2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayçacım kimsenin kimseye kastı yok burda.
sabah kadusta özellikle bana gönül koyunca çok üzüldüm zaten.
ama çalışanlarımız sayfayı açık bırakıp işe dalıyoruz -ben öyleyim, hepimiz de öyleyizdir mutlaka-
sora geçmişe bakmak yerine iki muhabbet edelim diyoruz.
evdeki anneler de bebeklere dalıp aynı şekilde kaçırıyorlardır geçmişi.
yoksa kimse sallamıyor, değer verilmiyor değil.

evet aynen öyle acık oluyor ama ben başında olmuyorum cogu zaman
ve konuşmaları yakalaymıyorum
artı gecmişe hiç bakamıyorum
onun için faceyi daha cok seviyomhihoyyyt
hepicinizi seviyomaklinialirimsmile

canım ufak tabi onların mideleri korkma yaa fazla gelmiştir yedikleri ondan çıkarmıştır ayar oldum kocana sen ondan daha çok düşünürsün kuzunu çok biliosa otursunda birgün o baksın evde çocuğada göreyim bakalım.önemli olan kilolu olması değil canım bebeğinin sağlıklı olması aaah keşke bizdede olsa öyle sütte bizde emzirsek mecburen mama veriyorum.ek gıdaya kadar idare et canım kendi sütün gibisi yok yetmese ona sütün çıldırır açım diye demekki yetiyor ona sütün
ama mama kutularının üstünde şu kadar cc diyo bide bizimki hayatta o kadarını içemezmiş anladım ondan 5 dk anca emiyo bu çocuk
canım benim sütüm okadar azaldıki
inatla devam ediyodum bu olaya kadar

eşim malesef böyle oldu
bazen beni çok yoruyo
ağlayıncada iki dk bakamıyo ama
tarttım nedeyse 5 aylım olduk geçen aydan buyana 200 gr falan almış ondan böyle yaptımdı zaten

semihacım korkutuyo bu bücürler bizi valla geçmiş olsun
sağol canım
canim demek az sutle yetiniyo kaan burak da cogu zaman 5 dakika emiyor sonra oldursen almiyor kafasini atiyor arkaya demek doydu diyorum ben de israr etmiyorum ac olsa emer herhalde diyorum burak da 500 gr almisti son ay bizim doktorda kesinlikle anne sutu sadece yeterli 500 gr dedi ben panik yapmistim az diye ama gelisimi iyi diyo herkes boya gidiyo diyo hasta da olmaz korkma canim ben de dun aynisini yaptim evde camlar acikti serinlemisti ev ama kaaksini yapti diye direk banyoya soktum sonra da uzuldum usur mu diye ama azicik direncli olmayi da ogrensin dedim sonra
acemi annelik zormuş tatlım yaa
zorlaya zorlaya bu aya geldik ek gıdayada bişey kalmadı çok şükür benimkide az alıyo takmıyodumda dün misafirleim vardı kadın seninki zayıf dedi ona moralim bozulmuştuı

buldumcuk koca olmuş seninki de kaydirigubbakcemile3
düzelir inşallah canım, iyice alışınca bebeklerinde normal büyük insanlar gibi hastalanabileceğini idrak edince düzelir inşallah.

babamız bebek sahibi olabilmek için ameliyat oldu varikosel ondanmı acep

bende öyle umuyorum canım

ayçacım kimsenin kimseye kastı yok burda.
sabah kadusta özellikle bana gönül koyunca çok üzüldüm zaten.
ama çalışanlarımız sayfayı açık bırakıp işe dalıyoruz -ben öyleyim, hepimiz de öyleyizdir mutlaka-
sora geçmişe bakmak yerine iki muhabbet edelim diyoruz.
evdeki anneler de bebeklere dalıp aynı şekilde kaçırıyorlardır geçmişi.
yoksa kimse sallamıyor, değer verilmiyor değil.

burcucum tabiki de bu çok doğal insan dalabilir kaçırır...ama ne bilim iişte ben üzülüyorumbilmiyorumkismile

ama mama kutularının üstünde şu kadar cc diyo bide bizimki hayatta o kadarını içemezmiş anladım ondan 5 dk anca emiyo bu çocuk

ondandır canım, düzelir inşallah merak etme.

mama kutularının üzerindeki cc'lere bakma.
benimkinin bu ay 210 cc içmesi gerekiyormuş.
burnundan tıksan gene de içmez, çatlar valla bebe.
mamadan kusacağını sanmam. boğazına kaçıp öğürdüyse, o öğürtü onun midesini bulandırmıştır.

selam kızlar...

ayça bende sendenim dün 2 kadın geldi onlar kadar bende yoruldum tüm tülleri indir yıka ütüle tekrar tak aman ne bitmez iş mişş bugün bile bir iki bişey yaptım yorgunluktan herhalde acaipte başım ağrıyor c.tsi şu mevlütüde bi hayırlısı ile atlatsammm

jasmin uras ta 5 dakika emiyor geçmişi okurken kimdi tam hatırlamıyorum Maşallah diyelim yarım saat emiyor 3 saat ara ile yazmıştı bizimki bağırıp çağırıyor zorlayınca resmen bana kötü davranıyor gögüslerimi sıkıyor morarttı kaç yeri çok fena bir oğlan olacak sanırım bizimki hem çok güleryüzlü hem çok asabi 2 ruhluuu diyorum :))

Cantanelerim çok geçmiş olsun acil şifalar diyelim eşine....

