2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar dün çok kötüydüm ya mastit olmuşum bende ama nasıl ayaga kalkıyorum düşüyorum o derece kötü oldum ayaklarım tutmadı titremeler bide eşimin iş arkdaşı gelecekti bebek görmeye onlara hazırlık antibiyotiklerle ayakta gezdim çok şükür bugün bişeyim yok. bu seferde kombi bozuldu.
zehradada bi salgı başladı üstü başı yaş oluyo o derece yani.

sen deyincede benim canım çekti.
yaa deli misin kızım bi git yaa. alsanaalsanasmile
zaten canım biber dolması istemiyordu şimdi hiç yiyesim kalmadı
:1no2:

geçicidir inşallah.
geberiyorum uykusuzluktan yaa

bizmde menüde ne var bilmyorum sabah simit aldım yedim kekle tok tuttu hiç yiyesim yok bi 4 mevsim olsada yesek üfff çok severim yaniii:icecream:

ben yemeğimi yedim,ama hala açım,
et haşlama vardı onu yemedim kurumunki gözel olmii,ezogelin çorba ile yoğurtlu karışık kızartma yedim biraz,
bir de elma vardı onu da birazdan yerim,
çayla birlikte az bişe bisküvü yedim şimdi,
kızım da emmedi göğüslerim sızlıyor sütüm boşa akıyor,yedek ped getirmeyi unuttum,
neyseki eve gitmeme az kaldı..

yav çocuk 6,5 dan beri emmiyor,11 gibi gittiğimde çok az emdi,sağdığım sütü de içmemiş,
şuan uyuyormuş aç aç uyuyor yaa,
kaka yapamadığından mı emmiyor acep??

125.ml 150 mL içiyo azmı sizinkiler ne kadar içiyo.. 2 saatte bir veriyorum......50 mL de bitki çayı ..

slm kızlar dün çok kötüydüm ya mastit olmuşum bende ama nasıl ayaga kalkıyorum düşüyorum o derece kötü oldum ayaklarım tutmadı titremeler bide eşimin iş arkdaşı gelecekti bebek görmeye onlara hazırlık antibiyotiklerle ayakta gezdim çok şükür bugün bişeyim yok. bu seferde kombi bozuldu.
zehradada bi salgı başladı üstü başı yaş oluyo o derece yani.

oyy geçmiş olsun yaa, feci bişeymiş o.
hoya da olduydu galiba daha önce

bizmde menüde ne var bilmyorum sabah simit aldım yedim kekle tok tuttu hiç yiyesim yok bi 4 mevsim olsada yesek üfff çok severim yaniii:icecream:

:mymeka: :mymeka:

yav çocuk 6,5 dan beri emmiyor,11 gibi gittiğimde çok az emdi,sağdığım sütü de içmemiş,
şuan uyuyormuş aç aç uyuyor yaa,
kaka yapamadığından mı emmiyor acep??

acıksa emer mehlika endişelenme.
bizimki de bazen öyle yapıyor.
1 gün boyunca doğru düzgün yemiyor ya da tüm gün sürekli yiyior

125.ml 150 mL içiyo azmı sizinkiler ne kadar içiyo.. 2 saatte bir veriyorum......50 mL de bitki çayı ..

iki saatte bir 120-150 az değil canım yaa. maşallah güzel yiyor.
sen mama kutularının arkasında yazanlara bakma hiç.

benimki 3 saat ara verdiyse -ki çok nadir olur- 150 cc içiyor.
ama genelde 120 içip arada keyif olsun diye 30 daha içiyor.
meyve ve sebzeyi kendine öğün saymıyor haspam.
başlangıç muamelesi yapıyor onlara
dün yarım kase çorba içip arkasından 120 cc mama içti. akannehir

oyy geçmiş olsun yaa, feci bişeymiş o.
hoya da olduydu galiba daha önce

:mymeka: :mymeka:

acıksa emer mehlika endişelenme.
bizimki de bazen öyle yapıyor.
1 gün boyunca doğru düzgün yemiyor ya da tüm gün sürekli yiyior

Ne tokatlıyosun bacım ya canımız istedi yanii burda sipariş etsekde yesek barimmm:dilcikar:

ben ek gıda hiçbişey vermedim başlamk istıyorum artıkım ama bu ne zamn olcak bilmyorum hergün başlıyım diyorum bi türlü başlayamıyorm

Ne tokatlıyosun bacım ya canımız istedi yanii burda sipariş etsekde yesek barimmm:dilcikar:

olm sus sadece kendi canını istetmekle kalsana.
benim niye canımı sokuyon işin içine yaa
zaten cizdanım da evde kalmış.
50 kuruş param var çantamda. değil pizza simit almaya param yok yanımda. sempatiksalakcinni

ben ek gıda hiçbişey vermedim başlamk istıyorum artıkım ama bu ne zamn olcak bilmyorum hergün başlıyım diyorum bi türlü başlayamıyorm

4.ay bitti sizin. istersen acık elma-armut-havuç ya da sebze çorbası başla 1-2 kaşık

olm sus sadece kendi canını istetmekle kalsana.
benim niye canımı sokuyon işin içine yaa
zaten cizdanım da evde kalmış.
50 kuruş param var çantamda. değil pizza simit almaya param yok yanımda. sempatiksalakcinni

