2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

siyaset bilimleri,

Jasmi77 ben de aldim o glasskeramik reiniger ama bir ise yaramiyor bilmiyorumkismile
aaa ben kullandim hep ise yaramisti markalari mi farkli acaba turkiye siyasi yapisini nasil degerlendiriyorsun posi :) yoksa sen uluslararasi siyasetle mi ugrasiyorsun
irem olmadı kendimize piknige giderken çay yaparız:)))şeye benzedi yaşlı amca hanım suyu ocaga koy olursa olur olmazsa çay yapar içeriz demiş:roflol:

alemsin ecrin guldurdun valla beni

biz suyu ısıtıp öyle yapıyor olsaydık her seferinde çay yapardık heraldesırnaşık şey
zemuszemus

mehlika benimkine bunu bi kere söylemiştim şimdi bişey olsa takılır bana hanım suyu ocaga koy olursa olur olmazsa çay yaparız diye:))
dedigin gibi olsaydı bizde hep çay içerdik:)

aaa ben kullandim hep ise yaramisti markalari mi farkli acaba turkiye siyasi yapisini nasil degerlendiriyorsun posi :) yoksa sen uluslararasi siyasetle mi ugrasiyorsun

türkiye siyasetine girmiyim simdi.....
ben azinlik politikalari üsütüne tez yaziyorum.

yine ne kaynettınız kızlar sumu geliyorum gidyorum bi konu buluyosunz vallaha hızınıza yetişemyorum bir yığın ütü yaptım kızlar 12 tane gömlek 5 pantolon3 elbise 3 etek sanki giycekmişim gb 8 tanede t-shırt dahada halim yok pasta yapcaktım yiğenime ne zman yaparım bilmyorum daha yemek bile yemedim

kızlar ben bugun dok. gittim
hala adet olmadıgım halde spiral takabiliriz dedi
takılıyomu bi bilginiz varmı,adet olmadan takılırken cok sancılı oluyormuşş

kız ecrin hatırlamıyor musun bir haftasonu akşamı bu espriyi yazdıdın da seninle acuk sohbet ettiydik,
hatta konu ekşın topik dolar yine dediydin sen,kimse gelmeyince herkes kocasının yanında uygular konuşup napacak dedidikyerimsenibenyerimseniben

yine ne kaynettınız kızlar sumu geliyorum gidyorum bi konu buluyosunz vallaha hızınıza yetişemyorum bir yığın ütü yaptım kızlar 12 tane gömlek 5 pantolon3 elbise 3 etek sanki giycekmişim gb 8 tanede t-shırt dahada halim yok pasta yapcaktım yiğenime ne zman yaparım bilmyorum daha yemek bile yemedim

ohh maşallh
eşim resmi giyiniyor,2 gömlek 2 pantolon degişimli ütülemek bile zoruma gidiyor:kızgın:

akannehir nasıl ütüledin okadara yürekmi dayanır

kızlar ben bugun dok. gittim
hala adet olmadıgım halde spiral takabiliriz dedi
takılıyomu bi bilginiz varmı,adet olmadan takılırken cok sancılı oluyormuşş
ben 40. gun kontrolumde gittigimde demisti doktorum istersen 3-4 ay sonra gel takariz spiral diye regl olmaya gerekl yok demisti ama ben korkuyorum spiralden kanamayi arttiriyomus falan diyolar bir de cikarinca hemen bebis olmayabiliyomus gerci doktorum yok boyle bisey dedi ama benim hap icmem de mumkun degil damar tikanikligi yapiyor bizde is kocise dusuyor ama kendiis hemen 2.yi istiyor bakalim halim ne olacak :)

ben 40. gun kontrolumde gittigimde demisti doktorum istersen 3-4 ay sonra gel takariz spiral diye regl olmaya gerekl yok demisti ama ben korkuyorum spiralden kanamayi arttiriyomus falan diyolar bir de cikarinca hemen bebis olmayabiliyomus gerci doktorum yok boyle bisey dedi ama benim hap icmem de mumkun degil damar tikanikligi yapiyor bizde is kocise dusuyor ama kendiis hemen 2.yi istiyor bakalim halim ne olacak :)

akannehir ikincimmii
yok canım cıkardıktan sonra sorun olmaz,o haplarda oluyor
ama takımı zormuş bende ondan korkuyorum
dr. anesteziyle yapalım dedide onun içinde ac gitmem gerekiyormuş
artıı ben anesteziden korktugum için epidural olmuştum zatennmafoldumben

ohhh ne gusel kalabalık burası, eşimde ezel izliyor pc bana kaldı.. hepinize gusel aksamlar dılıyorum kıslar.. bebısler gece uykularına gıttıler mı bakıyıım? ya bırsey soracagım su demır ılacından kac damla ve gunde kac kere verıyorsunuz? bırde 4. ayı gecmıs olmasına ragmen ek besınlere dr.u baslatmayan var mı? bızımkı hıc bırsey yememızı önermedı sasırdım. ben buay beklıyordum cicik mamalara baslamayı ama ...nok....

ohhh ne gusel kalabalık burası, eşimde ezel izliyor pc bana kaldı.. hepinize gusel aksamlar dılıyorum kıslar.. bebısler gece uykularına gıttıler mı bakıyıım? ya bırsey soracagım su demır ılacından kac damla ve gunde kac kere verıyorsunuz? bırde 4. ayı gecmıs olmasına ragmen ek besınlere dr.u baslatmayan var mı? bızımkı hıc bırsey yememızı önermedı sasırdım. ben buay beklıyordum cicik mamalara baslamayı ama ...nok....

ferro.. vermişlerdi tadı cok kotu bizimki almadı
ve bugun ferrum aldım kızlar o daha iyi dediler
bizim dok. sabah aksam 9 damla demişti
ayrca bizde başlamadık dok hayır dedi
en azından 5. ayı doldurmasını bekle dedi

biz demir ilaci kullanmiyoruz sadece devit-3 kullaniyoruz hic oyle bisey demdi doktorumzu ayrica bizim doktorumuz da sadece anen sutu diyor anne sutu yetenler icin soyluyorum bence ilk 6 ay sadece anen sutu arada 1-2 cay kasigi meyve sulari tattirilabilir ama tadlara alissin diye hayat boyu o ek gidalari yiyecek zaten varken anne sutu icsin ebbsielr kardesim de oyle yapmisti oglusuna hatta 21 ay emzirdi ilk 6 ay sadece anne sutu verdi acaip saglikli bir oglusu var su an 2 yasinda ama 3 yas kemik gelisiminde massallah 4 yas bisikletine falan biniyor simdiden anne sutu yeten annisler o yuzden ek gidaya gecmek icin cok acele etmesinler bu benim fikrim tabi

Bizim doktorumuz da 5.5 aya kadar sadece anne sütü,sonra ek gıdalar dedi bugün...biraz daha bekliycez bakalım aslında böylesi daha iyi sanki,ek gıda işi zor geliyor bilmiyorumkismile

Back
X