2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim oğlumda uykusunda sıçrıyo
ve yüksek seste hemen korkuyo
eşimde bana kızıyo
bu çocuğu korkak büyütüyosun diyo
ne alakası var şimdi

iyi gceler kilzar bugun kayinvalidem kayinpederim ve oglusumla optimuma gittik alisverise burak saolsun cok usluydu yakalsik 5 saat gezdik rekorunu kirdi bugun aksam gelince de o kadar sallantidan sonra guzlece kakasini yapti emdi uyudu simdi de uayndi bir daha emdi yatti aman nazar degmeisn bugun iyi gunundeydi
mama sandalyesinden konusmussunuz sanirim bence cok gerekli kardesim hayat kurtaricim o diyo oglu 2 yasinda hala mama sandalyesinde yiyor yemegini yoksa mumkun degil oturup yemez ben de 2 ay once chicco poly magic aldim ogretmenimin tavsiyesiyle cok da memnunum ama artik magic almaniza gerek yok onun ozelligi 0 ayden itibaren ana kucagi gibi kullanilmasiydi chicco poly alabilirsinzi cok kullanisli gercekten

herkese iyi akşamlar geçmişe bakamadım size bir merhaba diyip çıkacağım bugün ilk iş günümdü çok zor geçti benim için sabah ağlaya ağlaya işe gittim birde iş yerim çok müsait değil süt sağarken çok zorlandım gögüslerim balon gibi şişti.Kuzey hala biberon almıyor annem kaşıkla filan yedirmeye çalışmış inşallah alışır yavrum biberona bütün gün aklım onda kaldı benden haberler bu kadar şimdilik umarım herkes iyidir bebişlerde çok mutludur.çok öpüyorum hepinizi burda zaman geçirmeyi özleyeceğim.akşamları ara ara bakmaya çalışırım vakit bulursam.

nur bugün hiçbi iş yaptırmadı ağladı durdu
sonra da çarşıya çıktık kuzu gibiydi dışarda
eve geldik yine ağladı durdu yemeği bile zor yedim
daha beyazlar ve nurun çamaşırrları yıkanacak
çarşambaya kadar kurur inş.
balkona sererim artık
huysuz bu gız yaa

herkese iyi akşamlar geçmişe bakamadım size bir merhaba diyip çıkacağım bugün ilk iş günümdü çok zor geçti benim için sabah ağlaya ağlaya işe gittim birde iş yerim çok müsait değil süt sağarken çok zorlandım gögüslerim balon gibi şişti.Kuzey hala biberon almıyor annem kaşıkla filan yedirmeye çalışmış inşallah alışır yavrum biberona bütün gün aklım onda kaldı benden haberler bu kadar şimdilik umarım herkes iyidir bebişlerde çok mutludur.çok öpüyorum hepinizi burda zaman geçirmeyi özleyeceğim.akşamları ara ara bakmaya çalışırım vakit bulursam.

merhaba kızlar nası sınız
canım ilk iş günün hayırlı olsun bebişten ayrılmak eminim çok zordur Allah yardımcın olsun kuzeyi öpüyorum

Back
X