2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

anneler günü hediye çekliş topiğnde canım olmaması gerekn şeyler olmuş .
boşver
benim keremim ne yapıyoo:emir_bebek:

hee zaten ben ağzım burnum derken bu çekilişide kaçırdım.buglem için büyütüyorum oğlumu opuyorumnanaktan büyüyorlar valla kız akşam yeni doğduğu fotolara baktımda koca adam olmuş benim oğlum.

kızlar doğumdan beri bi dosdoğru takip edemiyorum burayı yaa sinir oluyodum valla Allahtan artık net problemimizi çözdük ...herkese GÜNAYDIIIINNNNhihoyyyt

hee zaten ben ağzım burnum derken bu çekilişide kaçırdım.buglem için büyütüyorum oğlumu opuyorumnanaktan büyüyorlar valla kız akşam yeni doğduğu fotolara baktımda koca adam olmuş benim oğlum.

iyi bak kereme iç güveysi alcem oğlunu ona göre bayanssulusmile

günaydin millet
benim cadi da ellerini agzina sokusturup duruyor dis agrisi mi basladi acep bizim bebelerde?

sabah sabah dusumu aldim yusuf aglama baslangicina girdi dusum bitti yetistim velede zemuszemus

simdi de kahvalti edicem cokacimcoook

benim velet gece 2 defa kalkiyor ugrastirmiyor ama sabah 6 da kogus ayaga diye bagiriyor benimki

dün gece alisverise ciktik aksam 10 da uyudu o yüzden bugün 9 a kadar uyudu :sm_cool:

kahvaltidan sonra su leslieya basliyim bakalim

bu arada 1 hafta yalnizim esim türkiyeye gitti, bu veletle ilk bu kadar uzun yalniz kalisim oluyor bu

benim herif is bahanesine anneler gününüde kaynatti :sinifsinif:

bakalım benim eşim ne yapcak ilk anneler günüm hediye bekliyorum ama bakalım ne olcak

günaydın canım geçmiş olsun egecik nasıl oldu?

canım geceyi huzursuz geçirdik. öksürük tıksırıkla. daha çok iyileşme belirtisi yok. dr sadece öksürük şurubu ile serum fizyolojik verdi. yapıyoruz bakalım. aradım şimdi uyuyormuş . hiç bir bebe hasta olmasın yaaa

canım geceyi huzursuz geçirdik. öksürük tıksırıkla. daha çok iyileşme belirtisi yok. dr sadece öksürük şurubu ile serum fizyolojik verdi. yapıyoruz bakalım. aradım şimdi uyuyormuş . hiç bir bebe hasta olmasın yaaa

delf geçmiş olsun buğlemde hasta hang şurubu veriyosun bnde serum fizyolojik burun için kullanıyorum

Günaydın esmercim .çok uyuduklarına say gelip hava atıyodun 8de uyudu diye gördünmü gününü:jeyyar:
dişleridir yavruu onun için huzursuzlanmıştr benimde en korktuğum dönem diş çıkarma dönemi ne yapcaz bilmyorum

olm gene 8'de yattı çatlayınemi :dilcikar:
hep elini emmeye çalıştı, elini emme sevdasına habire uyanacak diye düşürdükçe emzik tıktım ağzına, ondan uykusuz kaldım ben :1closedeyes:

buğlemde çok hasta burnu çok tıkalı nefes alamıyor .öksürk bi yandan cumartesi gelen misafr abimn hanımı hiç sevmem grip geldi kesin buğlem ondan kaptı şifayı ben olsam gitmem küçük bebeği var diye ne kadr saygısız bu insanlar yaaa.elime verseler 1 kaık suda boğarım 2 senedr görüşmyordum buğlem doğdu abim dayanamayıp gelyor buğlemi sevmeye oda gelyor gıcık kapıyorum yüzsüz onu sevmedğimi bilerek gelyor

yaa insanlar düşüncesiz oluyor gerçekten.
ben hastaysam değil bebekli eve gitmek anasıyla görüşmem ki bulaştırmayayım diye

