2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

burc noldu ayazcığa?:sm_confused:
nazar mı değdi yoksagamyoncuiremsu
çokmu gezdin haftasonu:kahve:

yaa sanırım sokak bebesi oldu. :sinifsinif:
sokakta bırak arabasına gelen geçense sırıtıp gülücük atsın.
eve gelince krize giriyor.
sabahın 05:30'unda ciyak ciyak ağladı gene yaa :1shok:

günaydın ayca,esmer günaydın kızlar.

günaydın kızlaaar:)iyi haftalar:)

günaydın kızlar

esmercim o büyümeye başladı ya ondan yapıyor bence bizim bıcırıkta öyle olmaya başladı hep kucağıma al diyor gezerken herhalde arabasında net göremiyo kızlarızemuszemus gelen geçen kıza gülücük atıyor erkekleri sevmiyor onlara bakmıyor bile

esmercim en erkenci benim bu sabah kalktım kocişime kahvaltı hazırladım ayakkabalırını boyadım adam hayırdır rğyanda öleceğimi falanmı gördün ne bu itibardedi bende yooo sadecekargomu yollamayı unutma diye yaptım unutursan yaptıklarım gözününün önüne gelsin dedim ay nşallah yolladığım kişi beğenir nacizane hediyelerimi bide şimdi eve girişiyim süpürüyim öğlen sonuna gezme bulam kız esmer bebeyi sokak kedisi gibi gezdürüsen oda durmaz çağanda arabasını değil kucağı istii
hepinize günaydın kızlar:))))

esmercim o büyümeye başladı ya ondan yapıyor bence bizim bıcırıkta öyle olmaya başladı hep kucağıma al diyor gezerken herhalde arabasında net göremiyo kızlarızemuszemus gelen geçen kıza gülücük atıyor erkekleri sevmiyor onlara bakmıyor bile

ay iyi bari bende tek benimki arabada durmuyo diyodum kucakta gezsin çok seviyo arabaya sadeceuyurken biniyo hiç hazetmiyo

ayy bilmiyorum nedendir ama yoruldum yaa.
alışkın değilim ben Ayazın bu kadar çığırmasına.
ılk başta korktum bi sıkıntısı mı var diye yoookk.
Bildiğin huysuzluk sadece.

aYca24, *mehlikasu*, essmeralda, cadoloz435, denizkızıl, delf, ceyce ve misafir günaydın hepinize

delfim gecmiş olsun
ıhlamur yap egeciğe
ben en ufak öksürükte ıhlamur yapıyorum

hoya benim şafak 2 :lepi:

delf geçmiş olsun canım
ne oldu ege'ye kıyamam ona ben

hayırdır delfcim... nesi var ege paşanın...:(

günaydınn.
en erkenci benim galiba bugün.
benim böcüke bişeyler oldu 3 gündür.
çığır çığır ağlıyor illa kucakta gezdir beni diyor.
sakinleşiyor 1-2 saat oynaşıyor sonra gene başlıyor.
kanımızı kuruttu yaa.

delf; ege nasıl oldu.
msn de açmamışın daha merak ettim.

gunaydınlarrr. teşekkürler hepinize. Ege kütür kütür öksürüp, şarıl şarıl hapşırıp duuryor. gözleri sulu sulu. ateş hiç yok şükür. dün aradım dr u calpol ver 4 saatte bir dedi. yarın da getir bir bakayım dedi. tabii kii calpol hiçç bir işe yaramadı. sabah daha kötü kalktı. nefes alamıyor yavrucak. zaten saat başı kalktı. üşütme değil de acaba alerji filan mı acaba? hafta sonu mama bile yemedi doğru dürüst attı durdu biberonu

DELFCM....geçmiş olsun cnm yaaa...ıhlamur falan versen biraz...öksürüğüne iyi gelir...
ESMER tabi cnm sen alıştın uslu bebeğe ama geçer merak etme....
selinsel ceyce kızlar sizlerede günaydın

bnm ece de cumartesi gecesi zıvanadan çıktıohaoldumsmile
tabi ben de şaşkın....uyumuyor mama yemiyor ağlıyor ağlıyorakannehir
alıyorum yatağından yanımıza yatırıyorum yok illa onunla oynayacam....sempatiksalakcinni
en son pes ettim gece 4te oturma odasına geldim eceyle koydum salıncağa tv hiç seyrettirmeyen ben açtım tv de 5 dk da uyudu...alsanaalsanasmile
tabi beni uyku tutmadu bu sefer pazar pazar 7 de kakltım artık bende...

Delfciğim çok çok geçmiş olsun kuzucuğuna, hasta olan tüm bebişlere acil şifalar diliyorum... Bu arada günaydın hepinize..:1hug:

DELFCM....geçmiş olsun cnm yaaa...ıhlamur falan versen biraz...öksürüğüne iyi gelir...
ESMER tabi cnm sen alıştın uslu bebeğe ama geçer merak etme....
selinsel ceyce kızlar sizlerede günaydın

sağol canım. bakalım dr a götürücem bugun. haber veririm.
delf günaydın canım ne oldu yaa ne kaçırdım kim hasya kim içii ıhlamur anlamadım ben şindi:(

sağol canım günaydın. kuru kuru öksürük hapşırma tıksırma var Ege de. ateş yük şükür göreceğiz bakalım.

Delfciğim çok çok geçmiş olsun kuzucuğuna, hasta olan tüm bebişlere acil şifalar diliyorum... Bu arada günaydın hepinize..:1hug:

sağol biberoncum. gunaydınnn

delfcim eğer fazlaysa öksürüğü rahatsız ediyosa götür egeyi ama azsa burnı tıkanmazsın bişiy olmaz bizim çağanda nerdese 1 ay oldu hala ara ara oluyo doktor valerjik dedi ciğerleri tertemiz dedi olur yani ttakma kafana ben gecede 3 sefer fısfıs yapıyom çağana burnu tıkanıyo emmemiyo danam fısı yiyince önce baıroyo memeyi emmeye başlayıncada hoşuna gidii gülüyo

benim böcük 5,5 aylık oldu.
daha öksürüp tıksırmadığı ve burnunu çekmediğim 1 gün yok.
daimi hasat evlatcım kaydirigubbakcemile3

bu sürekli öksürük yüzünden hala ayırlamadım odasını da, güruh halinde yaşıyoruz akannehir

aYca24, *mehlikasu*, essmeralda, cadoloz435, denizkızıl, delf, ceyce ve misafir günaydın hepinize
günaydın canım

gunaydınlarrr. teşekkürler hepinize. Ege kütür kütür öksürüp, şarıl şarıl hapşırıp duuryor. gözleri sulu sulu. ateş hiç yok şükür. dün aradım dr u calpol ver 4 saatte bir dedi. yarın da getir bir bakayım dedi. tabii kii calpol hiçç bir işe yaramadı. sabah daha kötü kalktı. nefes alamıyor yavrucak. zaten saat başı kalktı. üşütme değil de acaba alerji filan mı acaba? hafta sonu mama bile yemedi doğru dürüst attı durdu biberonu

çook geçmiş olsun canım

Back
X