2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun cicim,melisaya yaklaşırken maske tak,bulaşmasın kısçeye:oklava:
günaydın kızlar
cok pis grip oldum sesim cıkmıyo :1no2:
insallah melisaya gecirmeden atlatırım.
birde sabah ayağım koltuğun altında kaldı
ayak baska alem ben başka alem
melisa gen hepten sapıttı bugün
cok huzursuz.......

sümüklü juli olmuşun.
olm ayağının koltuğun altında ne işi var.
geçmiş olsun sana, yalayıp yutma melisacığı 1-2 gün
olm sümüklü olmadım boğazlarım şişti bide üsürük var
ama nasıl yalayıp yutmayım yaaaaa
dayanamam
ühüüüüüüüü

geçmiş olsun canım bol bol limon sık portakal minoset iç hemen melisaya geçmeden atlatrsın inşllh .ayağınada dikkat et şişmesin

melisa niye huzursuz acaba oyun istıyordur yada gezmek

buğlemde dün akşam beni deli etti ne yatıyor ne oturuyor ayakta gezcek konuşcaz,oyun oynatacağım yoksa bi sese ağlıyor gözünde yaş gelse anlıycam .sevdiği ördek var ağlayınca onu öttüryorum anında susuyor bu kız beni parmağına doladı oynatıyor yemin ederim

gece içtim gene içiyim o zaman
hepsi oynatıyor bizi parmağında
çok zilli bunlar cookk

canım biizmkininde kakası yeşil oldu. ama sabah yaptı sarıydı. bize dr öyle 2 kaşık 3 kaşık demedi. ufak bir çerez tabağı düşün onu bitiriyor. bir elma rendesi azcık yoğurt karışıyor.
Yoğurdun içine elma rendesi koyuyosun yani dur bende deneyim onu maşallah yiyor oğlum yoğurdu bizede dr.muz okadar fln demişti ama gaz yapınca korktum bıraktım.geçti yani kakasının yeşilliği yoğurt yemesine rahmen.

günaydın kızlaropuyorumnanaktan
kızım gece 12 den beri mama yemiyo,mama yemeyi reddediyo,annem şimdi aradı napıcaz diye,keyfi yerinde,ama yemiyo,doktorumuzunda tavsiyesi ile mamanın içine,muz,vanilya,kakao gibi şeylerde koyduk ama yemiyoo işte,zaten bu ay sadece 300gr almış,napıcam,bi fikir verin,aptamil veriyoruz,mamayımı değiştirsek acaba?eyvahedigeldismilebilmiyorumkismile

pumpcum ek gıdaya başladınızmı siz? ben mama olarak golden goat veriorum oğluma keçi sütlü mama severek içiyor tadıda iyi.birde ek gıdaya geçtik biz milupanın sütlü pirinçli muhallebisi var onu sulu yapıyorum biberona koyarak onu içiyor.

bebelac'tan numune sitemiştim, dün gelmiş.
sadece 1 kutu armutlu pişirilebilen lezzetler. market fiyatı 1,99 TL. o kadar sadece.
şimdi bebelac'a bir mail döşedim akıllara zarar.
insan 1 kutu mamayı yollamaya utanır başlığı altında :dilcikar:

esmercim ben herodan istedim güzel bir koli yapmışlar meyve püresi gece bisküvisi vede muzlu bisküvili kahvaltılık göndermişler oğlum kahvaltılığı çok beğendi sabahları artık onu veriorum tavsiye ederim oraya bir mail at

günaydın kızlar
cok huzursuz.......

geçmiş olsun canım. inş geçmez prensese. ayağına da bızz koy.
Yoğurdun içine elma rendesi koyuyosun yani dur bende deneyim onu maşallah yiyor oğlum yoğurdu bizede dr.muz okadar fln demişti ama gaz yapınca korktum bıraktım.geçti yani kakasının yeşilliği yoğurt yemesine rahmen.

evt canım. dr ya elma ya şeftali demişti. şeftali daha çıkmadı bende elma veriyorum. bayıla bayıla yiyor. kaşığı vermekte geç kalırsak ağlıyor hemen istiyor ağzına kerata

günaydın kızlar
cok huzursuz.......

