2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

fatma benim tanidigim 2 kişide var ikisininde markasi bilinidk bir sey degildi.onemli olan saglam olmasi herhalde.pek yardimci olamadim ama...

kızlar evınde salıncagı olan varmı zehra ya salıncak alacagım tavsiye ettiğiniz bi marka yada model varmı?

benim var canım baya oldu hatta sen geç kalmışsın chıcco poly salıncak aldım bayağı oyalanıyor .müzkli kendinden sallnıyor ben 1 aydır kullanıyorum o kadr ihmalkarım ki bir pi alıp takmadım ki çocuk sallansın

bravoo büyük gelişme var sende canım yaa senin iyiliğin için diyorum çok emince göğüsler sülük gb oluyor zatii küçük anam bende o ememedkçe sinr oluyordum en iyisi dedğim yöntem.ben dün kahvaltıda salatalık yalattım azcıcık pekmez verdim saldıryor masaya titriyor resmen yine ver diye alıştrmak gerek bi kerde turşu yalltım ilk tepkisi çok komik resmen bööö dedi .ben yiğenime 7.ayında kahvaltı yapmaya başlatmıştım zeytin peynir yumrta sarısı veriyordum .annesin kolayına gelyordu mama veriyodu yemek yemeye ben alıştrmıştım .hala bana çok düşkündür.dün akşama kadr su vermeyi unuttum akşam aklıma geldi verdim bi içişte 30cc içti susuzluktan ölmüş yavrum
hey maşaallah,
oyy yerim ben o tombalağı,susuz mu kalmış demek,
he benim ikizler de küçük,beril gündüzleri 3 saatte bir emiyor sömürüyor iyice,
artık bir göğüs yetmi ikisini de emii,
evet canım maşllh süphanallah senin sarı kız iyi bende evdeyken boldu sütüm şimdi azalıyor

benim de evdeyken boldu,lansinoh göğüs pedi daha hacimli,balon gibi şişiyordu hergün akan sütlerden,
keşke o zaman sağıp sağıp buzluğa atsaydım,pedle birlikte çöpe gitti caaanım sütler..
şimdi sağacak süt olmuyor,berile zor yetiyor bu ayı mamasız çıkarabilirsem iyi,
3 poşet süt atabildim buzlğa,numunelik,
ilerde belkim içine bisküvü neyim ezer veririm kızıma,bozulmamışsa..
cnm bir de bebişler büyüdü ya sütün hepsini bitiriyorlar sanırım,belki de süt üretimi aynıdır da,
bebişler hepsini çektiği için bize az gibi geliyorduryerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün kreşe gelirken 3-4 yaşlarında ikiz kızları olan bir memur var onunla konuştuk bebek bakmanın zorluğundan,
ikiz bakımı çok zormuş falan,sarhoş gibi geliyordum,gece 4 kere kalkılır mı yaa diyor,
ben de bir çocukla o kadar kalkıyorum dedim,en az 3 defa kalkıyor dedim,
beril tek başına ikizlere taş çıkarıyor mazaallah..

ben ikiz eşiym annem anlatıyor çok zormuş birimz hasta olup iyilşiyormuş sonra diğermz hasta oluyormuşuz annem hamileykn ikiz olduğunu bilmemiş biz zati kazayla olmuşuz aldırmak için çok uğraşmış babam istememiş dr tembih etmişler anneme hiç dememişler doğduğumuzda 40 gün ikiz oldu diye ağlamış hatta ben çok zayıfmışım hastalanmışım pamuklara sarmışlar annem demişki ölse keşkede tek çocuk kalsa .şimdide diyorki nie öyle düşünmüşüm depresyondaydım demkki diyor

anacım 2 kupa suyla kaç cc çıkar .bnde öyle yapıyım o zman bakalım biizmki sevcekmi.2 kupa suya 4 kaşık un 2 mama kaşığı mama ok .annem öğlenleri öyle yapsında yesin benim cadı kızım

