2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar a.s.
allaha cok şükür mevlüdü atlattım
yarın tekirdağ gidiyorum
pc de götücem annem net ayarlamış
ordan da kusadasına gidicez
bi ay sonra döneriz eve
koceyle tam barıstık derken
tekrar kavga ettik
ama uzatmadım küs ayrılmayalım die
eskisi gibi değil ama yinede konusuyoz

bende yatayım sabah erken kalkcam 10 da kalkmam lazım ayrisin dr randevusu var 11 de bakalım aşılar nasıl geçecek:))ii geceler herkese..

merhaba kizlar bugun doktor kontrolumuz ve pnemekok asimiz vardi biraz moralim bozuk sedec 500 gr almis bu ay burak bana cok az geldi ama doktorumuz anne sutune devam ek biseye gerek yok boy uzam,asi ve bas cevresi gelisimi guzel dedi anne sutun yetmiyor diyemeyiz bu durumda dedi ama benim moralim bozuldu yien de gecen ay 1 150 gr almisti bu ay niye boyle oldu ya reflusu var cok kusuyordu bi ara ondan alamamistir dedi 2 gundur de huysuz burak biraz dun memeleketten geldik hava degisimindendir dedi bugun de asidan olabilri uykusunda agliyor hep 1 olcek calpol verdim bakalim uyuyor simdi 3 saatte bir emziriyordum ben 2 satte isterse de ver geceleri de 6 saati gecirme dedi bakalim insallah duzelir
delf gecmis olsun size de canim insallah yukselmez bir daha atesi oglusunun aman ne zor ya insanin ici gidiyor onlara bisey olunca elden de bisey gelmiyro huysuz olduklarinda

canını sıkma kilo için jasmincim.
zaten artık ayda 1 kilo alımları azalacak yavaş yavaş.
hem kusmuşta bu ay, endişelenme canım birşey olmaz

kız esmer ayazın ateşi olmuşmuydu aşısından sora

ikinci doz aşıda olmamıştı. ilk dozda 38,6 olmuştu ama ilaçsız düşürmüştüm ben

oooo daha çok varmış onun gelmesine. nası napıyo, güzel kızı nasılmış?

süper benim gelinciğim, boncuk gözlü kızım.
haziranda gideceğim ona inşallah.

selam kızlar a.s.
yarın tekirdağ gidiyorum
bi ay sonra döneriz eve
tekrar kavga ettik

bu tatil iyi gelir size merak etme.
buzları eritir, melisaya kardeş yapar öyle gelirsiniz geri :roflol:

günaydınnn
acayip uykusuzum. Ayaz'ın huysuzluklarına gece huzursuzluğu da eklendi. ohaoldumsmile
4 kere kalktı gece. kalkmadığı anlarda da emziğini düşürünce elini emmeye çalıştı hep, uyandırdı kendini.
umarım diş huysuzluğudur ve geçicidir. :bbo:
2 saat uyudum tüm gece. bildiğin 120 dk yani.
gündüz de anamın kanını kurutmuş zaten. hep ağlamış, hep kucak istemiş. :gitme:

günaydınnn
acayip uykusuzum. Ayaz'ın huysuzluklarına gece huzursuzluğu da eklendi. ohaoldumsmile
4 kere kalktı gece. kalkmadığı anlarda da emziğini düşürünce elini emmeye çalıştı hep, uyandırdı kendini.

Günaydın esmercim .çok uyuduklarına say gelip hava atıyodun 8de uyudu diye gördünmü gününü:jeyyar:
dişleridir yavruu onun için huzursuzlanmıştr benimde en korktuğum dönem diş çıkarma dönemi ne yapcaz bilmyorum

buğlemde çok hasta burnu çok tıkalı nefes alamıyor .öksürk bi yandan cumartesi gelen misafr abimn hanımı hiç sevmem grip geldi kesin buğlem ondan kaptı şifayı ben olsam gitmem küçük bebeği var diye ne kadr saygısız bu insanlar yaaa.elime verseler 1 kaık suda boğarım 2 senedr görüşmyordum buğlem doğdu abim dayanamayıp gelyor buğlemi sevmeye oda gelyor gıcık kapıyorum yüzsüz onu sevmedğimi bilerek gelyor

selam kızlar a.s.
yarın tekirdağ gidiyorum
bi ay sonra döneriz eve
tekrar kavga ettik

yarın tekirdağa ordanda kuşadasına hıhhh hiç kıskanmadım hele kuşadasını hiçmi heçç sevmem kıskanç kendisi gidemeyip gideni kıskanan smile:) kız julii yüzme biliyonmu bilmiyosan sal kendini denize sarı kızlar seni su yüzeyinde tutarlar:jeyyar: yaa bende istiyom deniz havuzz neyse 1 ay sora burdada girerik havuza denize teselli olmuş smille:):teytey:

