evet herşey bebişim için zaten sallarım kocayı.varsa pumpun telini arayalım hakikaten bende çok merak ettim.
herksin teli var nerdeyse ama pump'un yok bende :1no2:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet herşey bebişim için zaten sallarım kocayı.varsa pumpun telini arayalım hakikaten bende çok merak ettim.
valla ben çalışmıyor olsam hayatta sizi yalnız bırakmayayım diye kalkıp buraya gelmezdim
fosur fosur uyurdum yeminlen :roflol: :roflol:
feyza hadi gözün aydın,
kızlar ben hala adet olmadım,
koceylede bir kez bişey oldu,
nokta atışı yapmış olmayalım lülülülülü
buğlemde 3yıl doğum kontrol hapı kullandım doktr kontrolyle bıraktım 3-4 ay olmaz dedi bende öyle ayarladım ki bahar bebeği olsun diye martta bıraktım mayıs 2de hamile olduğumu öğrendim bu süreçtede 1 kez korunmadan oldu ondada buğlem orda bekliyormuş hemn yapıştı tutundu fıstık süpriz oldu bize şimdi diyorum severken ordamı bekliyordun sen hemn oldun
yani adam ceket atsa hamile kalcam ben herhal 1 defada olduğu için korkuyorum ben yanii
o kesin uyursun sen çocuğunda ağznıa durmadan yalancı memeyi sokar durursun ki uyusunda bende uyuyum diye lülülülülülü
oo seninki de bişey mi.
iki kere korunurken gebe kaldım. birinde düşük oldu, birinde de Ayaz.
çok pis korunuruz anlayacağın :roflol:
encik gibin yumurtluyorum.
beni koruyacak bi korunma yöntemi piyasada yok sanırım :roflol:
oo olur mu öyle şey, ben hiç yapar mıyım öyle şeyler :kedi:
oo seninki de bişey mi.
iki kere korunurken gebe kaldım. birinde düşük oldu, birinde de Ayaz.
çok pis korunuruz anlayacağın :roflol:
encik gibin yumurtluyorum.
beni koruyacak bi korunma yöntemi piyasada yok sanırım :roflol:
oo olur mu öyle şey, ben hiç yapar mıyım öyle şeyler :kedi:
selam kızlar nasılsınız
uzun zamandır yoktum
işe başladım pazartesi günü mafoldumben
bi bakayım kim var kim yok dedim
gerçi beni unutmuşsunuzdur
selam kızlar nasılsınz
demir dünden beri çok huysuz uyumuyo doğru düzgün ya gece 4te uyandı 6buçukta zorla uyuttum sanki kaka yapamıyo gibi ıkınıyo dün akşam yaptı aslında yatmadan önce ama yinede ıkınıyo
selam kızlar nasılsınz
demir dünden beri çok huysuz uyumuyo doğru düzgün ya gece 4te uyandı 6buçukta zorla uyuttum sanki kaka yapamıyo gibi ıkınıyo dün akşam yaptı aslında yatmadan önce ama yinede ıkınıyo
selam kızlar nasılsınz
selam kızlar nasılsınız
uzun zamandır yoktum
işe başladım pazartesi günü mafoldumben
bi bakayım kim var kim yok dedim
gerçi beni unutmuşsunuzdur
sen nerdesin bacım ya geçen aklıma gelsin dedim ne yaptı bu kız tel olsa arayacaktım nasılsın anlat bakıyım ne var ne yok