2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar...
feyza delf geçmiş olsun...
ayaz da sokak çocugu oldu alıştırdın kendi gibi.gezente oldu çıktı işte esmer..
oferta canım yassı uçlu nuk biberon var geniş agızlı cam onu dene ayriste onu tutuyor normal biberonları tutamıyor:))

sağolun kızlar zaten çok takmadım çalınanları cana gelmesinde mala gelsin,
bazen kötü kötü şeyler aklıma geliyor ya kızıma bişey olursa diye,
Rabbim sağlık sıhhat versin yeterki..
kızlar kızımı emzirmeye gitmiştim çok az emdi gazı geldi emdiğini de gazını çıkarırken kustu,
sonra da pırt pırt yapma sevdasına emmeyi bıraktı,dün kaka yapamamıştı bugün de hala yapmamış,
onun sıkıntısı var sanırım,sütümü iyiki sağmışım biraz sonra aranmaya başlayınca verirler,
off bunlar bir yana ben çok üzgünüm kızımın gözünde beyaz kısımda kırmızı bir nokta oluşmuş,
sabah kreşe bırakırken bişey yoktu yeni olmuş,
nasıl oldu acaba yaa,ordakilere de bişey demedim yanlış anlarlar diye,
canım çok sıkıldı yaa,
inş. geçici bişeydir..
feyza geçmiş olsun cnm buğlemin parmağına noldu,

son olarak hediyelerimi aldım gece paketledim bugun inş.çıkıp yollıcam.netten 4 mevsim sipariş etmiştim gelmiş fena sayılmaz indirimdeydi düşünen varsa alabilir.

sağolun kızlar zaten çok takmadım çalınanları cana gelmesinde mala gelsin,
bazen kötü kötü şeyler aklıma geliyor ya kızıma bişey olursa diye,
Rabbim sağlık sıhhat versin yeterki..
kızlar kızımı emzirmeye gitmiştim çok az emdi gazı geldi emdiğini de gazını çıkarırken kustu,
sonra da pırt pırt yapma sevdasına emmeyi bıraktı,dün kaka yapamamıştı bugün de hala yapmamış,
onun sıkıntısı var sanırım,sütümü iyiki sağmışım biraz sonra aranmaya başlayınca verirler,
off bunlar bir yana ben çok üzgünüm kızımın gözünde beyaz kısımda kırmızı bir nokta oluşmuş,
sabah kreşe bırakırken bişey yoktu yeni olmuş,
nasıl oldu acaba yaa,ordakilere de bişey demedim yanlış anlarlar diye,
canım çok sıkıldı yaa,
inş. geçici bişeydir..
feyza geçmiş olsun cnm buğlemin parmağına noldu,[/QUOTE

sol ayak baş parmağı 2.parmağın üzerine çıkıyor elimle düzelttiğimde düzgün duryor bırakır bırakmaz baş parmak diğerin üstüne çıkıyor .2defa özele gittk film felan çekindik çapa en iyisi oraya götrn dediler ya alet takılcak yada alçıya alırlar bilmyorum moralim çok bozuk

feyza nasıl farkettin cnm....nasıl peki herhangi bir ağrı falan var mı?

feyza nasıl farkettin cnm....nasıl peki herhangi bir ağrı falan var mı?

ılk ay farketmedim çok küçüktü ayakları zaten sonra büyüdkçe baş parmağı öne doğru geldi sonra kıvrılır gb olmaya başladı götrdüm ama çapa görsün dediler ne zmndır sıra alamıyordum bi tanıdık bulduk aldı ama oda yanlış yerden almış plastik cerrahiden bugün tekrar sıra aldık oda en yakın 10 mayıs

ağrı yok elimle düzelttğimdede tepki vermiyor ama alçıya alınıca sürekli öyle durunca ne olcak bilmyorum kendimi hazırladım ne yapıyım fazla büyümeden ne gerekiyosa yapmmaız gerek ilerde ayakkabı giymesini engelleyeck bi durum .allah yardım eder inşllhda ağrızısz sızısız atlatırız

feyza inş. bi sorun yoktur

ecrin 4 mevsim ne gı

eyşan punkçu oğlun ne yapıyo

yakın olsam gelirdim yaa

feyza geçmiş olsun canım.
belki alçıya falan gerek kalmadan çözülür.

merhaba kızlar...
feyza delf geçmiş olsun...
ayaz da sokak çocugu oldu alıştırdın kendi gibi.gezente oldu çıktı işte esmer..
oferta canım yassı uçlu nuk biberon var geniş agızlı cam onu dene ayriste onu tutuyor normal biberonları tutamıyor:))

yaa sorma şimdi anamla konuştum.
kanını kurutmuş gene kadının.
yarım saat ağlayıp yarım saat gülüyormuş.
anam çocuğunda senin gibi dengesiz psikoloğa götürcem diyi :dilcikar:

hoya hem nevresim hem pike.netten bak.hertürlü kullnılcak bişi.yazın pike takımı kışın içine yorgan koy nevresim:)ilginç geldi aldım:)

günaydınn.
en erkenci benim galiba bugün.
benim böcüke bişeyler oldu 3 gündür.
çığır çığır ağlıyor illa kucakta gezdir beni diyor.
sakinleşiyor 1-2 saat oynaşıyor sonra gene başlıyor.
kanımızı kuruttu yaa.

delf; ege nasıl oldu.
msn de açmamışın daha merak ettim.

canım dişten yapıyodur..utkuda birden öyle huysuzlaştı kucakister oldu..halada çıkaramadı deli gibi kaşıyo dişleri..

feyza,delf,melihaksugeçmiş olsun kızlar..

valla sabahtan beri yediğim sadece nesfit ve boool suuu....kafaya taktım bu kiloyu sinir oluyorum kendime...:umursamaz:
yaz da geliyor saklayacak şekilde giyinemeyecemde ..
hemen kilo vermem lazım artık hemeeennnohaoldumsmile

evet ecrin hamile ebru şallı ...
4,5 aylıkmış...ama gel gör tipine bak

4 mevsim deyince canım pizza çekti .

sen deyincede benim canım çekti.
yaa deli misin kızım bi git yaa. alsanaalsanasmile
zaten canım biber dolması istemiyordu şimdi hiç yiyesim kalmadı
:1no2:

canım dişten yapıyodur..utkuda birden öyle huysuzlaştı kucakister oldu..halada çıkaramadı deli gibi kaşıyo dişleri..

feyza,delf,melihaksugeçmiş olsun kızlar..

geçicidir inşallah.
geberiyorum uykusuzluktan yaa

Back
X