culi kız nerde buldun bu havada gribi yaz gelio artık kızım ne gribi bu:emir_bebek: ballı zencefil yap bir kaç kaşık iç ne öksürük kalır nede boğazlarında ağrı çok geçmiş olsun canım

mrb kızlar.
görüşmeyeli uzun zaman oldu.
çok zor günler geçirdim oğlumun acısıyla.heran onun özlemi içindeyken , hayattan kopmuşken, yaşama seincimi kaybetmişken bugün güzel bi haber aldım.,
ben HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM.
çok güzel bi haber , çok mutlu oldum ama aynı zmanda da çok korkuyorum.
bebeğimin kesesini gördüm sıra kalp atışaarına geldi.
uamrım hiçbi terslik olmadan herşey çok güzel gidr ve ben bebeğimibu kez sağlıkla hayırlısıyla kucağıma alıp hayal ettiğim herşeyi bu kez gerçeğe dönüştürebilirim.
meleğim kardeşini gönderdi uamrım onu korur da.
dualarınıza çok ihtiyacım var.
lütfen dualrınızı eksik etmeyin benden.
ocak 2010 annesi olamdım nasip değilmiş ama sanırım 2010 aralık annesi olucam Rabbim isterse.

cnm çoook mutlu oldum anlatamam gözlerim dolu dolu okudum...
inşallah sağ salim kucağına alacaksın cnm hiç korkma dualrımız seninle...:nazar::nazar:

kızlar kuzucuklarınız demir ilacı kullanmaya ne zaman başladı
biz daha başlamadık
sadece devit kullanıyoruz
cnm bize dün sağlık ocağından verdiler..ama ben daha vermedim eceye..doktorumuzu aradım akşam vermem gerekmi yoksa kan tahlili falan yapılacakmı buna ihtiyacı varmı diye sordum...doktoorumuz 6.ayda başla dedi bana.

olm sümüklü olmadım boğazlarım şişti bide üsürük var
ama nasıl yalayıp yutmayım yaaaaa
dayanamam
ühüüüüüüüü

gece içtim gene içiyim o zaman
hepsi oynatıyor bizi parmağında
çok zilli bunlar cookk

geçmiş olsun jjuLİEtt...dikkat et kendine ıhlamur falan iç güzel limon sık içine..ben çok faydasını görüyorum..

esmercim ben herodan istedim güzel bir koli yapmışlar meyve püresi gece bisküvisi vede muzlu bisküvili kahvaltılık göndermişler oğlum kahvaltılığı çok beğendi sabahları artık onu veriorum tavsiye ederim oraya bir mail at

oraya da bi mail atayım bakim.
ben hep bebeac kullandığım için aklıma onlar gelmişti.
şimdi bakalım cevap yazacaklar mı diye bekliyorum.
sağlam döşedim çünkü :1closedeyes:

culi kız nerde buldun bu havada gribi yaz gelio artık kızım ne gribi bu:emir_bebek: ballı zencefil yap bir kaç kaşık iç ne öksürük kalır nede boğazlarında ağrı çok geçmiş olsun canım
gecen de şileye gittik melisayı koruyum derken kendimi unutmusum ohaoldumsmile
zencefili alıcam ıhlamur papatya herbişi denedim akşamdab beri

geçmiş olsun cicim,melisaya yaklaşırken maske tak,bulaşmasın kısçeye:oklava:

hee doğru diyon valla
maske en iyisi

pumpcum ek gıdaya başladınızmı siz? ben mama olarak golden goat veriorum oğluma keçi sütlü mama severek içiyor tadıda iyi.birde ek gıdaya geçtik biz milupanın sütlü pirinçli muhallebisi var onu sulu yapıyorum biberona koyarak onu içiyor.
yoğurt,ve pekmez vermeye başlayın demişti geçen gidişimizde,bu gidişimizde hiç kilo almadıklarını görünce elma,muz püreleri,evde yaptığınız muhallebilerden vermeye başlayın dedi,ama yemiyi işte benim sıpalar,sma mama mı alsam diyodum,olmazsa golden goat alıyım,ama burda bulamam onu sanırım,marketlerde olmuyo galibabilmiyorumkismile

oraya da bi mail atayım bakim.
ben hep bebeac kullandığım için aklıma onlar gelmişti.
şimdi bakalım cevap yazacaklar mı diye bekliyorum.
sağlam döşedim çünkü :1closedeyes:

kuzum ben golden goat kullanıorum onda yok böyle ek gıdalar heronun sitesine gir oraya üye ol ve ben cep mesajada üye oldum bana bilgi mesajları geliyor bebekle ilgili heronun hiçbir ürününü kullanmamıştım ben ama hoşuma gitti bu gelenler.şiddetle tavsiye ederim oğluşum beğendi kahvaltılığı çünkü.

