Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeme kız dondurma burda diyette olanlar var örneğin ben :):icecream::icecream::icecream:
ya bişey sorcam demir 2 gündür sürekli sol kulağını çekiştiriyo kualğımı ağrıyo acaba diyorum kulak ağrısı çok fenadır ağrısa hayatta susmaz diyor annemle eşim acaba götürsem mi dr a öğlenden sonra
valla benimde evimle işyerim birbirine 200-300 metre uzaklıkta ayıptır sölemesi annemlede 2 kat:)
ya bişey sorcam demir 2 gündür sürekli sol kulağını çekiştiriyo kualğımı ağrıyo acaba diyorum kulak ağrısı çok fenadır ağrısa hayatta susmaz diyor annemle eşim acaba götürsem mi dr a öğlenden sonra
kızlar bebişleriniz gündüz kaç saat uyuyolar
kızlar şunu bir okuyun.
böyle birşey düşünen varsa aklının köşesinde olsun.
bu aşadaki misafir kim acep
delfcim gece kaç saat uyuyo benim oğluşumda gündüz 2 buçuk saat en fazla 3 saat uyuyo ama ben o kadar uyutuyorum bıraksam daha çok uyuyacak ama bu seferde gece uyumuo
canim bazi markalarin lastikelri oyle sert oluyor ben alirken ozellikle dikkat ediyorum yumusacik bebe lastigi olsun diye sen de alirken bak bundan sonra sorun olmuyor bebk lastigi olursaKızlar bişey sorucam size
ay kafayı yicem artık
Eren'in hiçbir pijama altları olmuyo, daha doğrusu belleri sıkıyo
üstleri rahat oluyo ama altların hepsi oğlumun belini sıkıyo
1 yaş kıyafet alıyorum sırf beli sıkmasın diye
onların bile beli sıktı
bütün pijamalarının belindeki lastikleri söküp yeni lastik takmayı düşünüyorum
siz ne giydiriyosunuz bebişlereohaoldumsmile
hadi bakalim hayrilisi insallah gonlune gore olur oglusun sans getiri insallah sana canim biberonu cok acken de mi almiyor oglusun canim tokken bizimki de istemiyor acken dun rezene verdim mesela onu icticanım bir görüşmem vardı yarın ikinci görüşmem var aynı yerde bakalım artık ne olacak göreceğiz ama benim derdim çocuk biberon tutmuyor ne yapacağımı şaşırdım.iyi dileklerin için çok saol canım.
sen de benim annemdensin 25 senedir hci aksatmadan yapar dun gece de yapti ev araba okul bizim okumamiz icin cizerdi eskiden onlar odlu sukur artik sadece para koyuyorum diyor :) alem kadinselaam bizde hıdrellez seansımızı tamamladık gül dalına bağladık yarında denize atıcaz geçen sene bebk istemiştim rabbim bana nur topu gibi bir evlat verdi şükürler olsun
:))))))))))))))))))))
valla esmerim helal olsun sana gunduz gezmeleri bitti gece de alemlere akmaya basladin bakiyorum yok anacim bende var bi beceriksizlik sanirsam neyse bu haftasonu kocis geliyor biraz gezelim biz de barigünaydınnn
dün Ayaz gene melenk gibiymiş.
deli valla bu bebe, dengesiz midir nedir; anasına çekmiş sanırsam.
bakalım bugün ne hava çalacak
bende 2 yudum ballı sudan bişey olmaz canım yaa
yess hıdrellezdi dün.
bizde Ayaz'ı gece de anama satıp Ahırkapıya gitmeyi planlıyorduk ama kocenin işi çıktı geç gelince gidemedik.
seneye artıkın
valla supermis isteyecekmissin zaten istemezsen bisey olmamis evrene istek enerjisi yollayacakmissinki sana gerio donsun secretten alintidir ben de isteyip duruyom sukur veriyor allahimvalla her sene bişiler yazar çizerim isteyenin bi yüzü kara misali
saolsun bugune kadar ne istediysem oldu bakalım bu sene nolcak:)))
ben hala adet olmadim gecen nette yaziyodu sadece anen sutu veriyosaniz adet olmadiysaniz hamile kalma sansiniz yok gibi bisey diye ona guvendik bzi de bakalim alalh sonumuzu hayir etsin :) koca zaten 2-3 haftada bir geliyor bisey olmaz diyip geciyor :)bende 2. adetimi oldum tam zamanında hamilelikten öncede çok düzenliydi şimdide şükür öle devam ediyo 28 günü geçmiyo:)
ay canim benim o tam bosaltamamistir icini burak da ayni dunden beri dun yapti aslinda kakasini ama 4. gunde 4 gunluk kadar cok yapmadi o yuzden hala ikiniyo nasil sikinti yapiyor bebeklerimzie bu gazlar kakalar yaselam kızlar nasılsınz
demir dünden beri çok huysuz uyumuyo doğru düzgün ya gece 4te uyandı 6buçukta zorla uyuttum sanki kaka yapamıyo gibi ıkınıyo dün akşam yaptı aslında yatmadan önce ama yinede ıkınıyo
hosgeldin canim unuturmuyuz hic nasilsin minigin nasil allah moilaylik versin tum calisan annislerimzie zor gercekten 10 sene kesintisiz calismis biri olarak calismadan yapamam diyodum ama su donemde iyki evdeyim diyorum 1 yasina gelince burak insallah tekrar calisma sahalarina donmeyi planliyorum ya da kocisten yuksek maasli bir is teklifi bekliyorum 10000 dolardan asagi calismam senin yaninda diyom guluyo :)selam kızlar nasılsınız
uzun zamandır yoktum
işe başladım pazartesi günü mafoldumben
bi bakayım kim var kim yok dedim
gerçi beni unutmuşsunuzdur
canim ugrasma bence kendin mikrop falan kaptirisin bi ara doktoruna goster bence icten kanama falan yapmis olmasinya kızlar sezryan dikiş yerimde bi siyahlık var toplu igne başı gibi kıl dönmesi mi diye baltım sertte agrı yapıyor sizce nedir cımbızla ugraştım ama bişey yapamdım korktum bide dikiş yeri mikrop alır falan diye off.zati kualgımın içinde sivilce çıkmış zonkluyor.ayak parmagımı çarptım o da zonkluyor.birde öksürük var bende anlıcanız ana kız dökülüyoz.
bu aksam ayni kokudan bizim evde de olacak esmerim su an temizleniyor 2 haftadir memleketteydikya ev nasil toz olmus camlar falan berbat ama aksama mis kokular yayilacak evimden sukurbugün karşı apartmanımda oturan teyzemlerin temizlikçisini çaldım zemuszemus
iki haftada bir geliyordu onlara. dedim sizin evinin pislenmemiştir bana gelsin, çaldım onlardan
evim detercan kokcek bugün sositososito
darısı başına bacım guclubacismile
valla benimde evimle işyerim birbirine 200-300 metre uzaklıkta ayıptır sölemesi annemlede 2 kat:)
valla esmerim helal olsun sana gunduz gezmeleri bitti gece de alemlere akmaya basladin bakiyorum yok anacim bende var bi beceriksizlik sanirsam neyse bu haftasonu kocis geliyor biraz gezelim biz de bari