2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ateş ne zaman başlıyor aynı günmü? biz sabah olduk aşılarımızı gelir gelmez yarım fitil verdim gece yine verin demişti hemşire şu an uykuda benimki ölçmedim hiç ateşini dokunursam uyanır diye korkumdan dokunamıyorum şimdi...

bu arada Posi bende karnıyarık yaptım aman çok külfetli geldi bir sürü bulaşık çıkardım :)
bu buluşma günü neden değişti 29 mayısta açıköğretim sınavlarım var gerçi halen kağıdım gelmedi c.tesi tam gün dolumuyum değilmiyim bilmiyorum alttan da dersim var çünküü:kedi:

öğretmenim biz sağlık ocağında değil hastanede aşılarımızı oluyoruz
ilk aşıda dediğini dedi dr şimdiki aşılar ithal yapmaz diye
sonrakindede yapabilir ikinci dozlar dedi
anlamadım gitti

rapunzel seninki uyuyomuş maşallah bizimki tüm gün uyuyamadı gözler gitti geri uyandu uykusuzluktan kıpkırmızı olmuştu gözleri akşam tekrar minoset verince rahatlamıştı

ayy daha bide 6. ay var o nasıl olacak acaba
babası 3. dozu yaptırmayacağım demişti bizimkinin o halinden sonra

balkona çıktım karnı yarık kokuyo
sizde karnıyarık demişsiniz
off canım nasıl çekti yaa olsada yesem

kızlar ateş ne zaman başlıyor aynı günmü? biz sabah olduk aşılarımızı gelir gelmez yarım fitil verdim gece yine verin demişti hemşire şu an uykuda benimki ölçmedim hiç ateşini dokunursam uyanır diye korkumdan dokunamıyorum şimdi...

bu arada Posi bende karnıyarık yaptım aman çok külfetli geldi bir sürü bulaşık çıkardım :)
bu buluşma günü neden değişti 29 mayısta açıköğretim sınavlarım var gerçi halen kağıdım gelmedi c.tesi tam gün dolumuyum değilmiyim bilmiyorum alttan da dersim var çünküü:kedi:

o zaman bak sen kagitlarina, eger 29 u olmaz ama 30 mayis olur dersen ona göre tekrar gözden geciririz, ama 29 unda sinavin yoksa sen de gel hem belki saat 11 e kadar sinavin biter bi kontrol etsene

bugün karniyarik günü kaydirigubbakcemile3
smhsmh bize gel hem bulasiklara yarduim edersin kaydirigubbakcemile3

karnıyarıkkmııı ayyy benımde canım cektı yemek olmasaydı yapardım hemenncikkk benım zılloss kızım bugun hıc durmadı yaa uykusu vardı uyumadıda delı ettı benı en sonunda uyudu benıde mahvettı sımdı baygın uyuyorr cadıım benım

semıhaa sen nasılsınn oremıyorum senı buralarda ben pek gıremıyorum ondan sanırım kaan nasıl bırgun senlede bız bulusalımm kızzz:):)

öğretmenim biz sağlık ocağında değil hastanede aşılarımızı oluyoruz
ilk aşıda dediğini dedi dr şimdiki aşılar ithal yapmaz diye
sonrakindede yapabilir ikinci dozlar dedi
anlamadım gitti

rapunzel seninki uyuyomuş maşallah bizimki tüm gün uyuyamadı gözler gitti geri uyandu uykusuzluktan kıpkırmızı olmuştu gözleri akşam tekrar minoset verince rahatlamıştı

ayy daha bide 6. ay var o nasıl olacak acaba
babası 3. dozu yaptırmayacağım demişti bizimkinin o halinden sonra
smh benim oğlan terstir zaten normalde öğlen hiç uyumaz bugün uyuyor ama canım çook ağladı yaaa :(((
bu arada valla düşünemedim yemekten bahsettim kusura bakma
o zaman bak sen kagitlarina, eger 29 u olmaz ama 30 mayis olur dersen ona göre tekrar gözden geciririz, ama 29 unda sinavin yoksa sen de gel hem belki saat 11 e kadar sinavin biter bi kontrol etsene
yok siz programı değiştirmeyin benim hem c.tesi-hem pazar sınavlarım kağıt gelmeden bilemiyorum iki günden birisi full dolu hem sabah hem öğlen sınav olacak kısmet bakalım
ahanda ağlıyor benimkiii

semıhaa sen nasılsınn oremıyorum senı buralarda ben pek gıremıyorum ondan sanırım kaan nasıl bırgun senlede bız bulusalımm kızzz:):)

tam çıkıyodum gördm eşim gelir birazdan
buluşalım canım valla iyi olur

benimde pek girdiğim söylenemez bugün bayadır burdayım bizimki kucağımda sıkıldı kızıyo zaten

