2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnn

ecrin çok geçmiş olsun, daha şimdi okudum. nasıl oldu ayris?

jasmin, valla görmedim ikea davetini. cumartesi boş boş gezdim ben evin çevresinde.
ama bu cumartesi için davet geçerliyse atlarım valla

kızlar nasıl geçti anneler günü.geçen sene bu zamanlar bebeğim yanımda olacakmı beraber anneler gününü kutlayacakmıyız diye düşünürken bu sene hep beraber kutladık şunu bir kere daha anladım bu dünyadaki engüzel şey anne olmakmış.iyiki varsın oğlum

günaydın anneler günüm yemek yapıp ev temizlemekle. geçti.

hava çok yagmurluydu..gezemedik..

kızlarım bana süpriz yapıp çok güzel kolye almışlar. öpüşüp koklaştık ..

anne olmak dünyanın en güzel şeyi biraz büyüyüpte annenin kıymeti bilinince dahada güzelmiş.
en kötü yanıda büyüt besle el oğlu alsın elinden. çok güzel hareketleri izledim ağladım..:sinifsinif:

kızlar nasıl geçti anneler günü.geçen sene bu zamanlar bebeğim yanımda olacakmı beraber anneler gününü kutlayacakmıyız diye düşünürken bu sene hep beraber kutladık şunu bir kere daha anladım bu dünyadaki engüzel şey anne olmakmış.iyiki varsın oğlum

sıradan bir gün gibiydi,eşim,ben kızım pazara markete gittik alışverişlerimizi yaptık geldik,
eşim yemek yaptı yedik,
eşim kutlamadı tabiki ,ben anneler günü geçti kutlamadın bile dedim aa bugünmüydü anneler günü dedi,
bir de ben dedikten sonra anneler günün kutlu olsun deyip öpmeye kalkıştı,
benim tepem attı tabi dokunma bana dedim öptürmedim,
sonra dün gece çalıştı işe giderken ben gidiyorum dedi bir kaç kez,güle güle demedim,
sabah gelir gelmez bana tost koydu kızımızı giydirdi,
bugün yemeğe götüreyim sizi hadi bendensiniz diyor ben de geçti artık dedim,
aslında kocam iyi maşaallah berilin bakımızda yardımcı oluyor sabahları berili o giydiriyor,
dün sabah berili ona bıraktım ben biraz uyudum,berilin tırnaklarını kesmiş,
mutfakta da yardımcı oluyor çok şükür ama bir de şu özel günleri hatırlasaalsanaalsanasmile

söylediklerine tamamen katılıyorum cnm,Rabbim annelik duygusunu herkese tattırsın:Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
benim koca hiç özel gün bilmez..gerçi bende çok romantik sayılmam..çiçekmiş böcekmiş pek sevmem..

kızıyorum mızıyorum kocişe ama işte geçip gidiyor herşey.benim kocamda gül demeti almış sabah erken kalkıp oğluşumuda kucağına almış beni çiçekle uyandırdılar kahvaltımızıda hazırlamış hediyemide tabağımın içine koymuş.çook güzeldi.iyiki anne olmuşum.hayatımda geçirdiğim engüzel günlerden birisiydi.

günaydın kızlar..ayris biraz daha iyi ama öksürüyor dr götürcem kolundaki damaryolu çıkarılcak.
anneler günü de neymiş:))benim kozalak hiç bişi yapmadı:))zaten beklemiyordum evlendikten sonra öyle günleri hatırlamaz oldu nedense:))

ecrin geçmiş olsun cnm ayrise.....niye böle oldu cnm yaa hemen geçer inşalLah.......
bu derece üşüttümü...

günaydın benmi de dün eşim 1 buket gül almış üstünede canım anneme nur yazdırmış
ecrin geçmiş olsun

ceyce hoya maşaallah kocalarınıza,ben bir tek gül bile razıydım ama malesef...:sm_confused:

Back
X