Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ateş ne zaman başlıyor aynı günmü? biz sabah olduk aşılarımızı gelir gelmez yarım fitil verdim gece yine verin demişti hemşire şu an uykuda benimki ölçmedim hiç ateşini dokunursam uyanır diye korkumdan dokunamıyorum şimdi...
bu arada Posi bende karnıyarık yaptım aman çok külfetli geldi bir sürü bulaşık çıkardım :)
bu buluşma günü neden değişti 29 mayısta açıköğretim sınavlarım var gerçi halen kağıdım gelmedi c.tesi tam gün dolumuyum değilmiyim bilmiyorum alttan da dersim var çünküü:kedi:
arabalarıda çabuk eskitmişti değilmi? :)))delf:))
ismet i iyi gunlerde kullan canim:))
rapunzel mama sandalyesi cok onemli diyor gorumcemde 2. yı aldi hatta cocuklari 2 yasında henuz.o yuzden bana iyi bisey almamı soyledi
smh benim oğlan terstir zaten normalde öğlen hiç uyumaz bugün uyuyor ama canım çook ağladı yaaaöğretmenim biz sağlık ocağında değil hastanede aşılarımızı oluyoruz
ilk aşıda dediğini dedi dr şimdiki aşılar ithal yapmaz diye
sonrakindede yapabilir ikinci dozlar dedi
anlamadım gitti
rapunzel seninki uyuyomuş maşallah bizimki tüm gün uyuyamadı gözler gitti geri uyandu uykusuzluktan kıpkırmızı olmuştu gözleri akşam tekrar minoset verince rahatlamıştı
ayy daha bide 6. ay var o nasıl olacak acaba
babası 3. dozu yaptırmayacağım demişti bizimkinin o halinden sonra
yok siz programı değiştirmeyin benim hem c.tesi-hem pazar sınavlarım kağıt gelmeden bilemiyorum iki günden birisi full dolu hem sabah hem öğlen sınav olacak kısmet bakalımo zaman bak sen kagitlarina, eger 29 u olmaz ama 30 mayis olur dersen ona göre tekrar gözden geciririz, ama 29 unda sinavin yoksa sen de gel hem belki saat 11 e kadar sinavin biter bi kontrol etsene
semıhaa sen nasılsınn oremıyorum senı buralarda ben pek gıremıyorum ondan sanırım kaan nasıl bırgun senlede bız bulusalımm kızzz:):)
arabalarıda çabuk eskitmişti değilmi? :)))
günaydın kızlar
len hoya o kaa bekledim gece gelmedin :mymeka:
cadaloz halen almadın tanga rengine karar veremedim benim karpuza ne renk yaraşır :uhm:
sced cok istiyorum gelmeyi getiren olmasa otobose atlar gelirim
ayca mama sandalyesini cok beğendim güle güle kullanın
benim arabada puset ama üstüne oto koltuğunu takıyorum ikisi bir öyle daha rahatım en azından egzoz dumanları ve rüzgar gelmiyor
oda 9 kiloya kadar sonra mecbur puset tarafına geccez
Arzum Bebbe Multi ROBOT(AR850 )
![]()
Rapido Bebedelıce 5Lİ Set
![]()
bundan yada bundan kullanan varmı
ayça arçeliğin bebek robotundan memnunum deyince araştırdım bunlar çıktı karşıma
yada sizce gereklimidir
bende çok yoruldum bugün demir mız mız bi uyumadı ya ölcem yorgunluktan uykusuzluktan
beşamel soslu tavuk yaptım pilav yapcam birazdan rus salatası yaptım bide yoğurtlu havuç yetmez mi daha yapardım bişeylerde durmuyo oğlan banyo bile yapamadım emiyo şuan
sudembebis smhsmh caniniz cekti nazar degdirdiniz karniyarigin icini hazirladim sonra cikardim patlicanlari hepisi cürümüs bilmiyorumkismile
kocam eve gelirken alacak patlican öyle yapacam ancak gec yicez bugün yemegi kocam niye yemek yok derse KK dakiler yüzünden dicem sempatiksalakcinni