2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

pamuk cok güzelmiş yaww
egede hiç rahatını bilmiyo
gönder sen onu melisaya
sallanıp dursun :roflol:

pamık çok güzelmiş o
feyza maşallah size ne güzel uyumuşunuz
esmer govacak bu patron bigün seni

çok merak ediyom patronlarınız nette takılmanıza bişey demiyo mu yoksa işiniz mi az oluyo
hee güzelde oğlan yüzüne bakmii
vallaha çok güzel uyuduk juli dün banyo ayptrdık o rahatlattı galibam
ya bacım benim oğlan hergece uyuması lazım ozaman 16günlükken başladık hergece saat 23te yıkıyoruz dolduruyorum küvetini suyla salıyorum içine çıkarırkende birsürü su döküyorum durulamak için ama anam yok uyumayınca uyumuyo iştee
pamuk ne güzelmiş yaaa bende olsam kalkmam benim kız sallanmayı çok seviyor doktora sordum hamileyken çok mu gezdin dedi evet dedim öyle çok ki son 4 güne kadr işe gittim kaydirigubbakcemile3 ee normal o zman hızlı sallanmdıkça sorun yok alıştrma yinede bıraktuğın yerde uyusun öyle alıştr dedi
ozaman bacım benimki sallanmayı niye sevmiyo belli ben çok çıkmadım zaten sevmem dışarısını pek ev kedisiyimdir ondan sakin sakin koltukta daha rahat yatıyo ben hep yatmıştım genelde anası gibim yapii
pamuk cok güzelmiş yaww
egede hiç rahatını bilmiyo
gönder sen onu melisaya
sallanıp dursun :roflol:

walla bilmiyo ya bizde eşekklik anasını satim rahat etsin diye uğraşıyoz o koltuk sevdasında at koltuğa gitsin bide benim koltuklar inek damalı ya onlara bakıp bakıp uyuyo çok seviyo ne sanıyosa onları renkli ya delüü işte delüüüü

merhaba herkese nasılsınız,ben alp bebişimle zorlu geçen 3 aydan sonra nihayet yeni yeni bir düzen tuturdum ,oğlum artık çok gaz problemi,ve huysuzluk yaşamıyor nazarlardan esirgesin rabbim.Ben de işe başladım izin bitti,şimdi bakıcımız var,bebeğimi özlüyorum bi de süt sağıp bırakmak beni çok yoruyor,eve gittiğimde süt sağmaktan bebeğimle özlemimi gideremiyorum zaten yetmiyor bir öğünde mama veriyoruz .kızlar sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz ben geçmişi pek okuyamadım.hepinizi çok öptüm

kızlar şu zayıflama topiğinde de yazdım ama burdada yazim emişen anneler k-fleaks 2öğün yapmayın sizin yemeniz lazım sonraki sayfalardada demiştim zaten emişenler yapmasın diye siz yiyin sütünüz olsun ben emzirmiyorum diye yapıyorum

merhaba herkese nasılsınız,ben alp bebişimle zorlu geçen 3 aydan sonra nihayet yeni yeni bir düzen tuturdum ,oğlum artık çok gaz problemi,ve huysuzluk yaşamıyor nazarlardan esirgesin rabbim.Ben de işe başladım izin bitti,şimdi bakıcımız var,bebeğimi özlüyorum bi de süt sağıp bırakmak beni çok yoruyor,eve gittiğimde süt sağmaktan bebeğimle özlemimi gideremiyorum zaten yetmiyor bir öğünde mama veriyoruz .kızlar sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz ben geçmişi pek okuyamadım.hepinizi çok öptüm

selam menekşe hoşgeldin canım bnde başlladım işe sabah gelirken emziryorum 10 bucuk gb mama yediryolar 1bucukta bana emmeye gelyor yanıma 2de emmiş oluyor 4de ben çıkıyorum 4 bucuk gb anne sütü gecede anne sütü veriyorum günde 1 kez mama yemiş oluyor .sağamıyorum elektrkli makinam yok bebedor elle manuel var oda çok dolu olcak ki sağıyım geçen 70ml sağdım iyi oldu keşke hergün öyle sağsam hiç mama vermemiş oluruz ama sağamıyorum

selam menekşe hoşgeldin canım bnde başlladım işe sabah gelirken emziryorum 10 bucuk gb mama yediryolar 1bucukta bana emmeye gelyor yanıma 2de emmiş oluyor 4de ben çıkıyorum 4 bucuk gb anne sütü gecede anne sütü veriyorum günde 1 kez mama yemiş oluyor .sağamıyorum elektrkli makinam yok bebedor elle manuel var oda çok dolu olcak ki sağıyım geçen 70ml sağdım iyi oldu keşke hergün öyle sağsam hiç mama vermemiş oluruz ama sağamıyorum

canım ben sağıyorum ama yetmiyor mesela bugün 330 ml süt sağmışım sabah 3 biberona paylaştırıyorum.sabah 9.30da çıkıyorum bakıcımıza bırakıyorum öğlen kendim gidip emziriyorum öğleden sonrada 1 öğün mama yiyor elektrikli mak. süt çıkıyor bende kraftın var bir kere bozuldu sağlam bişey değil,sağolsun babamız tamirci gibi herşeyden anlıyor garantisini deldik ama kendi tamir etti servisten geç gelir diye:dance:ilk başlarda bende 50 ml anca çıkıyordu hatta bebeğim çok az kilo almaya başlamıştı sonra arttı kullandıkça süt sağma miktarın artıyor,ama yinede akşam zamanımı alıyor eğer süt varsa 25 dak. 130 ml anca sağabiliyorum max.bööle işte

