yapıodu oda fitille dedim doktora böyle böyle die sonra golden goatı verdi onu kullanmaya başladım iyi geldi o gelişiminede iyi geldi bayağı bizi kasmaya başladı pahalı bi mama için 300 gr 35 tl sonracıma ona ilave milupa conformili kullanıoduk karıştırarark ikisini veriodum dün markette kocam heroyu gördü gdo muhabbeti varya sonuçta ülkerin dedi gdo kullanmaz herhalde dedi şimdi golden goatla onu karıştırıpta vermeye başlayacağım ama yine korkuyorum kabızlık ve gaz yaparsa diye

feyza bende en başından beri aptamil kullanıyorum bende memnunum ayça gibi dr sormuştu hangisini kullanıyosun diye aptamil dedim eğer pahalı geliyosa bebelac kullan dedi aynı firmanınmış aptamili yemiyorsa bebelac dene ama hero baby hakkında yorum yapamam çevremde kullanan hiç yok işin aslı bende önyargılıyım milupa ve ürünleri dışındaki mamalara

çok kişiden duydum bebelac iyi diyorlar deniycem onuda yemzse sma onuda yemezse arı mama vercem en sonunda kaydirigubbakcemile3

ceyce karıştırmadan versen daha iyi olmaz mı kabızlık için su vermeye çalış biraz birde ben mamasına birkaç damla zeytinyağı koyuyorum faydası oluyo hem kakaya hemde gelişimine diye biliyorum ayrıca hepten kaka yapamazsa ağızdan bir çay kaşığı zeytinyağı koyuyorum en kötü ihtimal fitille uyarıyorum

her bebekte farklı etkiler gösteriyor mamalar. bize iyi gelen başkasına yarıyor, normal bunlar.

yaa basın pirinç suyuna yapılmış pirinçunlu mamaları nasıl yiyor sıpalar.
:dilcikar:

kızlar hiç bakla üstüne yumurta kırılan bi yemek duydunuzmu nasıl yapılıyo bilen varmı özellikle ecrin sürekli değişik bişeyler yapan biri olarak

ben milipa alıyordum son ikidiir eşim hero almış ve ayris kabız oldu sinir oldum.şimdi tekrar aptamil alcam.cumartesi dr gitcez tekrar bi danışayım bakalım ne önercek.

hmmm doğru sen hamileykende yumurta yiyememkten yakınıyodun bugün ne var senin menüde
cokacimcoook

ceyce karıştırmadan versen daha iyi olmaz mı kabızlık için su vermeye çalış biraz birde ben mamasına birkaç damla zeytinyağı koyuyorum faydası oluyo hem kakaya hemde gelişimine diye biliyorum ayrıca hepten kaka yapamazsa ağızdan bir çay kaşığı zeytinyağı koyuyorum en kötü ihtimal fitille uyarıyorum

ozaman bende zeytin yağı koyup bi deneyeyim bakalım sağol canım.su içmiyor yaa zorla vermekte istemiyorum su vermeye kalkınca boğulacakmış gb oluyor biberon suluklada vermeye çalıştım biberonun ucuyla oynuyor bu seferde

her bebekte farklı etkiler gösteriyor mamalar. bize iyi gelen başkasına yarıyor, normal bunlar.

yaa basın pirinç suyuna yapılmış pirinçunlu mamaları nasıl yiyor sıpalar.
:dilcikar:

heee ne demezsin bizim sıpa az sıpa değil ayırt edio başka bir mama verince içmiyor yaa başka mamaları zor denemeye çalıştım ağzını kapatıo tadına bakıp beğenmeyince

benimkide suyu sevmiyor ama çok acıktığında alıyor 3 yudum verip çekiyorum 3 yudum verip çekiyorum yoksa boğazına aldırıyor ha birde zeytinyağını makatına da sürüyorum kaka yapması için yapamadığını anladığım zamanlarda

suprise ben tavugu da yumurtasınıda balık bakla bamya patlıcan bunları ömrümde hiç yemedim ilgi alanıma girmez..bugun canım bişi yapmak istemiyor dunden kalanları yesin kociş hava guzel ben dışarı çıkmayı düşünüyorum dışarda yerim ben belki:))

evet ecrin ne var bakalım senin bugünkü menünde.....

valla iyi bunca türü yememene rağmen iyi çeşitli menüler buluyosun afiyet olsun sana

bugun eşine şaka yapmayı düşünen varmı?ayrisde yaptıgım hamilelik testini bu akşam kocişemi versme ne ben yeniden hamileyim diye küt diye gider adam:)

Back
X