çok şükür iyiyiz biz siz nasılsınız öptm çok

Selam kızlar
ne var ne yok
ben giremiyorum artık pek
Eren'in gaz sorunu geçmedi hala
Ne zormuş gaz çıkaramamak
Bişey sorucam size
babulin şurup kullananlara
"üstünde 15 gün içinde tüketilmelidir" yazıyo
e biz 15 gün içinde bitiremiyoruz
yenisi mi alıcam hep
bazen Eren çok sıkıntılı olunca veriyorum ama aklıma takıldı bu soru
acaba yenisini mi alsam, yoksa ondan versem mi?

Kızlar bişey daha sorucam size
Bu rota virüs aşısı kaç kere yapılıyo
bizim ilk rota aşımız bu Cuma yapılcak
arkadaşımın dediğine göre 2 aylıkken yapılıyomuş -tatlicadiarzu-
biz 4 aylıkken yaptırıcağımıza göre doktor bize 1 defa rota aşısı yapıcakmış
doktora sormadık daha gerçi
arkadaşım böyle dedi
2 ve 4 aylıkken mi yapılıyo? CADIARZU

sudembebis smhsmh caniniz cekti nazar degdirdiniz karniyarigin icini hazirladim sonra cikardim patlicanlari hepisi cürümüs bilmiyorumkismile

kocam eve gelirken alacak patlican öyle yapacam ancak gec yicez bugün yemegi kocam niye yemek yok derse KK dakiler yüzünden dicem sempatiksalakcinni

günaydın kızlar

len hoya o kaa bekledim gece gelmedin :mymeka:

cadaloz halen almadın tanga rengine karar veremedim benim karpuza ne renk yaraşır :uhm:

sced cok istiyorum gelmeyi getiren olmasa otobose atlar gelirim

ayca mama sandalyesini cok beğendim güle güle kullanın

benim arabada puset ama üstüne oto koltuğunu takıyorum ikisi bir öyle daha rahatım en azından egzoz dumanları ve rüzgar gelmiyor
oda 9 kiloya kadar sonra mecbur puset tarafına geccez

teşekkür ederiz cnm babam almış mama sandalyemizi bende çok beğendim...rengi özellikle çok hoşuma gittkaydirigubbakcemile5
daha güzelleri sizin olsunyerimsenibeni....
Arzum Bebbe Multi ROBOT(AR850 )
oyunarzar850.jpg

Rapido Bebedelıce 5Lİ Set
oyunpeg232500.jpg

bundan yada bundan kullanan varmı

ayça arçeliğin bebek robotundan memnunum deyince araştırdım bunlar çıktı karşıma

yada sizce gereklimidir

canım bnmki arçelik bebe robotu...özellijkleri çok güzel...fiyatıda uygun yerde kaplamıyor...

bende çok yoruldum bugün demir mız mız bi uyumadı ya ölcem yorgunluktan uykusuzluktan
beşamel soslu tavuk yaptım pilav yapcam birazdan rus salatası yaptım bide yoğurtlu havuç yetmez mi daha yapardım bişeylerde durmuyo oğlan banyo bile yapamadım emiyo şuan

yetmez mi canım yeter tabi
afiyet olsun canım
iyş kutlamalar size
sağlıkla mutlulukla nice güzel yıllara

sudembebis smhsmh caniniz cekti nazar degdirdiniz karniyarigin icini hazirladim sonra cikardim patlicanlari hepisi cürümüs bilmiyorumkismile

kocam eve gelirken alacak patlican öyle yapacam ancak gec yicez bugün yemegi kocam niye yemek yok derse KK dakiler yüzünden dicem sempatiksalakcinni

posiii canımm hehehe cok guldummm napalım canım canımız cektı burdan soylenırmı emzıklı analara bır yerımız sıser benımkı hemen hazır zati şişmeye ee artık gec yeyın barııı napalımmkaydirigubbakcemile3

iyi aksamlar herkese... bebişimi zarzor uyuttum bugün, ust katta heralde esyaların yerlerını degıstırıyorlar. tam dalıyor bebem zartttt dıye bı cekıolarneyı cekıolarsa sıcrıyo yerınden yavrucak....
ya bu arada uyurken cok sıcrıyor kaan normal bırsey mı bu sızdede oluyor mu???

Back
X