2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ıyı geceler kızlar cıkmak zorundayım...öpucukler...küslüklerin bıtmesı dılegıyle :))))

ben de hala küsüm ama
benim üküz konusyo benle
aşkım canım :uhm:
bende fazla yüzvermedn konusuyom

kızlar naber daha geçmişe bakmadım emme hava karısı barışmamış onu anladım ay ben bugün bi gezdim bi egzdim aştım rsmen kendimi pizza tedim bide dondurma yedim ilklerimi yaşadım 4 ay sorasında özlemişim akşam 9a kaaa dışarda kalmayı çağana lcvdan kıyafet aldım büyük oğlana hedaye aldık mausunu yeniden aldık gezdükde gezdük çağan babasının kollarını dayadı arabasında durmii babayi istiii ben napam:smiley-cool: sizler naptınız bakalım

ohhh cadı ne güzel gezmişin iyi gelmiştir walla

hoya geçmişle aram iyi değil bu sıralar görmemişim yazdıklarını
sadece bu sabah nur'u düşürdüğüne dair bişeyler okudum sanki
çok kızdım eşine

slm kızlarr nasılsınız bakımm bebikler uyuyor sanırsammm benımkıde zırladı zırladı yorulduu uyudu sonunda az nete bakım dedımm kocalarla muhabbetler kotuymuss sanırsam valla bızımkıde pek yolunda degıll dogumdan sonra oda suclu bendede suc var ama laf aramızda bızım sonumuz neolcak bılmıyorum ama benım kocama karsı bıraz soguklugum olustu neden bılmıyorum amaa sınır oluyorum bazı hareketlerıne cinsellıkte yolında degıll ne olcak bılmıyorumm yhhaa

hoya valla bende gıcıgım ne olduysa hamılelıkten sonra oldu dogum sırasında benle sancı cektıgı ıcın bıraz duzelmıstı ama buaralar cok kıl olmaya basladı hep ters hep ters bende altta kalmıyorum valla ee zaten bacı kardes gıbıde yatıyozz ne yapsın herıff ıyıce kıl oldu bana:kedi:

kız hoya şe bebe arabasında acuk dursa beni yalova kaymakamı bile tutamaz emme kucak istii danam bende taşıyamıyom kız siz hala küsmüsünüz uzatmayın bence hava bak julii gitti kucasının yamacına oturdu kesin içime doğdu hade sende git barışın bunların hepsi geçicek arkidişler 2. kez anne olmuş biri olarak bunu sölüyorum kocalarınızda melek olcak bebelerde düzene gircek az daha sabır
sced gazdim vallaha çok ihtiyacım vardı gezmeye ama kendüme bişiy alamadım bebeleri düşünmekten herifi düşünmekten kendme fırsat kalmiii anam gelüse bende ozaman çıkarım alırım geze geze kendimede emme çok yorulmuşum ayaklarım ağriii o derece çağanda şimdi uçakta uyumaya çalışiii ığ ığğğğ ığğ ığğğğlıya ığ ığlıya gazlandu ellame:bbo:

kız hoya şe bebe arabasında acuk dursa beni yalova kaymakamı bile tutamaz emme kucak istii danam bende taşıyamıyom kız siz hala küsmüsünüz uzatmayın bence hava bak julii gitti kucasının yamacına oturdu kesin içime doğdu hade sende git barışın bunların hepsi geçicek arkidişler 2. kez anne olmuş biri olarak bunu sölüyorum kocalarınızda melek olcak bebelerde düzene gircek az daha sabır
sced gazdim vallaha çok ihtiyacım vardı gezmeye ama kendüme bişiy alamadım bebeleri düşünmekten herifi düşünmekten kendme fırsat kalmiii anam gelüse bende ozaman çıkarım alırım geze geze kendimede emme çok yorulmuşum ayaklarım ağriii o derece çağanda şimdi uçakta uyumaya çalışiii ığ ığğğğ ığğ ığğğğlıya ığ ığlıya gazlandu ellame:bbo:

anam ya kkda bişiy var yada benim yatakodasında çalışmiii bu nottebok zıkımı sayfa açili kapanii zatii uykum varr delü etti beni ben yatıyom kızlar iyi geceler

günaydınn.
en erkenci benim galiba bugün.
benim böcüke bişeyler oldu 3 gündür.
çığır çığır ağlıyor illa kucakta gezdir beni diyor.
sakinleşiyor 1-2 saat oynaşıyor sonra gene başlıyor.
kanımızı kuruttu yaa.

delf; ege nasıl oldu.
msn de açmamışın daha merak ettim.

günaydın kızlara.s.
inşallah çoook güzel hafta bizi bekliyor olsun...:sm_cool:

burc noldu ayazcığa?:sm_confused:
nazar mı değdi yoksagamyoncuiremsu
çokmu gezdin haftasonu:kahve:

Back
X