canım ben sağıyorum ama yetmiyor mesela bugün 330 ml süt sağmışım sabah 3 biberona paylaştırıyorum.sabah 9.30da çıkıyorum bakıcımıza bırakıyorum öğlen kendim gidip emziriyorum öğleden sonrada 1 öğün mama yiyor elektrikli mak. süt çıkıyor bende kraftın var bir kere bozuldu sağlam bişey değil,sağolsun babamız tamirci gibi herşeyden anlıyor garantisini deldik ama kendi tamir etti servisten geç gelir diye:dance:ilk başlarda bende 50 ml anca çıkıyordu hatta bebeğim çok az kilo almaya başlamıştı sonra arttı kullandıkça süt sağma miktarın artıyor,ama yinede akşam zamanımı alıyor eğer süt varsa 25 dak. 130 ml anca sağabiliyorum max.bööle işte

süpermiş bnde alıyımı bilmyorum 1,5 ay sonra ek mamaya geçiçek diye almıyım diyorum ama alcam bu gidişle

kızlar bana öneri de bulunun bakiim.
yarın doktor randevumuz var ve doktorumuz bahariye'de bizim.
bizi hep babam arabayla götürüyordu ama araba haftasonu serviste olacakmış.
ben hiç ayaz'ı toplu taşımaya bindirmedim daha. acaba yarın trenle gitsem mi? yoksa haftaya da doktor yok 2 hafta sonraya kalacak bu sefer.
o kadar uzatmak istemiyorum.
ne yapacam bilemedim şimdi CADIARZU

ben hiç ayaz'ı toplu taşımaya bindirmedim daha. acaba yarın trenle gitsem mi? yoksa haftaya da doktor yok 2 hafta sonraya kalacak bu sefer.

toplu taşıma tam bahar dönemi çoğu kişi grip ,boğazyolları enfeksiyonu vs nefesinden bile geçer şuan durumu iyiyise herhangi bi problem yoksa 2 hafta sonra götür derim ben ama şimdi ayazın durumuda farklı kaş yapıyım derken göz çıkarmıyalım bi doktoru ara durumunu izah et olmazsa yakın çevrendeki bi doktora götürürsün 1 defalığına

bence toplu tasıma ile gitmeyin esmer
bebecikle mikrop falan bulasmasın kapalı alan havasız :1no2:
taksi tutsan cok mu olur:kedi:

valla esmer bence de gitme toplu taşımayla...:olmaz:
çünkü ayazcık biraz hassas...:emir_bebek:
bir şekilde araba bul derim...yada taksi..
ama tabi sana kalmış cnm..

dünyanın en kutsal görevini paylaşan anneler hepinize burdan merhaba diyorum .benide aranıza kabul eder misiniz ? dün gece üye oldum ama bir senedir sizin takipçinizim . bende ocak annesi olacaktım ama erken doğum yaptım ve aralık annesi oldum

toplu taşıma tam bahar dönemi çoğu kişi grip ,boğazyolları enfeksiyonu vs nefesinden bile geçer şuan durumu iyiyise herhangi bi problem yoksa 2 hafta sonra götür derim ben ama şimdi ayazın durumuda farklı kaş yapıyım derken göz çıkarmıyalım bi doktoru ara durumunu izah et olmazsa yakın çevrendeki bi doktora götürürsün 1 defalığına

yook 2 hafta bekletemem çünkü sanırım fıtık var göbeğinde onu göstermek istiyorum.
başka doktor da bilmez ki benimkinin durumunu.
offf daha olmadı hafta içi anam götürcek ben gidemiyciimm. :umursamaz:

bence toplu tasıma ile gitmeyin esmer
bebecikle mikrop falan bulasmasın kapalı alan havasız :1no2:
taksi tutsan cok mu olur:kedi:

maltepe-kadıköy akannehir
feci aşar beni juli yaa. 40 yazar herhalde.
bakalım kendimi yamayacak bi araba bulamazsam haftaiçi anam götürcük.

vaveyla hosgedin canım a.s.
bizde coğumuz aralık anasıyız kaydirigubbakcemile3
bebişin nasıl kız erkek :uhm:

yook 2 hafta bekletemem çünkü sanırım fıtık var göbeğinde onu göstermek istiyorum.
başka doktor da bilmez ki benimkinin durumunu.
offf daha olmadı hafta içi anam götürcek ben gidemiyciimm. :umursamaz:

maltepe-kadıköy akannehir
feci aşar beni juli yaa. 40 yazar herhalde.
bakalım kendimi yamayacak bi araba bulamazsam haftaiçi anam götürcük.

esmer bende burdan üsküdara gitmeyi düşünüyodum otobüsle biliyosun sonra vazgeçtim şimdi bebecikleri riske atmaya gerek yok..tam kışı hastalıksız atlattık derken iş açmayalım başımıza..ben pendikten dragosa taksiyle gittim geçen 19 lira tuttu..kadıköy trafiğine girmeden in taksiden merkezdeyse dr o kadar fazla tutmaz heralde

Back
X