2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar rep buradaki itibarımızı saygınlığımızı falan gösteriyo kendiz sayfamıza gidildiğinde oradan yeşil kutularla gözüküyo
ama neyse dediğiniz gibi çokta önemli değil

kızlar benimle aynı ay olanlar

ek gıdaya başladımı

ben başlasammı başlamasammı karar veremiyorum

şuan anne sütü alıyo uzun bi zamandır kilo alımı durdu diye günde 1 sefer mama veriyorum

dr lar 5. ayda başlayın diyolar ama
yinede kararsızım

günaydınn..
bebemin ayarını bozdunuz kem gözlü karılar. :mymeka:
uyumuyor, uyumuyor, ıkınıyor sıkınıyor çığlık atıyor.
çok uykusuzum günlerdir. :sinifsinif:

günaydınn..

günaydın
ben bişey dimedim:1no2:
benimkide gün içinde hiç durmuyor kollarım koptu onu taşımaktan
artık herşey üstüme üstüme geliyorr daraldım mafoldumben

Günaydin

gecmis olsun kizlar, ins, fabrika ayarlarina geri döner bebeleriniz kaydirigubbakcemile3

günaydınn..

ahhaahayyttt...ben geldim...
ööle akşam 9da bebe uyutup keyif yapmak iyidi di mi...hahayyttt...eferim damadıma...kendi sıkıntıya girmesin de versin sopayı anasına...
özledim sizi beee...seni diil tabiki esmer karısı...beş dakka huzur vermiyosun zati...
az da kaldı gelmene...ooofff offff...

ancak bu saate bakabiliyorum kimsecikler olmuyor akşam eve yedide geliyorum zaten benim bücür hemen üstüme atlayıp memelere saldırıyor yarım saat onu emziriyorum sonra üstümü başımı değiştirip doğruca mutfağa koşuyorum yemek yapmaya.saat dokuz gibi ancak yemek yemiş oluyoruz sonra biraz oğlumla oynuyorum saat onda tekrar emziriyorum ve uyutmaya çalışıyorum onbir gibi ancak uyuyor biraz evi toplayıp bende yatıyorum pazartesiden beri aynen bu modda yaşıyorum kendimi robot gibi hissetmeye başladım erkenmi çalışmaya başladım diyorum çok yoruluyorum çokkkk

geçmişe bakmadım çok fazla herkes iyidir umarım
biberon olayını naptınız cnm,gündüzleri ne yapıyor kuzey,
Günaydin

gecmis olsun kizlar, ins, fabrika ayarlarina geri döner bebeleriniz kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:
ööle akşam 9da bebe uyutup keyif yapmak iyidi di mi...hahayyttt...eferim damadıma...kendi sıkıntıya girmesin de versin sopayı anasına...
özledim sizi beee...seni diil tabiki esmer karısı...beş dakka huzur vermiyosun zati...

hoşgeldin cnm,sefalar getirdin,nasılsın ,kızın nasıl...
yav ben uzun zaman girmeyen kişi girdiğinde çok seviniyorum,sevindirik oldum
yine:sm_cool:

hoş geldin canımopuyorumnanaktan

kızlar rep buradaki itibarımızı saygınlığımızı falan gösteriyo kendiz sayfamıza gidildiğinde oradan yeşil kutularla gözüküyo
ama neyse dediğiniz gibi çokta önemli değil

kızlar benimle aynı ay olanlar

ek gıdaya başladımı

ben başlasammı başlamasammı karar veremiyorum

şuan anne sütü alıyo uzun bi zamandır kilo alımı durdu diye günde 1 sefer mama veriyorum

dr lar 5. ayda başlayın diyolar ama
yinede kararsızım

dimple merhaba canım ben ek gıdaya geçtim ama çalıştığım için geçtim işte olduğum zamnlar mama içiyor diğer zamn anne sütü dün ilk defa kayısı yedirdim yedide 6. aya girdiğimz için azar azar tattırmak istiyorum ama burdaki çoğu arkadaş geçti bildiğim kadaryla

günaydın kızlar nasılsınız

dün akşamdan beri telefonsuzum yiğenimi yurttan almaya giderken teli düşürdüm benim kapıda perşembeleri pazar kuruluyor o kalabalıkta buğlemde kucağımdaydı cebimden düşüvermiş zaten takozdu sadece kontrlere üzülürm 30 tl yükledim dedim açıksa tel konuşmuşlardır neyse 1 saat sonra aradım ki kapalı.gece abimi aramışlar bu telefonu biz avcılar pazarda bulduk die abim demiş ya kızkardeşimn yada annemindir eşim aradı gelin büyükçekmecede pazardayız gel al demişler .sağolsunlar helal mala hiçbir zamn bişey olmuyor gerçekten

günaydınlar. betycim hoşgeldin özlettin kendini.

esmer kızım hava yapıodun oğlum şöyle oğlum böyle diye hee gördünmü gününükaydirigubbakcemile4 mamanın 2sine geçtiğini söyledin o gaz yapıyor olabilirmi ayaza?

feyza buglem demekki seni çook özlüyor ondan kollarından inmek istemiyor bizde keremi evin içinde gezdirirken harap oluyoruz.

ay karıştırdım karıştırdım iremmiş kızı durmayan oof offf bu çocuk benim aklımı daha şimdiden aldı ilerde neyapacam allah biliyor

günaydınn..

bacım bizim bebelere nazar değdi vallhaha benim kız hiç uyanmazken 3 kez emmeye uyanır oldu süt azaldıya galiba o yüzden .bu arda hala alıntı yapamıyorum

günaydınlar. betycim hoşgeldin özlettin kendini.

esmer kızım hava yapıodun oğlum şöyle oğlum böyle diye hee gördünmü gününükaydirigubbakcemile4 mamanın 2sine geçtiğini söyledin o gaz yapıyor olabilirmi ayaza?

feyza buglem demekki seni çook özlüyor ondan kollarından inmek istemiyor bizde keremi evin içinde gezdirirken harap oluyoruz.

günaydın canım ...pazar var die bebek arabsını indrmedik arabda sokağın başındaydı düşüvermiş .kucak meselesini hiç sorma 10 kilo oldu götrmedmde dr kollarım kopuyor gece bel ağrısından ölüyorum bu yüzden dr gitmeyi düşünyorum ya buğlemden belim çok ağrıyor yada hala regl olamadım o yüzden

günaydın kızlar nasılsınız

dün akşamdan beri telefonsuzum yiğenimi yurttan almaya giderken teli düşürdüm benim kapıda perşembeleri pazar kuruluyor o kalabalıkta buğlemde kucağımdaydı cebimden düşüvermiş zaten takozdu sadece kontrlere üzülürm 30 tl yükledim dedim açıksa tel konuşmuşlardır neyse 1 saat sonra aradım ki kapalı.gece abimi aramışlar bu telefonu biz avcılar pazarda bulduk die abim demiş ya kızkardeşimn yada annemindir eşim aradı gelin büyükçekmecede pazardayız gel al demişler .sağolsunlar helal mala hiçbir zamn bişey olmuyor gerçekten

önce geçmiş olsun sonra gözünaydın cnm...

gunaydın kızlar. 1 haftadır o kadar yoğunum ki hiç bakamıyorum. süt iznimi de kullanamıyorum zaten 2 haftadır:(((( yoğunluktan

hoşgeldin betyy

esmer babalar gününde de çekiliş yapalım. hem ana hem babayız değil mi ama ?laelaelaelaelae

Back
X