2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kuzenim gitti, şimdi annemlere gitti ordan gitcekmiş.pazar gunu dugun var ben gitmek istemiyorum.beraber gidelim karşıya dedi bende eşim izin vermedi dedim:=)gitmek istemiyorum da:)
oyyy oyyy.....

OOO ecrin hanım döndünüz demekki topiğimize artık. dabi dabi işine gelmeyince at kocanın üstüne göndermiyo diye sanki çok tınlıyon adamı laelaelaelaelae harbiden ecrin sen bi yemek blogu acsana kız bizde senden tarifler alalım

aaa topik hiç ilerlememiş bugün anlaşılan çalışanlar benim gibi yoğun oyy oyy ben evde oturan bir karı olsam bir dk.durmam evde alırım oğlumu o yer senin bu yer benim. aa bu arada bende baston puset aldım ecrin senin tavsiye ettiğinden harbiden çook hafif yaa tavsiye ederim haftasonu kullandık.

ceyce gule gule kullan canım..blog açim dimi:)))
lüks arabalar gşibi degil sürüşü ama hafif ve rahat aman yeter işte kırlırsa alırız biştane daha ucuz nasılsa:=))

ceyce gule gule kullan canım..blog açim dimi:)))
lüks arabalar gşibi degil sürüşü ama hafif ve rahat aman yeter işte kırlırsa alırız biştane daha ucuz nasılsa:=))

hani derler ya on elinde on marifet heee sende 11 tane var ben daha beş bile yapamadım amma hedefim var arttırıcam sayıyıkafamçokkarıştı aç kız bir blog müdavimlerinden olurum. evet yaaa araba çok hafif öbürküne benzemiyor kocaya gerek kalmadan çıkar çıkar gezerim ben artık.

slm kızlar nasılsınız?
sabahtan beri temizlik yapıyorum çok yoruldum
ece yine çok mızmız
ne oldu bu çocuğa anlamıyorum

posi sana bişey sorcam sen tutku'ya resimli bardak yaptırmıştın ya
onun adresini verebilir misin bana?

anammmm biri bu resmi küçültebilirmi:)))))))))))))
mehlika canım benim blogda bişi yokki:)adını aldım sadece boş:)

ecrin kız nasıl yaptın sen bu havluları böyle ?

feyza bugleme kardeş keremmi geliyo yoksa kız bel ağrısı flnsempatiksalakcinni

anam ecrin kızıms en kafayımı yidin yaaa ben tuvalete zor gidiyom sen ne arayaptın bunları kadın bide evdededurmuyon paso geziyonohaoldumsmile ay bende çok yapmıştım bu havlulardan bide kenarlarına hafif iğne oyası yapıyodum çok hedayye yapmışımdır ahh gidi eski günlerim geldi aklıma beeee
feyzacım ölçmedin sanırım emzirme önlüğünü haber çıırtı gelmedi senden

sagolun kızlar.
cadı ben heryere yetişirim herşey yaparım:)kurdela nakışı kızlar bunlar renk renk yaptım...

oyyy yoruldum.
devren muhasebecilik işi var, isteyen var mı?
koltuğumu devreden isteyen birine.

nan cadı sana emzirme önlüğü ölçüsü verdiydim beğenmedin mi?

ecrin ne ara yapıyon yaa.
bende etamin tablolar yapardım hep. hata çok güzel bir model buldum ama kuamşı ölçmeye bile fırsat bulamadım 2 haftadır.

Back
X