2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnn.
ayy gene pazartesi oldu yaa. mafoldumben

dün gittik izmit'e. çok huysuzlandı ayaz. trende hep babasının kucağında koridorda gezinip durdular. gittiğimiz yerde de bi huysuzdu bi sevimli, dengesizdi yani bayağı.
dönerkende tren acayip kalabılıktı ayakta kaldık bebeyle. bi Allahın kulu kalkıp da yer vermedi.
en sonunda kadının teki çocuğunu oturtmuş dedim kucağın al da oturayım. :kızgın:
kadın zor zahmet aldı çocuğu ayazla oturduk.
5 dk sonra ayaz bi çığırdı ben oturmam diye.
onlar gene volta attı ben bebe bahanesine oturmuş oldum. kaydirigubbakcemile3
eve girdik bizimki gene melek oldu.
hem gezmek ister hem rahat durmaz, deli midir nedir anlamadım.
bi de kadının teki trende demez mi bu bebe aç, git de kenarda emzir diye iyice dellendim.
uzattım bebeyi çok meraklıysan al kendin emzir dedim. :dilcikar:
hey allaaam yaa

günaydın çok gezintesin çookk çocukta şaşrıyor bu sıcakta yani çok normal büyük insan daralıyor uzun yolda haftaya otur evinde bak çocuk evinde mutlu

günaydın ceyce günaydım feyza esmer mehlika
kız esmer bebeyi aç bırakıyon gezecem diye demiii kadın bilenem anlamış gezengeç karıı dün bende misafirler gidince miniçoya gittim çağana kolsuz zıbın aldım bide ince pıjama ama babamız aradı ağlıyo diye hemen geri geldik

günaydın canım iyi yapmışsın bnde bi kaç bişey almıştım ama yyine almam gerekiyor yetmyor pasaklıya salyaları öyle akıyorki sık sık değiştryorum badisini-t-shırtünü hanfendiin

günaydınnn.

dün gittik izmit'e. çok huysuzlandı ayaz. trende hep babasının kucağında koridorda gezinip durdular. gittiğimiz yerde de bi huysuzdu bi sevimli, dengesizdi yani bayağı.
dönerkende tren acayip kalabılıktı ayakta kaldık bebeyle. bi Allahın kulu kalkıp da yer vermedi.
en sonunda kadının teki çocuğunu oturtmuş dedim kucağın al da oturayım. :kızgın:
bi de kadının teki trende demez mi bu bebe aç, git de kenarda emzir diye iyice dellendim.
hey allaaam yaa
ya bu insanlar ne dangolozzz yaaaaa

günaydin millet yine ben söyle bir bakmaya geldim, ben de persembe viyanaya ordan cuma günü türkiyeye gidicem buraya kadarki kisimdan korkmuyorum da atatürkhavaalanindan taaaaaa kücükyaliya gidicem o kisimdan korkuyorum viyanadan türkiyeye 2 saatte uculur da avrupa yakasindan anadoluya saatler sürebilir bakalim benim velet yolda ne süprizler cikaracak yolda bana, bilmiyorumkismile

bugün de kahvallti edip emzik bakmaya gidicem hava güzelmis bugün, burdan bir istegi olan var mi?

iyi yolculuklar canım sana allah kolaylık versin inş senin velet yaramazlık yapmaz da sende rahat bi yolculuk geçirirsin

günaydın nasılsınız kızlar?

günaydınnn.

hey allaaam yaa

ay esmer öldüm gülmekten
hiç aklıma gelmezdi al da emzir demek alemsin valla
iyi ders olmuştur kadına bundan sonra karışmaz kimseye

günaydın herkese nasılsınız kızlar ben çok uykusuzum ya gece demir o kadan çok uyandı ki şimdide yatıyo ben kafamı tam yastığa koyuyorum başlıyo ağlamaya

bu arada bugün evlilik yıldönümümüz akşama özel yemekler yapam diyorum ne olur fikir verin aklıma bişey gelmiyooo
esracım nasılsın?
bence evde uğraşma şöyle şık bi yere gidin eşinle
hatta demir'i de annene sat başbaşa ohhh ne güzel
ben çok özledim eşimle başbaşa dışarı çıkmayı ama ece'yi bırakacak kimsem yok burda
canım bir de şimdi aklıma geldi mama sandalyesiyle ilgili demir oturamaz falan yazmışsın dün benim aldığım polly mama sandalyesinin yatış pozisyonu da var ana kucağında gibi diğer mama sandalyeleri çok daha dik duruyor. alalı sadece 2 gün oldu ama ben çok beğendim şiddetle tavsiye ediyorum

julii ne zaman geliyon kuşadasına
izmire de gel bi haftasonu da buluşalım
es geçme burayı küserim sonra

cıkks oturmam evde.
evde oturunca da çığırıyor deli bebe. bari çıkalım napim.
off çok işim var gene bugün. çalışmak da istemiyorum benz aten
offf :sinifsinif:

ya bu insanlar ne dangolozzz yaaaaa

kılı kıpırdama kimsenin yeminlen.
bi de bakıyolar suratıma yanlarından geçerken.
adamın tekine de ne bakıyorsun dedim de kocam dürttü yürü önüne bak diye :dilcikar:

ay esmer öldüm gülmekten

yaa artık cinnet halindeydim zaten.
bebe huysuzlanıyo, ayaktayız, çanta var elimizde bi de.
kadın da diyo emzir, aç bu.
uzattım valla direk.
koce eve gelince senle bi daha dışarı çıkmaycem diyo. :roflol:
naptıysam kafamçokkarıştı

günaydın herkese nasılsınız kızlar ben çok uykusuzum ya gece demir o kadan çok uyandı ki şimdide yatıyo ben kafamı tam yastığa koyuyorum başlıyo ağlamaya

