- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu arada kısa kollu falan diyoruz da bebeleri güneşten korumak için hangi kremi kullanmayı düşünüyosunuz
anamm benimki anlatıyım hemen atlet-çıtçıtlı badi uzun kollu pijama üstünede yün yorgan benim oda kuzeye bakıyor soğuk olur die giydiryorum .
ben kısa kolluya geçmedim henüz,
işe gelirken çıtçıtlı badi ,üzerine uzun kollu,altına kilotlu çorap,bir de askılı ,ince kot elbise..
ama havalar çok ısındı ,bugün özellikle çok sıcak,kısa kolluya geçmenin vakti geldi sanırım..
kızlar bu arada kısa kollu falan diyoruz da bebeleri güneşten korumak için hangi kremi kullanmayı düşünüyosunuz
inşallah tekrar ateşlenmez esmer
o demir damlalarınıda her bebek kabul etmiyomuş mız mızlanıyomuş tadından dolayı
Hiç yazmamış olsam da diyebilirim ki Ayaz doğduğundan beri onu burdan takip ediyordum,rahatsızlığı için çok endişelendim..Umarım bir an önce iyileşir,çok çok geçmiş olsun...tahlilerimiz çıkmış.
kanda ekfeksiyon çıkmış ama ateş düştüğü için antibiyotik vermedi. eğer halsizleşir ya da ateşlenirse başlayacak hemen ilaca.
bir de demirimiz azmış. kan değerleri hala çok düşük, anemik durumda hala.
ferrum 15 damlaya çıktı.
1 ay sonra tahlilleri tekrarlayacağız.
Hiç yazmamış olsam da diyebilirim ki Ayaz doğduğundan beri onu burdan takip ediyordum,rahatsızlığı için çok endişelendim..Umarım bir an önce iyileşir,çok çok geçmiş olsun...
Bizim dokrorumuzda daha çok küçük zaten,güneşin altına çıkarmanın bir manası yok,10.30-17 arası çıkarmayın,çıkarırken şapkasını takın,direkt güneş ışıklarına maruz kalmasın ama tatile gidicem diyorsanız o zaman güneş kremine gerek olur demişti...bu arada ben de hala evde bile kısa kolluya geçemedim...Kendim yangınım ama bebişe cesaret edemiyorum kafamçokkarıştıkızlar bu arada kısa kollu falan diyoruz da bebeleri güneşten korumak için hangi kremi kullanmayı düşünüyosunuz
ya babasının elinden zor kurtardık dahada kesicem diyo çıldırtıyo benihay masallahhh saclar kesilince demir,demir adam olmus yahu:))
masallah...
tahlilerimiz çıkmış.
kanda ekfeksiyon çıkmış ama ateş düştüğü için antibiyotik vermedi. eğer halsizleşir ya da ateşlenirse başlayacak hemen ilaca.
bir de demirimiz azmış. kan değerleri hala çok düşük, anemik durumda hala.
ferrum 15 damlaya çıktı.
1 ay sonra tahlilleri tekrarlayacağız.