Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoya hoşgeldin
olur şekerim oda olur sende bulgur kaynatıverirsin2. doz aşılar bize ağır geldi canım 5-6 saate bir ağrı kesici ateş düşürcü ver kontrol et
ne farkeder ha diş buğday ha bulguru
sonuçta ikiside aynı madde değilmi guclubacismile
kız semiha bende koptum bulgur değil buğday güldün beni Allahta seni güldürsün emidelikafadulden
bulguru severim doğrune bilem ben bulgur diyince değişik bişi sandım:)
smhsmh kız canın bulgurmu çekti:))
hoya naptın cnm...
bizde mi bişey yaptıkki topiğe girmiyorsun bakim anlamadımkibilmiyorumkismile
çoook fazla huzursuzluk yaşamadık![]()
kızlar inş sizlerde kolay atlatırsınız ama çok büyük bi mutluluk ya ısrıo bile artık kuzum
facete grubumuz varya orda hepiciğinin en özel pozlarını bulabilirsin şekerimkızlar bebeklerin resimlerinin olduğu bölüm yokmu
merak ettim sizin kuzuları ?
2. doz aşılar bize ağır geldi canım 5-6 saate bir ağrı kesici ateş düşürcü ver kontrol et
yaa naptı canım huysuzlandımı, valla kalpol verdim ilk verdiğimde midesinde ne var ne yok çıkarttı bi daha verdim uyuyo şimdilik şimdiki aşılarda parasetemol varya o uyutuyo heralde yoksa bu kadar uyumaz ateşinide ölçüyorum sürekli inşallah kolay atlatırız
hoya juli hoşgeldinizzz
2. doz aşılar bize ağır geldi canım 5-6 saate bir ağrı kesici ateş düşürcü ver kontrol et
yaa naptı canım huysuzlandımı, valla kalpol verdim ilk verdiğimde midesinde ne var ne yok çıkarttı bi daha verdim uyuyo şimdilik şimdiki aşılarda parasetemol varya o uyutuyo heralde yoksa bu kadar uyumaz ateşinide ölçüyorum sürekli inşallah kolay atlatırız
geçmiş olsun
culi annene gittin mi benim şafak 12