günaydın kızlar

eee esmercimm ayaz çok uyuyor çok uyuyor diodun aldınmı uykuyu sen kaydirigubbakcemile3 bizimkisi diş sendromu olmadan 2 saat uykuyla işe geliom uykusuz bir diş sendromuna girersek bırak iki saat uykuyu hiç uyumadan gelirim artık işe

nazar değdirdiniz oğluma işte :dilcikar:
yollayacam size, nasılsa sizinkiler uyumuıyo alışkınsınız aradan benimkine de bakarsınız; hiç değilse birimiz uykumuzu alalım ama :roflol:

ben sana bu konuda yorum yapmıyım hacı inşallah diştendir huysuzluğu içtenlikle söyliyorum çağan hala daha gece herssaat başı uyanıyo ve 12 olmadanda uyumuyo ama şükrolsun elimde morarmıyo ve uyanıkken bas bas ağlamıyo sadece anası gibin lafı seviii habire konuşun benimle diyoo uyumayalım oynaşalım diyo ben artık alıştım uykusuzluğa bide çok dua ettidim şu bebemin katılma nöbetleri geçsinde tek sabaha kadar uyumasın ben gezdiririmkucağımda diyemafoldumben yalnış bi dua etmişim farkındayım ama ozamanlar çok canım yanıyodu o elimde morarıp kaldıkça bunada şükür git gide düzene giriyoz en güzeli insan içine çıkabiliyoruz artıkdelikafadulden:1hug:

haset kadın nolcek :dilcikar:
nankörlük etme. bebe ağlar, ağlamasın gezdireyem dersin; gezmek ister gezdirmeyeyimd ersin.
yaranılmıyo olm sana da alsanaalsanasmile

günaydın.....herkese....
esmer geçicidir cnm dişse eğer zaten hepimiz çekecez...
dün ece de hep kucak istedi durdu eskiden salıncağında falan duran çocuk hep kucak isteyip ağladı
delf hadi gözün aydın cnm geçmiş olsun....neyseki ciğerlerinde bişey yokmuş...

geçsin lütfen yaa offf :sinifsinif:

olm gene 8'de yattı çatlayınemi :dilcikar:
hep elini emmeye çalıştı, elini emme sevdasına habire uyanacak diye düşürdükçe emzik tıktım ağzına, ondan uykusuz kaldım ben :1closedeyes:

yaa insanlar düşüncesiz oluyor gerçekten.
ben hastaysam değil bebekli eve gitmek anasıyla görüşmem ki bulaştırmayayım diye

nazar değdirdiniz oğluma işte :dilcikar:
yollayacam size, nasılsa sizinkiler uyumuıyo alışkınsınız aradan benimkine de bakarsınız; hiç değilse birimiz uykumuzu alalım ama :roflol:

haset kadın nolcek :dilcikar:
nankörlük etme. bebe ağlar, ağlamasın gezdireyem dersin; gezmek ister gezdirmeyeyimd ersin.
yaranılmıyo olm sana da alsanaalsanasmile

geçsin lütfen yaa offf :sinifsinif:

aferin uyuma tabi bnde uyumadım bu gece hasta kızım benim yavrum:ecrin_bebek:

esmer sütümü sağıp dolaba koydum eve gidince poşete koyup derin dondurucuya atabilirmiyim,

günaydın kızlar bugün biraz yoğunduk okuyamadım geçmişi,sayfa öyle açık kaldı,
kızım dün akşam ve gece emdi çok şükür ama sabahın 6'sından bu yana yine emmiyor,
2 gündür böyle,inş. eskisi gibi emmeye başlar yaa:((

selam kızlar ben geldim aşılarımızı olduk çok agladı ayris hiç böyle aglamamıştı çok üzüldüm.3,5 cm uzamış 900 gramdan fazla almış çok sevindim:)))

gecmis olsun hasta bebelerimize, ben de iki saattir süt sagiyorum 40cc cikti ancak :( verdim sütü ardindan da 100 cc mama emdi simdi ayagimda salliyorum
daha kahvalti edemedim saclarimda islak kaldi kurutamadim velet izin vermiyor:ecrin_bebek:

Back
X