2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

belli olmaz ecrin
kocem 1 hafta kalıp dönmek zorunda ama eğer ablam kalırsa bende kalırım 20 gün falan
net işinide bilmiyom
ablamlar hotelde kalcak belki ordan cekerim

teşekkürler yazdığınız cevaplar için ,mama sandalyesi olarak biz en başta kraftın dondolinosunu aldık şu anda hala yatak olarak kullanıyoruz ileride de mama sandalyesine dönüşecek çok çok faydalı bir alet ama en başta alınması gerekiyordu o yüzden yazmaya gerek görmedim.ben ev tipi ana kucağı işinde çuvalladığım için kendi ana kucağına tiny love müzikli aslan tak çıkar puset oyuncağını almayı düşünüyorum.üstelik ileride mama sandalyesine de asabilirim belki.

bu arada bugün evde kanguru denemesi yaptık,10 dakika filan erenle evin içinde dolaştık halinden çok memnun görünüyordu,yarın kanguruyla iş yerine gidicem umarım herşey yolunda gider,benim için inanılmaz rahatlık eğer eren içinde durursa.

napiiin ecrinn aşağda gel çekirdek çitliyek
kız juliii güldüdün benii allah saa ne diyim kız seni bu meloş panik atak yaptı denize gir benim yerime 2 kulaç at geçer kız bikini giyiyom dime sakın ben giyemem bu dötnen hele sarı kızlaa takkeleri olmasa amaniinnnnnn:(:) gülimmi somirtimmi bilemedim:)))

napim cadı bakıyorum öyle herif ayrisi uyutuyo bende gezeyom.ver bakem biraz çekirdek çitleyem bende dün alcaktım almadım keşke alaydım..
juli hakget ne giycen pikini mi?

gülmeyin be ben zıctım altıma elim ayam titredi :dilcikar:

pikini giycem tabi kızım hemde tangalımı alsam ona karar veremedim

ay juli alemsin..bence mayokini al..daha çok yakışır şöyle salınırsın kuşadası sarı kız görsün..:)

bencede yakışır tangaa:))) muhahaha zuhahahaa baaa görede varsa baaaada alll bedenin çokxxxxxxl olsun muhahaaa anam nekadan güldüm bi fenere bide saaa güldüm haacıı:))

bağa gül emme fenerime gülme :mymeka:

ecrin bide mayokini denim ama onun tangalısı varmı :uhm:

ohhh kız ecrin melek gibi bebeyide adama sallatıyonya ne diiim saaa baaana kucamı düvdürcen 2 saatir çağan saliyom adamda telde bacanağıynan laklak yapiii

kız ben seni aşağda niden göremiyomkii taam gülmüyom ama kupayı aldık sanmalarına güldüm yoksa takım tuttuğumdan deel

melisa diş cıkartıyo cok huysuz
alt iki yer kabarmış ne kadar zamanda cıkar
birde ilaç vermek gerekirmi doktoruna sorayım mı acabee

slm kızlar biz geldiiik bi haftadır yoktum anneme bursaya gittim gezdim,dinlendim geldim geçmişe pek bakamıyorum herkes iyimi bebişler nasıl

kadriye abla geçmiş olsun

cadı şımarma saçın gözel dedik diye bizim gız da çok gariban korkma 2 liralık çıngıraktan bende de var

culi bence sen yokini gey

Back
X