Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay cnm benim geçmiş olsun,inş. bir an önce iyileşir cnm,ıhlamur tavsiye ediliyor öksürük için uyguluyormusun cnm..
Feyzacım çok geçmiş olsun canım iyi düşün iyi olsun korkma bişey çıkmayacak 3 ay sonra.
biraz geçnişe baktım da
ecrin ayris te hastaymış sizede geçmi,ş olsun
feyza buğlemin ayağında ne olduki
bayadır girmeyince bişreyden haberim olamadı
posi var sende bişiy
kızlar ya biz hero baby lactum kullanıyordum aptamil aldım bu seer
ama milupa daha mı yoğunki sanki geçmiyo biberondan
geniş ağızlı emzik mi alsam dr browns kullnıyordum siz nee kullanıyorsunuz
kızlar yoğurt yapma makinası aldınızmı?hangi markayı aldınız?
esmer kız sen bu çorbaları çok yapıp nofrostun üst bölmesindemi saklıyodun?nasıl yapıodun kız yazsana bende öyle yapayım vitaminleri gitmez dimi donunca
buğlem çok kötü öksürüyor hasta ne yapcağımı şaşrdım .
çapaya gittk 3 ay sonrasına gün verdi .moralim bozuk ayakparmağındaki problem için izlemey aldılar ama ayak baş parmağında problem haricinde sol ayakta en küçük parmak yani çıt parmaında problem var atma nalayamdım ama nörolojide bi hastalık belirtis ayaklarda bu şeklde problem yapar dedi zaten ondan sonra ben iptal ne sorabildim ne bişey yapabildim 3 ay sonra belli olcak düzelirse problem yok dedi
merhaba arkadaslar....guzel bir anneler gunu gecirmişsinizdir umarim.
feyzae cok gecmiş olsun ayagi iicn baska yere gotursen yani 3 ay cok uzun sure gibi geldi.oksuruk icinde buhar iyi geldi bizimkine gerci benimki bronsit ama....evi cok sıcak yapmayın.burnu acik tutmakta cok onemli serum fiz. kullanmayı ihmal etme.oksuruk surubu kesinlikle vermiyorlar aman ha....
sced, ecenin huysuzlugu son derece normal benimkiside gubluk gezilerde bile duzeni degisiyor
not:son iki sayfaya gore yorum yazdim atladigim birseyler varsa kusuruma bakmayin