2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar ben yeni eve tasindim ya, ev yerden isitmaliymis benim agda da yerden isiyi almis hep parkenin üstüne dökülmüs sonra kurumus iyice yanmis, ben nasil temizlicem simdi bu parkeyi. ev sahibi duyarsa en az bin euro ister bunun tamiri icin :sinifsinif: ne yapicam ben simdi

üstüne ütü basip agdayi kaldirmaya kalksam daha mi kötü olur acep CADIARZU

kizlar ben yeni eve tasindim ya, ev yerden isitmaliymis benim agda da yerden isiyi almis hep parkenin üstüne dökülmüs sonra kurumus iyice yanmis, ben nasil temizlicem simdi bu parkeyi. ev sahibi duyarsa en az bin euro ister bunun tamiri icin :sinifsinif: ne yapicam ben simdi

canım kotu olabılır sakın yapma aksıne kuru kazımak daha ıyı olabılır ama bence sen bır bılene sor ya da oraya uygun bır parke al canım o kadar para ısteyecekse

ben olsam agdanın cınsıne gore normal ıse nemlı bez kapardım beklesın
sır agda ıse yaglı bır bez kapardım kı yumusasınsonra hafıfce temızlemeyı denerdım ama utu daha beter eder bence

ben olsam agdanın cınsıne gore normal ıse nemlı bez kapardım beklesın
sır agda ıse yaglı bır bez kapardım kı yumusasınsonra hafıfce temızlemeyı denerdım ama utu daha beter eder bence

burda emek cok pahali yapacagi isten degil 2 adam yollicak ona para ister bunlar. dur ben ugrasiyim olmazsa evi sigorlatiiym ev sahibini de sigortaya yönlendiriyim sempatiksalakcinni

burda emek cok pahali yapacagi isten degil 2 adam yollicak ona para ister bunlar. dur ben ugrasiyim olmazsa evi sigorlatiiym ev sahibini de sigortaya yönlendiriyim sempatiksalakcinni
mantıklı zaten baska brsey de olabılır sadece bununla kalmaz her seferınde aynı skıntıyı yasamaktansa..

kızlar ben aşılarımızı sağlık ocağında yaptırıyorum çarşamba günü aşımız var çağan 4 aylık olmuş oluto ne aşısı bu sefrki ağır olurmuı gezmem varda iptal etsemmi acaba diye soruyorum şimdiye kadar olan aşılarda ateşi olmamıştı bu seferkini bilmiyom cevaplarınızı bekliyorum ocak 4te doğdu çağan geçen seferkini omzundan olmuştu

ndk neden 4 damla,
delf dr bizede verdi haftaya başla dedi yarın başlayacağım kiloya göre dedi 6 damla verin bi kerede dedi
ferrum damla

sorsaydım keşke dr a bugun . neyse diğer kontrolde artık.
valla biz 4 ayımızı bitirdik öyle verdi, sanırım 4 ay bitmeden vermiyorlar siz kaç aylıksınız??
günde 4 damla dedi. bazılarına kilosuna göre veriyolarmış ama bizim dr 4 damla dedi..

canım 4.5 aylığız biz

kızlar egenin ateş çıktı 38.5 oldu ay hiç ateş yoktu dr da bile. calpol verdik uyuyor şimdi bakalım.

çirkinbetty' den haberi olan var mı? ne zaman başlayacak işe?

canım ben bettyle sürekli görüşüyorum.
heyet raporu falan alıyor. temmuza kadar uzatacak iznini. temmuzda işbaşı yapacak büyük ihtimalle

kızlar biz geldik. şükür ciğerlerde birşey yok. basit virütik olmayan antibiyotik gerektirmeyen bir soğuk algınlığı. sadece öksürük şurubu ve serum fizyolojik verdi. geçmezse 1 hafta sonra tekrar bakalım dedii

geçmiş olsun canım tekrar.
çok şükür virütik değilmiş.

anam hasar ziyan konusu da açıklanamaz ki.
amkca ben ağda mı döktüm diyecen :roflol:

kızlar ben aşılarımızı sağlık ocağında yaptırıyorum çarşamba günü aşımız var çağan 4 aylık olmuş oluto ne aşısı bu sefrki ağır olurmuı gezmem varda iptal etsemmi acaba diye soruyorum şimdiye kadar olan aşılarda ateşi olmamıştı bu seferkini bilmiyom cevaplarınızı bekliyorum ocak 4te doğdu çağan geçen seferkini omzundan olmuştu

canım pnömokok ve karmanın ikinci dozu bu yapılacak aşılar

omuzdan olan veremdi. bunlar bacaktan oluyor.

ohh ateşte düşmüş iy bari delf.

bizim doktor hafif soğuk algınlıklarında ateş bazen iyidir der.
ateş çıkınca hastalık daha çabuk atılabiliyormuş vücuttan.
bu kadar korkmayın ateşten diyor.

merhaba kizlar bugun doktor kontrolumuz ve pnemekok asimiz vardi biraz moralim bozuk sedec 500 gr almis bu ay burak bana cok az geldi ama doktorumuz anne sutune devam ek biseye gerek yok boy uzam,asi ve bas cevresi gelisimi guzel dedi anne sutun yetmiyor diyemeyiz bu durumda dedi ama benim moralim bozuldu yien de gecen ay 1 150 gr almisti bu ay niye boyle oldu ya reflusu var cok kusuyordu bi ara ondan alamamistir dedi 2 gundur de huysuz burak biraz dun memeleketten geldik hava degisimindendir dedi bugun de asidan olabilri uykusunda agliyor hep 1 olcek calpol verdim bakalim uyuyor simdi 3 saatte bir emziriyordum ben 2 satte isterse de ver geceleri de 6 saati gecirme dedi bakalim insallah duzelir
delf gecmis olsun size de canim insallah yukselmez bir daha atesi oglusunun aman ne zor ya insanin ici gidiyor onlara bisey olunca elden de bisey gelmiyro huysuz olduklarinda

delf geçmiş olsun canım ateşi yükselmez korkma şurubunu ver bence gece ateşlenmese bile sen ver yarına iyileşir sıkma tatlı canını sen böyle böyle büyücek yaramazlar

bizde bugün aşı olduk bir ara huysuzlandı.ilkinde bişey olmamıştı.ateş düşürücü vermeden uyudu. bakalım nasıl bir gece oolacak

yarın bizimde pnömokok aşımız var..amadr da kararsızım hala geçen ay gittiğim pendikteki dr a mı gitsem bi çılgınlık yapıp otobüse atlayıp üsküdaramı gitsem bilemedim...koceylede limobiyiz bu akşam..
off çocuğuma bi düzenli dr bulamadım kafayı yicem yaeyvahedigeldismile

Back
X