Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
delfcim eğer fazlaysa öksürüğü rahatsız ediyosa götür egeyi ama azsa burnı tıkanmazsın bişiy olmaz bizim çağanda nerdese 1 ay oldu hala ara ara oluyo doktor valerjik dedi ciğerleri tertemiz dedi olur yani ttakma kafana ben gecede 3 sefer fısfıs yapıyom çağana burnu tıkanıyo emmemiyo danam fısı yiyince önce baıroyo memeyi emmeye başlayıncada hoşuna gidii gülüyo
günaydın canım
çook geçmiş olsun canım
günaydın kızlarr
delf çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır Egecik hastalığı
ay çok geçmiş olsun tatlım yaaKızlar selam ege hasta. Kuru kuru öksürüyor burnu şarıl şarıl sürekli hapşırma. Ateş çok şükür 37.5 u geçmedi. Sürekli mızmız sabah 7 den beri gözünü kırpmadı. Bayılacağımm . Dr unu aradım. 4 saatte bir calpol ver dedi. Yarın öksüürk tıksırık devamederse getir dedi. Nerede üşüttük bebeği bilmem
esmer anam hep huy değiştiriyo bunlar yaaayy bilmiyorum nedendir ama yoruldum yaa.
alışkın değilim ben Ayazın bu kadar çığırmasına.
İlk başta korktum bi sıkıntısı mı var diye yoookk.
Bildiğin huysuzluk sadece.
günaydın cnmaYca24, *mehlikasu*, essmeralda, cadoloz435, denizkızıl, delf, ceyce ve misafir günaydın hepinize
ben bizinkinde öyle bişey farketmedim,ama burnu sık sık tıkanıyorkızlar kerem çok hızlı ve sesli nefes alıp veriyor burnu tıkalıda değil devamlı aspiratörle açıyoruz hiç doktoruna sormakta aklıma gelmedi bu akşam daha iyi farkettim sizinkilerinde öylemi nefes alıp verişleri
hehehehehehe bütün uslu bebeler azacak azgınlar sakinleşecekk ya kızlar tv konusunu yazdıdım yorum bekliyom izletmek çokmu sakıncalımış ben izletiyom iş yaparken
çok geçmiş olsun canım yaagünaydın arkadaşlar,
delf,vaveyla geçmiş olsun bebişlerinize,
esmer ayaz diş çıkarıyor olmasın?
bengisumut verdiğin bilgiler çok güzel,devamını bekliyoruz cnm,sen öğrendiklerini yaz alan alır almayan almaz..
kızlar dün lcw ye gitmiştik çantamdan cüzdanım ve cep tlfonum çalındımafoldumben
eve gelince farkettim,koce de bana bağırdı çağırdı bilmem kaç dk da birşey beğenip alamassan falan diye,
kredi kartı falan vardı iptal ettirdik hemen,40-50 civarı para vardı,en önemlisi cüzdanımda kızımın vesikalık fotoğrafı vardı hepücü gittimafoldumben
neyseki nüfus cüzdanım,akbilim cüzdanımda değildi,bir de işin yokas onları tekrar çıkartmakla uğraş..
tlf num da gitti,bugün işyerindeki çalışanlardan birileri beni alacaktı onler farklı yerde beklemiş ben farklı yerde bekledim haberleşemedik tam gidecekleri zaman eşim görmüş onları,eşim de evden benim hala gitmediğimi görünce inmiş taksi çevirecekmiş ki arkadaşlarımı görüp durdurmuş arabayı beni çağırdı öylece bulduk birbirimizi..
kızım bu gece uyutmadı beni çok huysuzdu,3 saatlik uykuyla duruyorum,sabahta mışıl uyuyordu canım benim,üzerini değiştirirken uyandı,şimdi de kreşte uyuyormuş,ben de sütümü sağdım,birini sağdım uyanınca diğeriyle emzirecem,sağdığımı da öğleden sonra emmek isterse versinler,zırt pırt gitmeyim yoksam yerimden edecekler..
kızım da biberona alışmadı henüz,normal biberon başlığını almıyor yatsı olanı biraz alıyor ama tam ememiyor henüz,
neyse bizden haberler böyle..
bebikler hep huy değiştiriyobu huysuzluk dönemsel bişey galiba benimkide çok mızmız bu ara hiç kucak sevmeyen çocuk sürekli kucakta gezdirin beni istiyor televizyon izlettirmiyorum ben uyumuyor yoksa onu farkettim.yanında radyo çalıyorum sese alışık olsun diye ama ne fayda yinede en ufak bir seste fırlıyor yerinden.birde Kuzey artık geceleri çok sık uyanmaya başladı ne güzel uykuları uzadı rahat ettim derken yine ayaktayız bütün gece niye acaba böyle yapıyor yakında işe başlayacağım bu kadarcık uykuyla nasıl çalışacağım ben
oo geçmiş olsun mehlika yaa.
valla çok oyalanmakla alakası yok, öyle hissettirmeden alıyorlar ki şerefsizler, haram olsun çaldıkları.
bende Aayz'ın huysuzluğu belki diştendir dedim ama hiç bişey yok daha.
ellerini felaket yiyor ama damaklar boş. anlamadım valla.
ay çok geçmiş olsun tatlım yaa
hemen iyileşir inşallah
bebikler hasta olunca içimiz gidiyo eriyo valla
esmer anam hep huy değiştiriyo bunlar yaa
günaydın arkadaşlar,
delf,vaveyla geçmiş olsun bebişlerinize,
esmer ayaz diş çıkarıyor olmasın?
bengisumut verdiğin bilgiler çok güzel,devamını bekliyoruz cnm,sen öğrendiklerini yaz alan alır almayan almaz..
kızlar dün lcw ye gitmiştik çantamdan cüzdanım ve cep tlfonum çalındımafoldumben
eve gelince farkettim,koce de bana bağırdı çağırdı bilmem kaç dk da birşey beğenip alamassan falan diye,
kredi kartı falan vardı iptal ettirdik hemen,40-50 civarı para vardı,en önemlisi cüzdanımda kızımın vesikalık fotoğrafı vardı hepücü gittimafoldumben
neyseki nüfus cüzdanım,akbilim cüzdanımda değildi,bir de işin yokas onları tekrar çıkartmakla uğraş..
tlf num da gitti,bugün işyerindeki çalışanlardan birileri beni alacaktı onler farklı yerde beklemiş ben farklı yerde bekledim haberleşemedik tam gidecekleri zaman eşim görmüş onları,eşim de evden benim hala gitmediğimi görünce inmiş taksi çevirecekmiş ki arkadaşlarımı görüp durdurmuş arabayı beni çağırdı öylece bulduk birbirimizi..
kızım bu gece uyutmadı beni çok huysuzdu,3 saatlik uykuyla duruyorum,sabahta mışıl uyuyordu canım benim,üzerini değiştirirken uyandı,şimdi de kreşte uyuyormuş,ben de sütümü sağdım,birini sağdım uyanınca diğeriyle emzirecem,sağdığımı da öğleden sonra emmek isterse versinler,zırt pırt gitmeyim yoksam yerimden edecekler..
kızım da biberona alışmadı henüz,normal biberon başlığını almıyor yatsı olanı biraz alıyor ama tam ememiyor henüz,
neyse bizden haberler böyle..