Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
burak ve ben hepinizin anneler gununu kutluyoruz guzel anneler allahim cocuklarimizla ve torunlarimizla cok uzun seneler anneler gununu kutlamayi nasip etsin hepimize insallah
sabah oglus ve kocacigimla disarde kahvaltiya gittik havuz kenarinda kahvalti sefasi yaptik sonra eve donduk birazdanb yine cikacagiz disari babamiz bizi gezdirecek dun gece 2de geldi kocacigim sabah sabah kaldirdim hadi bugun gezecegiz diye simdi de ogluyla hasret gideriyolar cok sukur kocam da yanimda allah hicbirimizin aile saadetini bozmasin insallah
Güzel dilekler dileyen tüm anneler en kötü günümüz böyle olsun.Nice anneler günü kutlayalim.
Ecrincim
Cok gecmis olsun Ayris e.Gecen gün bi arkadasim polenlerden rahatsiz oldum diye yaziyordu face de sanirim Istanbul da öyle bi sorun var bu mevsim tam polen zamani.Burdada bademcik ameliyati oldugumda polen sorunu olmustu hastanenin kulak burun bogaz binasi hasta dolmustu bi gece ayni Ayris in tarif ettigin gibi sorunlar hastalar koridorda yatmisti ya burasi icin acayip korkunctu salgin gibi . Bronsit gibi ama bronsit degil 7 den 70 e herkesi mahfediyor.Mümkünse pek cikarma bu ara.
oh herkesler gezmelerde galiba biz de simdi geldik disardan oglusum yoruldu bugun biraz hava ruzgarliydi insallah hava carpmamistir hasta etmeyiz oglusu
anca geldim ben
hepimizin anneler günü kutlu olsun arkadaşlarrrrrr. opuyorumnanaktan
en kötü günümüz böyle olsun, Allah hiçbirimizin kucağını evlatlarımızsız bırakmasın.:Saruboceq:
azıcık geçmişe okuyup kaçayım, ev dandini durumda.
iki satır yazayım diye geldim.
sabah görüşürüz herkeslen
mucckkksss
Yatmadan bi bakim dedim ama kimseler yok.Ben bu hafta pek giremem herhalde yani girmesem iyi olur cünki ctesi almanca yeterlilik sinavina giricem biraz calisayim.Ben gene basima bi is actim kizlar.Burda bir akademiye basvuruda bulunmustum .Acik ögretim gibi ama internet üzerinden akademi.Oglan 2,5 yasina gelene kadar bos durmayayim 7 yildir isten uzagim bisiler yapayim oglanda yuvaya gidince is ararken kolay bulayim dedim.Kalktim akademiye basvurdum ama almanca yeterlilik sinavi yapiyorlarmis önce.Evde oturmaktan cok daraldim.Ya yemek yapayim ya temizlik baska bisi yok.Gelen gidende kendi hayrina gelip gidiyo hep evde olan insana disarida sadece alisveris icin ve oglanin okulu icin cikmaktan baska sansim olmuyo gün icinde.Düsündüm düsündüm zor olacak ama hic olmamasindan iyidir dedim mail attim cevap gelmis ctesi randevu vermisler gideyim bakalim ne olacak.