kız dur dur ne unu hahahaha bütün tarif birbirine karışmış zatii yalnış vermişim anam öle dedi
baştanveriyorum un yok unu unut bikere:))) 3 mama kaşığı gogly pirinç ununa ufak su bardaklarıyla bir su bardağı su yavaş yavaş kısık ateşte 2 dakka kaynatt biberonla bebeğe ver eğer koyulursa acık sıcak su kat 2 ay sorada sütle vercekmiş annem sütle suyu karıştırıpta:))) bu seferverdiğim tarifi okudum doru verdim feyzacım kusura bakma uyku sersemi oldu :teytey:
öğretmenin onu netten alabiliyomuzyuz bide kaç gayme yani kaç ytl yani tl aman herneyse kaç para

hey maşaallah,
oyy yerim ben o tombalağı,susuz mu kalmış demek,
he benim ikizler de küçük,beril gündüzleri 3 saatte bir emiyor sömürüyor iyice,
artık bir göğüs yetmi ikisini de emii,

benim de evdeyken boldu,lansinoh göğüs pedi daha hacimli,balon gibi şişiyordu hergün akan sütlerden,
keşke o zaman sağıp sağıp buzluğa atsaydım,pedle birlikte çöpe gitti canıım sütler..
şimdi sağacak süt olmuyor,berile zor yetiyor bu ayı mamasız çıkarabilirsem iyi,
3 poşet süt atabildim buzlğa,numunelik,
ilerde belkim içine bisküvü neyim ezer veririm kızıma,bozulmamışsa..
cnm bir de bebişler büyüdü ya sütün hepsini bitiriyorlar sanırım,belki de süt üretimi aynıdır da,
bebişler hepsini çektiği için bize az gibi geliyorduryerimseniben

aynen önceden tek göğsümü vewriyordum yetiyodu şimdi o bityor diğerine kızım diyrum on uda sakla sonra kullan

ögretmenim çok teşekkür ederim.
feyza ben o küçüklerden değilde hani biraz büyükleri varya ondan alayım dıyorum yazın balkonda filan otururken yanımızda sallanır diye düşünüyorum.

mehlika:)))
annemdeyimde ondan:))yoksa evdekinde hala C ve Z tuslarim calişmiyor:((
sağlık olsun cnm,öylede anlaşırız,
ben ikiz eşiym annem anlatıyor çok zormuş birimz hasta olup iyilşiyormuş sonra diğermz hasta oluyormuşuz annem hamileykn ikiz olduğunu bilmemiş biz zati kazayla olmuşuz aldırmak için çok uğraşmış babam istememiş dr tembih etmişler anneme hiç dememişler doğduğumuzda 40 gün ikiz oldu diye ağlamış hatta ben çok zayıfmışım hastalanmışım pamuklara sarmışlar annem demişki ölse keşkede tek çocuk kalsa .şimdide diyorki nie öyle düşünmüşüm depresyondaydım demkki diyor
ayy kıyamam,pamuklara mı sarmışlar:teselli:
Allah bağışlamış,iyiki de bağışlamış..
lohusalık psikolojisi,bir de önce söyleselermiş daha iyi olurdu bence birden 2 bebek görünce annen lohusalığın da etkisiyle depresyone girmiş demekki,

kız dur dur ne unu hahahaha bütün tarif birbirine karışmış zatii yalnış vermişim anam öle dedi
baştanveriyorum un yok unu unut bikere:))) 3 mama kaşığı gogly pirinç ununa ufak su bardaklarıyla bir su bardağı su yavaş yavaş kısık ateşte 2 dakka kaynatt biberonla bebeğe ver eğer koyulursa acık sıcak su kat 2 ay sorada sütle vercekmiş annem sütle suyu karıştırıpta:))) bu seferverdiğim tarifi okudum doru verdim feyzacım kusura bakma uyku sersemi oldu :teytey:
öğretmenin onu netten alabiliyomuzyuz bide kaç gayme yani kaç ytl yani tl aman herneyse kaç para

anam cadı 2 kupa nerde bir küçük bardak nerde,
sen iyice karıştırmışsın,gene mi uyutmadı çağan,

beril emeli 4 saat oluyor,gelirken uyumuştu uyanmış,
gidim de emzireyim,acıkmıştır..

