Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol ecrincim ceren benimde çok hoşuma gidiyor ekliyorum hemen bunlarıda listeye.
bana sorsalar ben diyecektim yapmayın diye ama cadalozcum bunlar keremin gelmesini beklemeden yaptılar şimdi tırsıolar ama çoook geç bu hep böyle ağlayacakmı abla nezaman ağlamayı kesecek nezaman susacak nezaman uyuyacak diye soruolar da çoook geç çoook
feyza kız sen nezaman gittin eve nezaman buğlemi yıkadın giydirde geldin maşallah topiğimiz hamaratlarla dolu
günün sazanı benim bugün kesin daha yıkayacakmışsın çook pardon çook
ecrin
şu senin ıslak kurabiyenden yaptım şimdi
şuan fırındalar
bakalım becerebilecekmiyim :)
korktun demi seninkini alcam deince:)))9kızlar geldim ezmrdim
buğlemi cıbı cıbı yaptrcam
cadoloz bekle ölçücem
geçmiş olsun canım içini ferah tut inşasllah bişiy çıkmaz benimkide hasta burun tıkalı öksürük bi yandan bi totişi düzeltemedi ç.ağanselammmm umarim hepinizin keyfi yrindedir
sanirim bir cohumuzun bebesi huysyz bu aralar.benimki de cok sımardi hic yalnnız kalmayacak bua ralar....
saglikli olsunlarda...burnu tikali hala rahtlamadi benimki.asıl endisem 2 gun once uzunca bir sure vakit gecirdigim arkadasim hasta---virutik bisey kızı epey etkilemiş ben de cocuga gecmiştir diye cok korkuyoroum.bakallım 2-3 gune bir sey cıkmazsa iyidir.
canım saol yaa son soru seninki askılı yoksa iki taraflımı hoyanınki askılıydı nette gördüğüm iki taraflı geçirlmelidicadoloz boy 75 cm en 105 cm kafa boşluk kısmı 35 cm