2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet sigara böregi gibi olan ama ben fırınlıyorum kızartmıyorum
karar verdim makrna salataSI ıslak kurabiye avcı böregi etimek tatlısı yeter yaa..zaten bi kişi gelcek:)

selam kıslar nasılsınıss, aşımız vardı bugün vurulduk kontrolümüzü olduk geldik eymen 680 gr almış bu ay, az gibi geldi bana ek bişiler veriim diye çok ısrar ettim ama olmas dedi doktorumuss elma suyu veriodum bikaç gündür bi iki kaşıkk 6 ayı dolmadan anne sütü dışında yabancı bişi girmicek ağzından dedi :) kan damlası verdi bide 4 damla verces günde

selam kıslar nasılsınıss, aşımız vardı bugün vurulduk kontrolümüzü olduk geldik eymen 680 gr almış bu ay, az gibi geldi bana ek bişiler veriim diye çok ısrar ettim ama olmas dedi doktorumuss elma suyu veriodum bikaç gündür bi iki kaşıkk 6 ayı dolmadan anne sütü dışında yabancı bişi girmicek ağzından dedi :) kan damlası verdi bide 4 damla verces günde

gecmis olsun ndk, biz d eilk asimizi bu ay sonu olucaz cok bagiriyor mu bebeler ?

öncelikle geçmiş olsun sonrasında maşallah. az olsaydı drun söylerdi canım. endişe etme. ya bu kan damlasını neye göre veriyorlar. bizim dr hiç vermedi daha

evet sigara böregi gibi olan ama ben fırınlıyorum kızartmıyorum
karar verdim makrna salataSI ıslak kurabiye avcı böregi etimek tatlısı yeter yaa..zaten bi kişi gelcek:)

anam esmerin yokluğunu aratmıyon kız
bi tarafta kavgayı ayırmaya çalışıyon bi taraftan yemek tarifi veriyon:) helal sana
maşallah :nazar:

benimde canım çekti hee
ecrin bacım baya marifetli
ist. olsam gelirdim saaa

ndk ilk aşıda bişey olmamıştı bu aşı mahvetti bizi geçen salı olduk akşama kadar inim inim inledi yavrum
dr eve gidince şurup verin dedi minoset verdik saf ben acemi ben 5-6 saatte bir vermeliymişim vermedim yavrum uyuyamadı da gözler kıpkırmızı akşam verdim sonra uyudu kafası yanıyodu sürekli ıslattım falan
aman ağrı kesici şurup ver olurmu
dr bu ikinci dozun yapacağını söyledi ateş ayrıca

ndk neden 4 damla,
delf dr bizede verdi haftaya başla dedi yarın başlayacağım kiloya göre dedi 6 damla verin bi kerede dedi
ferrum damla

öncelikle geçmiş olsun sonrasında maşallah. az olsaydı drun söylerdi canım. endişe etme. ya bu kan damlasını neye göre veriyorlar. bizim dr hiç vermedi daha

valla biz 4 ayımızı bitirdik öyle verdi, sanırım 4 ay bitmeden vermiyorlar siz kaç aylıksınız??
günde 4 damla dedi. bazılarına kilosuna göre veriyolarmış ama bizim dr 4 damla dedi..

benimde canım çekti hee
ecrin bacım baya marifetli
ist. olsam gelirdim saaa

ndk ilk aşıda bişey olmamıştı bu aşı mahvetti bizi geçen salı olduk akşama kadar inim inim inledi yavrum
dr eve gidince şurup verin dedi minoset verdik saf ben acemi ben 5-6 saatte bir vermeliymişim vermedim yavrum uyuyamadı da gözler kıpkırmızı akşam verdim sonra uyudu kafası yanıyodu sürekli ıslattım falan
aman ağrı kesici şurup ver olurmu
dr bu ikinci dozun yapacağını söyledi ateş ayrıca

hadi yaa :(( valla calpol gelince verdim ateş çıkmadı henüz bende çıkarsa ikinci kez veririm diyodum 6 saat oldu vereyimmi yine calpol??? off korktum şimdiii :((((

şurubu içerken donup kalıyo bizimki çok gülüyorum yaa hayatında hiç bukadar sıvıyı bianda yutmadığı için şoka giriyor yavrucak gıı yapıyo bide :))))

ndk belki sizi çok etkilemez kuzum sıkıntısı olursa ver istersen sen bilirsin
biz bide rotavirüs aşının ikinci dozunu olduk ağızdan veriliyo
3 taneydi

ndk ben geçen deneyim diye havuç püri gibi bişey verdim azıcık
öğürdü kusacaktı
alışmaları zor olacak
suya şurubada dediğin gibi yapıyo

çilek demir emiyomu seni ....

kbelesr yani sütün gelmezsse mecburen mama vercen...4 ayı bittiyse biberon almıyosa kaşık mamasıda verebilirsin eltim hep arı mama verdi sütle yapıp oğlu o kadar boyluki şimdi ben hiç denemeidm arı mama..
6 aydan sonra süt vercem ...

canım ben de arımama ıle buyumusum bıze de dr verdı arımama bır ogun gercı ben cok boylu poslu degılım ama ahaha :))

nazaramı geldi sütün yoksa neden birden kesildi birinin yanındamı emzirdinde nazar etti yoksa....

canım ben de oyle dusunuyorum okuyolar edıyolar ama nafıle yaa ne yapacagımı bılemıyorum bırden kesılınce..

hee sütün tamamen yeterse tüm gün için öğün şeklinde verme ek gıdaları bence de.
tadımlık verirsin o zaman
cokacimcoook

valla o kadar yetmez de ek olarak belkı canım artık..

kızlar gene emmedi yaa:sinifsinif:
burnu akıyo bir de hasta oldu sanırımmafoldumben
sağdığım sütte araya gitti döktüm

offf canım benım son haftalarda hep yasadıgım olay sagıp zorla vermeye calısıyorum
kıyamadım gecmıs olsun

benimki mamayla besleniyor ama sıfır anne sütü yani.
3 saatte bir 150 cc içiyor. bazen aralıklarla içiyor ama toplamı budur yani.

ayy esmerım yaa benımkı eskıden 2 saatte bır 120 ccye yakın ıcerdı sımdı 4 saatte 60 cc veremıyorum kafayı yıyecem..
mama verdım bır gece 120 cc 1 saat anca yetto anne sutuyle 20 cc ıle 4 saat durdugunu bılıyorum mama verıp kandırık mı yapsam heee ne dersın acıkıp bana kossun..
onu gectım tabıı 4 saatte 60 cc emınce sut daha da azalıyo sagabıldıgım kadar sagıyorum ama nafıle

Back
X