gecen de şileye gittik melisayı koruyum derken kendimi unutmusum ohaoldumsmile
zencefili alıcam ıhlamur papatya herbişi denedim akşamdab beri

canım sen kendinide koru hem sen melisayı sadece emziriyorsun çok dikkat et tatlıma geçmesin.zencefili yap bir an önce bir zararı olmuormuş sütede ben dr.sormuştum.

yoğurt,ve pekmez vermeye başlayın demişti geçen gidişimizde,bu gidişimizde hiç kilo almadıklarını görünce elma,muz püreleri,evde yaptığınız muhallebilerden vermeye başlayın dedi,ama yemiyi işte benim sıpalar,sma mama mı alsam diyodum,olmazsa golden goat alıyım,ama burda bulamam onu sanırım,marketlerde olmuyo galibabilmiyorumkismile

canım ben tavsiye ederim onu tadıda bildiğin süt gibi bir tadı var eczanelerde oluyor bizim eczanemiz sağolsun her hafta bize özel getirtiyor.

swetcim haberine o kadar çok sevindim ki anlatamam dularımız senin ve meleğin için inş.bu sefer sağlıkla alacaksın kucağına kuzunu kendine çok dikkat et ve moralini hiçbişey için bozma

mrb kızlar.
görüşmeyeli uzun zaman oldu.
çok zor günler geçirdim oğlumun acısıyla.heran onun özlemi içindeyken , hayattan kopmuşken, yaşama seincimi kaybetmişken bugün güzel bi haber aldım.,
ben HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM.
çok güzel bi haber , çok mutlu oldum ama aynı zmanda da çok korkuyorum.
bebeğimin kesesini gördüm sıra kalp atışaarına geldi.
uamrım hiçbi terslik olmadan herşey çok güzel gidr ve ben bebeğimibu kez sağlıkla hayırlısıyla kucağıma alıp hayal ettiğim herşeyi bu kez gerçeğe dönüştürebilirim.
meleğim kardeşini gönderdi uamrım onu korur da.
dualarınıza çok ihtiyacım var.
lütfen dualrınızı eksik etmeyin benden.
ocak 2010 annesi olamdım nasip değilmiş ama sanırım 2010 aralık annesi olucam Rabbim isterse.

canım gözünaydın daha geçen gün feyza söylemişti senin için inan çok dua etmiştim etmeyede devam edicem rabiim sizinle olsun seni bebeğine sağlıcakla kavuştursun

anam avatarımda fena oldu beeeaaaazemuszemus
günaydın naber kızlar benim kociş evde hatta tepemde laptopda var emme tepemde oturiii şimdide sen gitsene laptopuna sana aldım ben onu dii rapor almış cumaya kadarevde:oklava: ne kadan sevindim anlatamam size..

günaydın naber kızlar benim kociş evde hatta tepemde laptopda var emme tepemde oturiii şimdide sen gitsene laptopuna sana aldım ben onu dii rapor almış cumaya kadarevde:oklava: ne kadan sevindim anlatamam size..
bayaaa sevinmişsin canıımm:roflol::roflol:

nan juliyle aynı olmuşun.
yazıya bakıyom julinin yazacakları deel, o yazarken satır başı şeyeder diyom.
bi baktım cadı de memeleri savırmış :roflol:

benim sarı kızla julinin sarı kızları düverrr ama juliden izin aldımda yaptım acuk kullanım vircem gerii pump memet bey mediva hastanesine geçiyomuş haberin varmı dün dedi bana samsun tıpı medical park almış çağanı bidaki ay bana getirirsen oraya gel dedi atakuma bende eyy dedim orada uzak yaa eşim olmayınca zorrr çağanlada araba kullanamam zaten inşallah hasta olmazda tek kontrolle giderik

Back
X