2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evi sildim süpürüm oh bee rahatladım haftaiçi kuzen gelcke artık rahat rahat gezerim zaten eve bakamazdım bi hafta:))benimkide dışarı gitti rüzgar var ya çıksam birşey olurmu ayrise kızlar..

ecrin çık bişey olmaz
rüzgar çoksa yağmurluğunu takarsın arabanın ya da ayris uyursa yüzüne bi tülbent örtersin

komşuma sinir oldum
aslında iyi anlaşırız geliriz gideriz nuru bazen isterler sevmeye veririm
misafiri geldiğinde çağırır ben de çağırırım otururuz

dün eşi nuru sevmek istemiş eşime demiş özledim diye ben de cuma yarım saatliğine yine vermeye gittim kapıyı açan yok
neyse sonra eve döndüm
dün de diğer komşum geldi bana onu da aramış cebinden sen de gel diye ailesinin yanına gitmiş 1 haftalığına maraşa
halbuki benim 19 mayısta gideceğimi biliyor 2 ay görüşmeyeceğiz belki de daha fazla
insan bi uğrar bi vedalaşır o kadar şey paylaştık yani
z<aten ben ne zaman gitsem çoğunda bulamıyorum evde çalışıyor ya da evde olmuyor
dün gelen komşum da kırılmış haber de vermeden gitti diye
bize tenezzülü yok demek ki dedi
amaaaaan ne takacam yaaa
o kadar değer verseydi gitmeden uğrardı
çoluğu çocuğu da yok haa 21 yaşında daha

[/B][/B]

hoya aman sinir olma boşver...kimseye fazla deger verme sonra sen üzlürsün..geldin cvp yazıyordum çevrimdışı oldun..

ya alya duanın leoparlı emziigi vardı çok begendim aybike onu isviçre baselden almış bana alabilirmisin aynısından dedim:)

ecrin iyi fikirmiş haaa
ben de beğenmiştim o emziği
nur emzik emseydi ben de sorardım nerden aldığını
ama emmiyor sinir:kızgın:
anca ayağını emer benim gız

slm kızlar nasılsınız?

biz dün ece'ye mama sandalyesi aldık chicco polly
bu sabah da kahvaltısını yaptırdım mama sandalyesinde çok rahat oldu
ben çok sevdim bu işi
dün oyuncaklara da bakıyorduk bir kaç tane beğendik ece'ye gösterdik hangisine uzanırsa tepki verirse onu alalım diye elimizdekilerden bir tanesine resmen çığlık atarak uzandı bikaç kez denedik her seferinde aynısını yaptı biz de onu aldık eve geldik yüzüne bilem bakmiii varsa yoksa tiny love ın tavşanı en çok onunla oynuyo

delf, esra mama sandalyesi düşünüyorsanız biz chicco polly'i kemeraltından mina bebeden 185'e aldık

canım güle güle kullanın mama sandalyenizi bizde dün agoradaydık orada baktık 199 dediler eşimde minayada bakalım öyle alalım dedi gerçi demir daha tam oturamaz hemde daha bişey yemeye başlamadı ama olsun nasılsa 1 aya kadar lazım olacak teşekkür ederim canım

aaa bi ben varmisim bburda yusuf cirladi ecrinle konusmamizda yarim kaldi

ecrin baktim ben verdigin adrese yürüyerek bile gidilir oraya hem ben de sadece bebek ürünleri satan bir yer ögrenmis olurum alirim ben gelmeden önce ins.

6 ay sonrasi aliyim seninki 4. ayini gecmis 3 ay sonrasi alirsam 1 ay ancak kullanirsin, neyse benim yusuf dil kismi yatsi olan emziklerden kullaniyor onlardan aliyim onlar dis cikarken negatif etkilemiyormus,

Back
X