2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Arzum Bebbe Multi ROBOT(AR850 )
oyunarzar850.jpg

Rapido Bebedelıce 5Lİ Set
oyunpeg232500.jpg

bundan yada bundan kullanan varmı

ayça arçeliğin bebek robotundan memnunum deyince araştırdım bunlar çıktı karşıma

yada sizce gereklimidir

cadoloz senin yerinde olsam ben de 6 ayi beklemezdim.zaten seninki fazlasi ile aliyor sutu.arada dinlendir kendini sanada yazıkkk

poseidon.cok saol canim.ben de gelmeye clişicam

kızlar merhaba...geçmişi okuyamadım..bi şey danışcam sizlere....14 ocakta doğum yaptım.23 martta ilk adetimi gördüm.sonra 15 nisanda oldum..bu ay olmadım daha...streslendim yaaa..:bbo:..gerçi risk yok denecek kadar az..korunuyoruz...:kedi:..ama yine de çok korkuyorum...3-5 gün daha bekleyeyim de tets yaptırcam..içim rahat etsin...aynı durumları yaşayan var mı?

kızlar 4. ay asılarımızı yaptırmıştık
şimdi ateşi var gibi huzursuz birazda
dijıtalle ölctüm 37.8 cıkıyo ateş kactan sonra oluyoki
bbide ateş düşürücü vermiştim aslında başka yapmam gereken bişey varmıdır

algor canım ben daha olmadım ama düzensizlikler olabiliyo sanırsam süt veriyosan prolaktin hormonu geciktiriyo olabilir

canım bu ikinci dozlar mahvetti bizi
ateş düşürücüyü kaç saat önce verdin
5-6 saatte bir ver bugn
ben bilemedim dr eve gider gitmez ver demişti bi kere verdim meğerse o gün huzursuz olacağı için 5-6 saatte bir vermek hatta aşıdan yarım saat önce vermek lazımmış
yavrumu akşama kadar inim inim inlettim tecrübesiz anne ben
helede ateşi yükselmiş ihmal etme
istersen dr u ara sor

oyyyyyyy bugün nasıl geçti anlamadım hiç
çok yoruldum çok
bu kız beni her geçen gün daha çok yoruyor
bi de bugün evi süpürmeye kalkınca mahvoldum

esra menün ne? neler hazırladın canım?

çok yoruldum çok

gecmis olsun yorulmusun ama evi de süpürmüsün
benim de evi süpürmem gerek yerdeki dökülen saclarimla birlikte yasiyoruz :kedi:

ben karniyarik yapicam ama önce süt sagmam gerek hangi ara yapicam bunlari bilmiyorum

ben aşıya gitmeden yarım cay kaşıgı verdim
6 saat sonra bidaha acaba azmı geldi
38 derece gösteriyo yanıyo cocuk napsamyaa

çok yoruldum çok

bende çok yoruldum bugün demir mız mız bi uyumadı ya ölcem yorgunluktan uykusuzluktan
beşamel soslu tavuk yaptım pilav yapcam birazdan rus salatası yaptım bide yoğurtlu havuç yetmez mi daha yapardım bişeylerde durmuyo oğlan banyo bile yapamadım emiyo şuan

iremmmm yarim cay kasigi etkilemez kilosunu bilmiyorum ama biz 2.ayda yarim olcek vermiştik ki o bile seninkinden fazladir.

kac kilo senin bebe??prospektusunde yazar.tam olcektir buyuk bir ihtimalle artik.ben de yanlıslıkla yarim olcek evrdim 4.ayda işe yaramamıstı tam verince cocuk raahtladi 39 u gecmişti bu arada

kızlar merhaba...geçmişi okuyamadım..bi şey danışcam sizlere....14 ocakta doğum yaptım.23 martta ilk adetimi gördüm.sonra 15 nisanda oldum..bu ay olmadım daha...streslendim yaaa..:bbo:..gerçi risk yok denecek kadar az..korunuyoruz...:kedi:..ama yine de çok korkuyorum...3-5 gün daha bekleyeyim de tets yaptırcam..içim rahat etsin...aynı durumları yaşayan var mı?
bende aynı dewrtten müzderibim canım ilk 2 ay oldum ama 2 aydır tık yok ben 2 sefer korkum olmadığı halde testyaptırdım negatif çıktı gene içim rahat etmedi doktora gittim oda korkma test yaptır bişiy yoksa normal dedi emzirme dönemindesin anormal değil dedi diğer oğlumda böyle bi sorun yaşamamaıltım ama bunda böle oldum bende o yüzden panik oldum ama hala daha olmadım demekki olmıcam sanırım anlamadım hormonlarımın dilindenn
evet canım kişlosuna göre ver bebeye benimki o ateşi 3 gün çekti çok sarstı aşı çağanı diğerleri böyle olmmaıştı ama dördüncü ay aşısı sarstı
emziriyorum canım..ama önce olup da şimdi olmamak endişelendirdi beni...eyvahedigeldismile

aynen benide vallaha çağan ağliii yazdım ama okuymadığın yer olursa gene yazarım araarabakıyom bi yandanda yazlık çıkarıym bitti gibi emme bende bittim:(((

kizlar bugün ilk defa bebek arabasiyla merkeze gittim tramvaya bindim

tramvaylarda bebek arabasiyla sadece ortadan binilebiliyor,
millet bos bebek arabalariyla birlikte biniyor tramvayda ayakta kalmamak icin oturabilmek icin yanlarinda bos bebek arabasi tasiyorlar ya bi de bu bos bebek arabasiyla binenler yer acmiyor arkadan gelen diger icinde gercekten bebek olan bebek arabalilara

bi de agir arabalar degil en hafif baston puset derler ya onlardan kapat yaninda öyle tasi niye bebekli yolcularin yolculuk etme hakkini gaspediyorlarsa.
buranin insanini hic sevmedim,

biz bu cuma ilk asimizi olcaz
ins. ateslenmez cünkü hemen ardindan türkiyeye ucucaz

Back
X