2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sagolun kızlar.daha iyi ama öksürüyor balgamı atması bir haftayı bılur demişti sürekli sıvı ver dedi..
üşütecek hiç bişi yapmadımki,havalardan diyor dr kaldıgımız servisi görseniz hep çocuklar aynı hastalık gribal bişi 12 gunluk bile vardı.

günaydın kızlar..ayris biraz daha iyi ama öksürüyor dr götürcem kolundaki damaryolu çıkarılcak.
anneler günü de neymiş:))benim kozalak hiç bişi yapmadı:))zaten beklemiyordum evlendikten sonra öyle günleri hatırlamaz oldu nedense:))

canım geçmiş olsun geçmişi okuyamadım düzelmedimi ayris serum flnmı taktılar canım çook geçmiş olsun.benim koca biraz şekle girmeye başladı canım darısı seninkinin başına

bizdede bişey yok kızlar sadece sabah kahvaltıyı hazırladı bide akşam yemege götürdü . kızım ben annene seni doğurunca anne olma hediyesini aldım diyo bide uyus taa doğum hediyesini buna sayıyo..

ceyce maşallah diyelim eşine ozaman..eşimde bi hal var çözemedim ya hadi hayırlısı akşam kafrdeşleri geldi onlarada tavırlı giibi soguktu konuşmadı pek bana degilmiş yaptııgı onu anladım ama nesi var onu anlamadım:))

bizdede bişey yok kızlar sadece sabah kahvaltıyı hazırladı bide akşam yemege götürdü . kızım ben annene seni doğurunca anne olma hediyesini aldım diyo bide uyus taa doğum hediyesini buna sayıyo..

cnm seninki doğum hediyeni almış bizimki onu da almadı, doğumda senle beraber alırız demişti ;yüzük borcu hala duruyor
kırık kalpler durağında inecek var
eteğindeki taşları dökecek var...
mafoldumben:gitme:

Ecrincim gecmis olsun bebene esiinin de sana tavirli olmadigina sevindim ins. sorunlarini cözerler kisa zamanda

gecmis sayfalara bakmadim bakmiycam cünkü eslerinizin aldigi hediyelerden bahsediyonuzdur kesin
benimkine o kadar söyledim hicbisey almadi yemege de götürmedi ben de üzüldüm haliyle tamam adamlar böyle günlere önem vermez ama o kadar da öncesinde söyledim hep bana ne alcan dedim bissürü laf ettim

kızlar feyza nerede acaba,bugün göremiyorum,
buğlem nasıl oldu acep,

Ecrincim gecmis olsun bebene esiinin de sana tavirli olmadigina sevindim ins. sorunlarini cözerler kisa zamanda

gecmis sayfalara bakmadim bakmiycam cünkü eslerinizin aldigi hediyelerden bahsediyonuzdur kesin
benimkine o kadar söyledim hicbisey almadi yemege de götürmedi ben de üzüldüm haliyle tamam adamlar böyle günlere önem vermez ama o kadar da öncesinde söyledim hep bana ne alcan dedim bissürü laf ettim

posi üsülme cnm:teselli:
seni en iyi ben anlıyorum benümküde almadı bişey:delphin:

ben de dogum hediyesi almadim, üstelik dogumdan sonra kaynanam yüzünden cok kötü seyler yasadim

erkekler bizi hic düsünmüyorlar

ecrincim sevindim ayrisin daha iyi olmasına.
koce herkese tavırlıysa genel anlamda canı sıkkın demek, belki işte falan sorunlar vardır.

hediyesiz analara bende kaytılem bizde kuru kuru kutlamayla geçirdik.
ama zaten biliyordum ben hiçbirşey alamayacağını; sorun değil o yüzden.

kızlar bebeklere mont olarak ne giydiriyorsunuz..ya ayrise bişey almam laızm baharlık ince bişey almalı degilmi?

aman posi boşver türk erkegi işte bunlar:)))fazla birşety belemek hata.onedenle artık ben beklentilerimi sıfırladım üzülmüyorumda kabullendim durumu..
eşimle konuşuyoruz ama genel bir gariplik var üstünde zamanla çıkar kokusu bakalım.

kızlar bebeklere mont olarak ne giydiriyorsunuz..ya ayrise bişey almam laızm baharlık ince bişey almalı degilmi?

polar kapşonlumuz vardı ama sıcak oluyo artık penye kapşonlu alt üst takım aldım
takımın haricinde bir tane daha almam lazım...
haftasonu havuzluhana gittik kızıma anakucağı aldık evdekini kreşe götürmüştük evde de gerekli oluyo diye bir tane daha aldık,
bir kaçta kıyafet aldım kızıma..

esmer kapşonlu bende de var ama ben mont gibi bişey istiyorum aslında ince yazında yazlıkta akşamları serin oluyor giymesi için hemde şimdi için bücürükte begendim bitane ama kısa ceket sizce kullanışlı olurmu çok şıktı:)

esmer kapşonlu bende de var ama ben mont gibi bişey istiyorum aslında ince yazında yazlıkta akşamları serin oluyor giymesi için hemde şimdi için bücürükte begendim bitane ama kısa ceket sizce kullanışlı olurmu çok şıktı:)

he sen almaya niyetlenip bulmuşun da bahane arıyorsun kendine sırnaşık şey
eğer çok kalın değilse giydirirsin.
kalınsa yaz akşamları içinde çok kaçabilir

Gecmise söye baktimda amann hic takmayin hediyeymis bösverin ya huzur saglik olsun yeter.Benim esim otomatik cicek alir bu sefer önceden cicek alacaksan bari yapi marketinde indirimli orkideler var en azindan suda durup ortaligi pisletmez uzun dayanir demistim :)) Ucuz bulunca 2 tane almis.Bide koridoru boyamaya kesin karar verdi dolabi söktük cikardik cok karanlik yapiyormus giris katini arkasinda fayans yoktu havada cok yagmurlyudu dolabi söktük esim fayans yapti gün bitti :))))))

Back
X