günaydın kızlar

eee esmercimm ayaz çok uyuyor çok uyuyor diodun aldınmı uykuyu sen kaydirigubbakcemile3 bizimkisi diş sendromu olmadan 2 saat uykuyla işe geliom uykusuz bir diş sendromuna girersek bırak iki saat uykuyu hiç uyumadan gelirim artık işe

günaydınnn

ben sana bu konuda yorum yapmıyım hacı inşallah diştendir huysuzluğu içtenlikle söyliyorum çağan hala daha gece herssaat başı uyanıyo ve 12 olmadanda uyumuyo ama şükrolsun elimde morarmıyo ve uyanıkken bas bas ağlamıyo sadece anası gibin lafı seviii habire konuşun benimle diyoo uyumayalım oynaşalım diyo ben artık alıştım uykusuzluğa bide çok dua ettidim şu bebemin katılma nöbetleri geçsinde tek sabaha kadar uyumasın ben gezdiririmkucağımda diyemafoldumben yalnış bi dua etmişim farkındayım ama ozamanlar çok canım yanıyodu o elimde morarıp kaldıkça bunada şükür git gide düzene giriyoz en güzeli insan içine çıkabiliyoruz artıkdelikafadulden:1hug:

günaydın.....herkese....
esmer geçicidir cnm dişse eğer zaten hepimiz çekecez...
dün ece de hep kucak istedi durdu eskiden salıncağında falan duran çocuk hep kucak isteyip ağladı
delf hadi gözün aydın cnm geçmiş olsun....neyseki ciğerlerinde bişey yokmuş...

mehlikasu*, irem4006, cadoloz435, essmeralda, ceyce, şişmancık, Chileck

hepinize günaydın.dün topik karışmış konu hakkında yorum yapmam ama olmasa daha iyi olurdu burda hepimiz arkadaşız :teselli:

ohh ateşte düşmüş iy bari delf.

bizim doktor hafif soğuk algınlıklarında ateş bazen iyidir der.
ateş çıkınca hastalık daha çabuk atılabiliyormuş vücuttan.
bu kadar korkmayın ateşten diyor.

sağol canım benim. sabahta pek iyi kalkmadı. arıyorum sürekli . uyuyormuş şimdi.

merhaba kizlar bugun doktor kontrolumuz ve pnemekok asimiz vardi biraz moralim bozuk sedec 500 gr almis bu ay burak bana cok az geldi ama doktorumuz anne sutune devam ek biseye gerek yok boy uzam,asi ve bas cevresi gelisimi guzel dedi anne sutun yetmiyor diyemeyiz bu durumda dedi ama benim moralim bozuldu yien de gecen ay 1 150 gr almisti bu ay niye boyle oldu ya reflusu var cok kusuyordu bi ara ondan alamamistir dedi 2 gundur de huysuz burak biraz dun memeleketten geldik hava degisimindendir dedi bugun de asidan olabilri uykusunda agliyor hep 1 olcek calpol verdim bakalim uyuyor simdi 3 saatte bir emziriyordum ben 2 satte isterse de ver geceleri de 6 saati gecirme dedi bakalim insallah duzelir
delf gecmis olsun size de canim insallah yukselmez bir daha atesi oglusunun aman ne zor ya insanin ici gidiyor onlara bisey olunca elden de bisey gelmiyro huysuz olduklarinda

sağol canım. sende sıkılma. kustuğu iiçin almamıştır kilo. hem ters bir durum olsa dr un söylerdi canım
delf geçmiş olsun canım ateşi yükselmez korkma şurubunu ver bence gece ateşlenmese bile sen ver yarına iyileşir sıkma tatlı canını sen böyle böyle büyücek yaramazlar

sağol canımcım. evt ne yapalım Allah bweterinden saklasın

günaydınnn

ah benim kuzuma ya. diştendir bence.
günaydın.....herkese....
esmer geçicidir cnm dişse eğer zaten hepimiz çekecez...
dün ece de hep kucak istedi durdu eskiden salıncağında falan duran çocuk hep kucak isteyip ağladı
delf hadi gözün aydın cnm geçmiş olsun....neyseki ciğerlerinde bişey yokmuş...

gunaydın canım. sağol ayçacım. dişten huzursuzlukları herhalde.

mehlikasu*, irem4006, cadoloz435, essmeralda, ceyce, şişmancık, Chileck

hepinize günaydın.dün topik karışmış konu hakkında yorum yapmam ama olmasa daha iyi olurdu burda hepimiz arkadaşız :teselli:

gunaydın canımm. neresi karışmış. ben mi kaçırdım

julicim balayı gibi bişii olacak desene.sempatiksalakcinni. kuşadasına gelmişken birde izmire uğrayın da görüşelim bari

Back
X