poseidon bende ne pişiricem diye düşünüyorum eşimle bana göre et vardı sotelik ama çıkarsam buzluktan ne zaman çözülür offf bıktım ne yemek yapıcam derdinden

ecrinnnn bende gezmek istiyorummmm

mehlika canım hadi maşallah diyelim berile alışmış kreşe

kız jasmin annen rusyayamı geliyo kız nerde oturuyon senbilmiyorumkismile
yok canim ben gecici sure istanbuldayim oglus 6 ay asilarini bitirsin oyle donecegim moskovaya esim orda su an bir otel insaati yapiyor bugun gecici on acilis varmis dedim ki esime su otelden bi oda ayarlayin esime kalsin de onlara boylece seni her dakika gorurum dedim guluyor eve falan da gitmeden gece gunduz calisiyor cunku
jasminnn; rep verme denemesi yapmışın üstümde bacım
10 farklı kişiye verdikten sonra bir de eksi rep vermeyi dene bakalım olacak mı o da :roflol:
ee sen aciklama yaptigin icin sen hakettin diye sana verdim hayatim repi ama baktim pek anlamli bisey degil vazgectim denem senin uzerinde yaptim yani :)

eşim malesef böyle oldu
bazen beni çok yoruyo
ağlayıncada iki dk bakamıyo ama
tarttım nedeyse 5 aylım olduk geçen aydan buyana 200 gr falan almış ondan böyle yaptımdı zaten

sağol canım

acemi annelik zormuş tatlım yaa
zorlaya zorlaya bu aya geldik ek gıdayada bişey kalmadı çok şükür benimkide az alıyo takmıyodumda dün misafirleim vardı kadın seninki zayıf dedi ona moralim bozulmuştuı

bosver sen baskalarini millet gicik gicik konusuyor iste ne yapacan doktorunu dinle sen
esin de zahmetelr cekmis diye bu kadar kiymetlidir oglusu adama da hak ver biraz canim duzelir bir muddet sonra

ecrin mehlika cssa özge
ne kadan ayıp ne kdan ayıp geldim bi hoşgedlin demiyosunuz tiisif ederim ayrıcada kaynanamın bende olduğunu oturup everme proramıizlediğni bana pasta börek yapmadığını yazdım sabahleyin onada yazı yazan yok hayrit esmer yiyecekle ilgili şelere yorum yapamadan edemzdi emme beni es geçmişaklinialirimsmile ya ne oldu birilerimi alındı esmer ceycey bişielr yazmışlar alınmasın kimse flaan diye kimin ilgiye ihtiyacı var ben ilgilenem zaten ben alıştım ilgisizliğe kocem bile ilgilenmiyo benle ben hep ilgileniyom herkeşle söleyin bakam kim ilgi isttiii ben verecem a.s. yanıda promosyon olarak çağanı verecem muhahahaha

cadı az önce okudum daha çağan hastaymış nasıl oldu canım geçmiş olsun inş.çabuk atlatır tombiş

Cadi, geline pasta börek yapacak kaynanayi bulursan bana da yollakaydirigubbakcemile3

ecrin bugün senin kurabiyenden yaptım. süper oldu :) çok sağol. böyle yeni ve güzel tariflerini arada bizimle paylaşsan ne güzel olur. bi tepsi bitmek üzere valla :)

ancak bu saate bakabiliyorum kimsecikler olmuyor akşam eve yedide geliyorum zaten benim bücür hemen üstüme atlayıp memelere saldırıyor yarım saat onu emziriyorum sonra üstümü başımı değiştirip doğruca mutfağa koşuyorum yemek yapmaya.saat dokuz gibi ancak yemek yemiş oluyoruz sonra biraz oğlumla oynuyorum saat onda tekrar emziriyorum ve uyutmaya çalışıyorum onbir gibi ancak uyuyor biraz evi toplayıp bende yatıyorum pazartesiden beri aynen bu modda yaşıyorum kendimi robot gibi hissetmeye başladım erkenmi çalışmaya başladım diyorum çok yoruluyorum çokkkk

geçmişe bakmadım çok fazla herkes iyidir umarım

kızlar ben de benım mız mız kızla ugrasmaktan ancak face e bakabıllıyorum umarım herkes ıyıdır face daha duzenlı tertıplı rahat bulunuyo hersey konu konu oraya gelsenıze hepınız yaa herkes takılmıyo oraya :((

bu arada oraya da yazdım
beko mama robotu ıle bıberon mama ısıtıcımız geldııı sonunda hepsıburaddan 15 gunde almayın kızlar cam rendemız de kırık geldı yanı derın bır catlagı var kargoda olmamıstır kırılacak bır poz yok kontrol etmeden yollamıslar artık ugrasacak halım kalmadı onlarla ondan bıraktım oylece..

mama robotundan bahsedılmıs gecenlerde ben beko aldım aynısının arcelık olanları da var cok mınıkler ama bu arada kendınıze de buharda pısırmek ıstersenız sebze meyvelerı buyuk boy almak daha mantıklı olabılır bızde yemek konusunda yazları ozellıkle herkes kafasına gore tekıldıgı ıcın evde ye...mek yenmıyor ben de bebege kadar buyuk bızde kullnıslı olmaz dıye kucuk aldım..
ama yıne soyluyorum hepsıburada dan sakın almayın 15 gun ıskence cektırdıler zaten fıyatı da yukseltmısler..

Back
X