2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yavbende hiçbişiyi vermedim daha nadir arada bebelac biberon maması yiyoo
ama imire geldim bende şu hazır meyvelerden alcem vercem bakam
doktora kalsa bu bebe benim ememden ayrılmasa hoşuna gidiyo geceleri uyumayan ben bütün gün çağanı kucaktataşıyan benn yok anam yok başlıcam bende bişilere takım dayandı atuk yavv
cevap yazın yolarım hee hpinizi
yavbak tesiif ederim banada bişiler yazın daha nasıl meyvedan başlıyam sütüm yetiyo ama ben başlıcam artık diğer oğlumdada 4.5 aylıktı başlamıştım bide çağan çok sık emiyo en fazla 1 sat duruyo emmeden ondada ayakta gezerse yoksa basıyo yaygarayı hem belki ek bişiler verince acık oyalanır benimki teselli işte yorum yazınbu sefer döverim heee

bizde hep mama yiyoruz ona ragmen doktorumuz ek gıdaya geçmicez dedi ısrarla birdahaki ay dedi hafif başlıcakmışız bu drlarda hep tuhaf:))birde ayrsi sanırım yeni tatlara pek açık degil onu aladım tükürüyor :)))babası kılıklı nolcek:)kaydirigubbakcemile3sositososito:lepi:CADIARZUlülülülülülü

ben geldim kızlar dr daha iyi gibi dedi damaryolunu çıkardılar..ıhlamur zsencefili kaynat pekmezle tatlandır içir bir fincan dedi sabah ögle akşam.balgamı söktürmek içinmiş..

iyileşiyor demekki ayris zencefil dediğin şu sarı toz olan şey mi canım hani balla fln karıştırılınca iyi geliyor dedikleri.çook geçmiş olsun canım.sabah soracaktım yoğunluktan soramadım bu damaryolu dediğin ne onu anlamadım ben

cadı sen biberon mama ver daha doyurucu olur yada aptamil muhallebi aldım ben daha vermedim onu sulu yap içir biberonla daha çok tok tutar senide çok emmemiş olur rahat edersin madem:))

zencefil egri bügrü bişi işte yer elması gibin:))evde vardı eşim içiyordu ıhlamurla karıştırıp kaynatcakmışım..
damaryolu serum takılıyorya canım kola onun ignesi takılıydı tekrar acile gitmemiz gerekirse birdaha delmeyelim yazık dediler çok şükür gerek kalmadı çıkardılar.

örtmenim çok öksüüryordu burnu tıkalıydı beslenmiyordu artık acilede serum verdiler buhar verdiler müşahade de kaldık 4 saat.şimdi iyi biraz daha.

yavbende hiçbişiyi vermedim daha nadir arada bebelac biberon maması yiyoo
ama imire geldim bende şu hazır meyvelerden alcem vercem bakam
doktora kalsa bu bebe benim ememden ayrılmasa hoşuna gidiyo geceleri uyumayan ben bütün gün çağanı kucaktataşıyan benn yok anam yok başlıcam bende bişilere takım dayandı atuk yavv
cevap yazın yolarım hee hpinizi
yavbak tesiif ederim banada bişiler yazın daha nasıl meyvedan başlıyam sütüm yetiyo ama ben başlıcam artık diğer oğlumdada 4.5 aylıktı başlamıştım bide çağan çok sık emiyo en fazla 1 sat duruyo emmeden ondada ayakta gezerse yoksa basıyo yaygarayı hem belki ek bişiler verince acık oyalanır benimki teselli işte yorum yazınbu sefer döverim heee

kızım alemsin haa sütün yetio artıyo ek gıdaya geçcem diye tutturuon çok başlamak istiosan elma suyu fln ver bir iki kaşık.dr.gerek görse başlatırdı.gece istersen çok emiyorsa mama takviyesi ver uykuya yatırırken belki emme saatini uzatır.

feyza sende bendensin pratik hatun bende ketili doldurdum agzını açınca otomatigi atmıyoya oda da guzelce kaynattım buhar oldu heryer:))alsana buhar makinası ama bugun dr soguk buhar makinası alın dedi bakalım:)biz makinaylamı büyüdük:)

zencefil egri bügrü bişi işte yer elması gibin:))evde vardı eşim içiyordu ıhlamurla karıştırıp kaynatcakmışım..
damaryolu serum takılıyorya canım kola onun ignesi takılıydı tekrar acile gitmemiz gerekirse birdaha delmeyelim yazık dediler çok şükür gerek kalmadı çıkardılar.

hee toz değil yani.ay canım benim kıyamam ben ona minicik damarlarını buldularda serummu taktılar.mevlam şifasını versin bir an önce

ecrin
sizde de demek oldu.masallah iyi olmanıza sevindim.sıcak buhar iyi degilmiş bizde apar topar arzumun saguk buhar makinesini aldik cigere inince.ilk gece kettle ve utu ile idare ettik iyi geldi gerci

sagol örtmenim.bizimde cigere indi dr korkuttu ama eşimin kardeşi baktı filme çokta önemli degil dedi:))

bu benim kociş komik yaa.mail attım pazar var bugunde ''pazara çıksammıki birşey olurmu? diye
o da ayrisi evde bırakıop çıkcam sandı demek cvp:istersen merdivene bırak aglayınca bakarlar:))

kızlar balgamlı öksürüklerde ya da ciğere inen durumlarda sıcak buhar yapmayın.
soğuk buhar verilmesi gerekiyor.
sıcak buhar sadece odayı nemlendirirken işe yarıyor.

ben geldim kızlar dr daha iyi gibi dedi damaryolunu çıkardılar..ıhlamur zsencefili kaynat pekmezle tatlandır içir bir fincan dedi sabah ögle akşam.balgamı söktürmek içinmiş..

ayy çok şükür geçmiş olsun canım. yap bakalım hemen söksün balgamcığı ayrisin

sagol örtmenim.bizimde cigere indi dr korkuttu ama eşimin kardeşi baktı filme çokta önemli degil dedi:))

gecmiş olsun ayris hanıma
ya iremde 4 5 gündür aksam 8 de başlıyo 9 a kadar aglaya aglaya enson kusunca rahatlayıp uyuyor
kusmuguda balgam dolu,kakası yeşil ve isal olmuş
bende gaz var diyordum
bugun doktora götürdüm faranjit dedi ilaç verdi bakalım inşlh cabuk atlatırız
benimde bogazım agrıyor kesin benden kaptı cocuk
ecrincim zencefili doktormu söyledi bebege agır olmazmı bende yapsam

Back
X