ögretmenim çok teşekkür ederim.
feyza ben o küçüklerden değilde hani biraz büyükleri varya ondan alayım dıyorum yazın balkonda filan otururken yanımızda sallanır diye düşünüyorum.

canım bende var babyhope marka....
kızkardeşim almıştı bize.....
internetten bak istersen...biz memnunuz...kırmızı renkli bizimki tenteli....ama ben şuan tentesini takmıyorum...balkona falan çıkarınca yazın takacam...

cadi arasana demsa yi.sandalye 100 tl kargo ile yollarlar sanirim.benimki de hala gelmemiş magzaya gidip bakamadim

mehlika, feyza
ben de gece 2 gogsumden emziriyorum daha uzun dayaniyor..cok normal artık tek memenin yetmemesi

ayça saol canım bide bişey soracagım bu salıncakların bazıları sandalye gıbı dık duruyo bazıları egık duruyo hangisini alayım.

ayy bide mama sandalyesi çıktı daha yarın yürüteçte almak gerekecek ne çok bebek ıvır zıvırı doldu evın içinde ya. aslında mantıklı alışverişler yapmak lazım ben puset takımı almıştım 6 parçamı neydi hiç kullanmadım sadece yenı doğduunda bi kaç kere pusete koydum onun dışında diger parçaları hiç kullanmadım evde koyacak yer arıyorum valla ev küçük oluncada iyice göze batar oluyo.

oyy işler birikmiş çıkamıyorum içinden.

dün gece bizim eve kedi girdi. camı açık bırakmıştık yatarken ordan atlamış içeri.
gece bi baktım miyav miyav çok yakından sesler geliyor. salona bi geldim yatmış yere miyavlıyor, yavru bir de çok güzel.
süt koydum bi kaseye, içine de Ayaz'ın cicibebelerinden attım 3 tane, balkona koydum yedi.
eski kullanılmayan bi havlu vardı, onu da yere top ettim baktım sabah onun üzerinde uyuyordu

ayy bide mama sandalyesi çıktı daha yarın yürüteçte almak gerekecek ne çok bebek ıvır zıvırı doldu evın içinde ya. aslında mantıklı alışverişler yapmak lazım ben puset takımı almıştım 6 parçamı neydi hiç kullanmadım sadece yenı doğduunda bi kaç kere pusete koydum onun dışında diger parçaları hiç kullanmadım evde koyacak yer arıyorum valla ev küçük oluncada iyice göze batar oluyo.

ben yürüteç almayacağım .mama sandalyesi daha gerekli. evt evler küçük olunca insan nereye koyacağını şaşrıyor.

dün gece bizim eve kedi girdi. camı açık bırakmıştık yatarken ordan atlamış içeri.
gece bi baktım miyav miyav çok yakından sesler geliyor. salona bi geldim yatmış yere miyavlıyor, yavru bir de çok güzel.
süt koydum bi kaseye, içine de Ayaz'ın cicibebelerinden attım 3 tane, balkona koydum yedi.
eski kullanılmayan bi havlu vardı, onu da yere top ettim baktım sabah onun üzerinde uyuyordu

canımmm kıyamammmmm iyi yapmısşsın

ben portbebe 5'li setten almıştım hepsi de çok işime yaradı,
hala da yarıyor,işe gelip giderken kanguruyu kullanıyorum,
çantayı da kızımın kirlilerini götürüp temizlerini getirirken kullanıyorum,kreşte sepeti var ona koyuyoruz çamaşırlarını,
setin anakucağını da kreşe bıraktım,kreşteyken onda uyuyor,içinde sallıyorlar vs.

ayy cnm benim,çok sevaba girmişsin esmeralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
cok gecmişi olsun esmer
yeni yazabildim

kızlar bi faceye bakarmısınız:gitme:
bizim kurum da face yasak,evdeyken bakabiliyorum sadece,
o da vakit bulabilirsem..

evi doldurmamak lazim bence de.yurutec almicam salincakta...evim kucuk,buyuk evden gelince zaten sigmadik
bizim evde de salıncağa yer yok malesef,
ama yürüteç alırım heralde..

Back
X