4.ay bitti sizin. istersen acık elma-armut-havuç ya da sebze çorbası başla 1-2 kaşık

ahh bacım neyse sende akşama sipariş et bari hafta sonu gezmekten yemek yapmamışdrsın sen şimdi aç kalmayın bariiialkisalkisalkis

delf vaveyla feyza cok gecmıs olsun yaa gecmısı okudum ama isim atladıgım olduysa kusura bakmasın anca okuyabıldım oylece kız uyanıyor yavastan yıne
esmercım bılıyorum 6 ay bıtse de 500 ml sut alması gerektıgını canım bu arada ben de dıyorum kı sutum gelırse vermeyeyım gelmezse mecbur verecem zaten :))
cok uykum vaaaarrr hıc enerjım yokk

sizin bebekler nasıl uyuyo benim kucakta gezecek iyce uykusu gelecekte öyle uyucak..

ayakta sallanmaktan nefret ediyo basıyo bagırtıyo..çok zor ayak çok rahattı..

anakucagınıda sevmiiyo iyce kucak kuşu oldu ..ohaoldumsmile

valla demir kendine has bir uyuma şekli geliştirdi ağzında biberon olmadan uyumuyo
yediyse ve uyumadıysa biraz daha oynuyoruz hemen uykuluk 30 cc mama yapıyoruz gözünü kapatıp biberon ağzına 2 sn de uyuyo ve tabi arabasının anakucağında :) uykusu derinleşince yatağına alıyoruz deli ya sıkışıp yatmayı seviyo

bizim önceki evimizde hic TV yoktu, evime Tv almayi hic düsünmüyordum ama yeni tasindigimiz evde önceki oturan adam TV sini bize birakti hem de lcd ekran kocaman bisey, yusuf da ona cok bakiyor acik oldugunda. ben de acmiyorum ama yusuf iyice anlamaya basladiginda TV yi acmak isticek o zaman ne yapicam bilmiyorum belki ebay da felan satarim aklinialirimsmile

ya evde tv yoktu dedin ben varya tv olmasa uyuyamam o derece sen tv siz napıyodun yanlış anlama merak ettim
ben şimdi taşınıcam taşınırken ilk işim tv olacak listebaşı yani:))

mehlikacım geçmiş olsun
delf cim ege inşallah kısa sürede iyileşir
demirinde burnu tıkalı yavrumun
esmer seninki sokak istiyo anam.anasına çekmiş belli:))

iki saatte bir 120-150 az değil canım yaa. maşallah güzel yiyor.
sen mama kutularının arkasında yazanlara bakma hiç.

benimki 3 saat ara verdiyse -ki çok nadir olur- 150 cc içiyor.
ama genelde 120 içip arada keyif olsun diye 30 daha içiyor.
meyve ve sebzeyi kendine öğün saymıyor haspam.
başlangıç muamelesi yapıyor onlara
dün yarım kase çorba içip arkasından 120 cc mama içti. akannehir

maşallah ben bi kaç defa verdim çorba çok gaz yaptı bu ay bitince ek gıdaya başlıcam.....

gecen başladım baya bi gaz yaptı..arada yogurt veriyorum maşallah seninki iştahlı o zaman..buyrunnnnnnnnn

çilek demir emiyomu seni ....

kbelesr yani sütün gelmezsse mecburen mama vercen...4 ayı bittiyse biberon almıyosa kaşık mamasıda verebilirsin eltim hep arı mama verdi sütle yapıp oğlu o kadar boyluki şimdi ben hiç denemeidm arı mama..
6 aydan sonra süt vercem ...

çilek demir emiyomu seni ....

kbelesr yani sütün gelmezsse mecburen mama vercen...4 ayı bittiyse biberon almıyosa kaşık mamasıda verebilirsin eltim hep arı mama verdi sütle yapıp oğlu o kadar boyluki şimdi ben hiç denemeidm arı mama..
6 aydan sonra süt vercem ...

sütüm çok yok aysedacım günde 2-3 kere anca emiyo sakin olduğunda tabi ama doymuyodur yani emdiği demire en fazla yarım saat 45 dakika yeter:) gerisi mama:))

delf vaveyla feyza cok gecmıs olsun yaa gecmısı okudum ama isim atladıgım olduysa kusura bakmasın anca okuyabıldım oylece kız uyanıyor yavastan yıne
esmercım bılıyorum 6 ay bıtse de 500 ml sut alması gerektıgını canım bu arada ben de dıyorum kı sutum gelırse vermeyeyım gelmezse mecbur verecem zaten :))
cok uykum vaaaarrr hıc enerjım yokk

nazaramı geldi sütün yoksa neden birden kesildi birinin yanındamı emzirdinde nazar etti yoksa....

sütüm çok yok aysedacım günde 2-3 kere anca emiyo sakin olduğunda tabi ama doymuyodur yani emdiği demire en fazla yarım saat 45 dakika yeter:) gerisi mama:))

aynen benim oglumda öyle ancak yarım saaat yeter benden emdigi süt....gerisi mama babacıgın paraları mamaya gidiyi bu yıl....kaydirigubbakcemile3

şu doğum parasını hayırlısıyla bi alsam ya off 1 saattir telefondayım ya offf kimse açmıyo bekle bekle kulağım delindi müzikten içim bayıldı yaaa:))

Back
X