Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
algor canım ben daha olmadım ama düzensizlikler olabiliyo sanırsam süt veriyosan prolaktin hormonu geciktiriyo olabilir
kızlar 4. ay asılarımızı yaptırmıştık
şimdi ateşi var gibi huzursuz birazda
dijıtalle ölctüm 37.8 cıkıyo ateş kactan sonra oluyoki
bbide ateş düşürücü vermiştim aslında başka yapmam gereken bişey varmıdır
oyyyyyyy bugün nasıl geçti anlamadım hiç
çok yoruldum çok
bu kız beni her geçen gün daha çok yoruyor
bi de bugün evi süpürmeye kalkınca mahvoldum
esra menün ne? neler hazırladın canım?
oyyyyyyy bugün nasıl geçti anlamadım hiç
çok yoruldum çok
bu kız beni her geçen gün daha çok yoruyor
bi de bugün evi süpürmeye kalkınca mahvoldum
esra menün ne? neler hazırladın canım?
esra ben atlamişim tebrik ederim nice mutlu huzurlu yıllara:)))
bende aynı dewrtten müzderibim canım ilk 2 ay oldum ama 2 aydır tık yok ben 2 sefer korkum olmadığı halde testyaptırdım negatif çıktı gene içim rahat etmedi doktora gittim oda korkma test yaptır bişiy yoksa normal dedi emzirme dönemindesin anormal değil dedi diğer oğlumda böyle bi sorun yaşamamaıltım ama bunda böle oldum bende o yüzden panik oldum ama hala daha olmadım demekki olmıcam sanırım anlamadım hormonlarımın dilindennkızlar merhaba...geçmişi okuyamadım..bi şey danışcam sizlere....14 ocakta doğum yaptım.23 martta ilk adetimi gördüm.sonra 15 nisanda oldum..bu ay olmadım daha...streslendim yaaa..:bbo:..gerçi risk yok denecek kadar az..korunuyoruz...:kedi:..ama yine de çok korkuyorum...3-5 gün daha bekleyeyim de tets yaptırcam..içim rahat etsin...aynı durumları yaşayan var mı?
evet canım kişlosuna göre ver bebeye benimki o ateşi 3 gün çekti çok sarstı aşı çağanı diğerleri böyle olmmaıştı ama dördüncü ay aşısı sarstıkızlar 4. ay asılarımızı yaptırmıştık
şimdi ateşi var gibi huzursuz birazda
dijıtalle ölctüm 37.8 cıkıyo ateş kactan sonra oluyoki
bbide ateş düşürücü vermiştim aslında başka yapmam gereken bişey varmıdır
emziriyorum canım..ama önce olup da şimdi olmamak endişelendirdi beni...eyvahedigeldismile