bu arada bugün evlilik yıldönümümüz akşama özel yemekler yapam diyorum ne olur fikir verin aklıma bişey gelmiyooo

günaydın bnde bugün çok uykusuzum ve başım çatlıyor resmen .evlilk yıldönümü için çok fazla uğraşıp yorma kendini hazır köfte-patates kızart yanına pilav -domates biber ile süsle .birde yaş pasta al yada tatlı hiç uğraşma ben öyle yapıyorum genelde hem uykusuzmuşsun

ay esmer öldüm gülmekten

esracım nasılsın?
bence evde uğraşma şöyle şık bi yere gidin eşinle
hatta demir'i de annene sat başbaşa ohhh ne güzel
ben çok özledim eşimle başbaşa dışarı çıkmayı ama ece'yi bırakacak kimsem yok burda
canım bir de şimdi aklıma geldi mama sandalyesiyle ilgili demir oturamaz falan yazmışsın dün benim aldığım polly mama sandalyesinin yatış pozisyonu da var ana kucağında gibi diğer mama sandalyeleri çok daha dik duruyor. alalı sadece 2 gün oldu ama ben çok beğendim şiddetle tavsiye ediyorum

julii ne zaman geliyon kuşadasına
izmire de gel bi haftasonu da buluşalım
es geçme burayı küserim sonra

şekerim benim çatlak koca sabah giderken güzel yemekler yaparsın artık akşama dedi biyere götürmeye niyetinin olmadığını anladımda ondan yapayım dedim bişeyler
gerçi nankörlük etmeyeyim dün harika bi kahvaltıya götürdü bizi oğlumla bende ona kıyak olarak güzel bişeyler yapayım
evet canım bizde ogün baya inceledik mama sandalyesini baya yatıyo bu hafa içi kesin alıcam zaten

günaydın kızlar
esmer alemsin gız çok komik

pişt sced ne zamandır denk gelemedik hee

posi ben de burdan ankaraya 40dk.da gittim havaalanından arkadaşımın evine 2 saatte gittim inan şehiriçi daha çok yoruyor yaa

off ya uyuyamadım yine kalktım eve toplayayım bari
haticecim ne yapacağımı şaşırdım valla ben sana olacağını söyleyeyim mi ben birazdan alışverişe gider bişeyler alır yaparım yemek akşam gelir eşim yeriz yemeği demiri uyuturuz spora gideriz geliriz artık sonra ne olur bilmem :)))yatar uyuruz işte mikemmel bi evlilik yıldönümü
çok canım sıkılıyooooo

Son düzenleme:
haticecim chicco polly nin hangi desenini aldın? ya ben stamps diye bir rengi var onu istiyorum acaba mina da ondan var mı ki??? her renk var mıydı?

bilg.anlayan birileri var mı aranızda face açılmıyo pc de ya sayfa açılıyo mail adresiyle şifreyi yazıyorum sayfa görüntülenemiyo diyo sadece facede yapıyo ayarlardan baktım yasaklanmış mı falan diye öyle bişeyde yok ne olmuş olabilir ya günlerdir giremiyorum faceye

ben geldiiim:)) iyi haftalar olsun hepinize
geçen hafta hiç giremedim doğru dürüst özledim sizi valla bu haftada tadilat başladı
güne koştur koştur başladım valla 40 çarşamba bir araya sıkıştı
bu laf böyleydi dimi bende abiye kuzu gibi olmayayaım sonra:roflol:

kızlar günaydın herkese....
bzm mama sandalyemizi dedemiz hediye aldı...
bzmkinin markası da sunny baby hungry....ben çok memnunum ...yüksekliği ;sırt desteği; masa boyu hepsi ayarlanabiliyor...
bizde yeşili var çok tatalı bir ueşil ne açık ne koyu...
bakamak isteyen baksın netten...
sunny baby hungry...

günaydın arkadaşlar....
nasılsınız geçmişi okudum bi kaçta alıntı yapmıştım kızımı emzirmeye giderken sayfayı kapattım hepücüü gittü..
bu gece yine uykusuz geçirdik 3 saat uykuyla gün geçirmeye çalışıyoruz,
ya bebeklerin %90'ının gaz sorunu 3-4 ayda bitiyormuş bizimki hala bitmedi üstelik gaz yapıcı hiçbirşey yemedim dün,
ağlama nöbeti falan yok fakat emdikten sonra gazını çok geç çıkarıyor gazını çıkarmaya çalışıyorum çıkarmıyor yatırıyorum gazdan yatamıyor kıpır kıpr sürekli,
o kıpırdadıkça ben kucağıma alıyorum tekrar uğraşıyorum gene yok böyle böyle gece bitiyor,
saat 12-2 arası bir de 3,5-4,5 arası yattım,
4,5 ta namaza kalktım kızım da uyandı sonra onu emzirdim oh dedim 5'ten 7 'ye kadar 2 saat yatarım,
saat 5,45 te hala memedeydi bıraktırdım yatırdım çok geçmeden gazdan kıpırdamaya başladı,
kucağıma aldım gazını çıkardı ,uyandı,hadi bakalım uyut uyutabilirsen,
oturup ağladım o kadar ki gerildim günlerdir yaa,
hergün hergün uykusuz olmuyor,
yine de hamdolsun Rabbime,bundan büyük dert vermesin,
işin kötüsü uyuyamayınca sütüm de olmuyor ve onun için çok uzun süre memede kalıyor,
gene onu düşünüyorum,kendim için olmasa da kızım için uyuyayım Allah'ım,
bugün işçıkışı sağlık ocağına gidecez aşımızı olacaz,biraz geç kaldık aslında ,boyumuza kilomuza da bakacaz,
inş. ateşi çıkmaz,

Back
X