2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

demir tam tosun paşa maşallah kaydirigubbakcemile3

canım geçmiş olsun. 1 ay sonra kan tahlilleri çok iyi çıkacakkk

maşallah maşallah maşallah

esmerr simdi durumu nasılmıs atesi vaar miymiş ki??hadi bakalım insallah kendi savasarak atar mikroplari.

inşallah.

yokk bebe doktoru görünce iyileşti valla.
bişeyi yok dünden beri çok şükür

kızlar merhaba geçmişe bakamadım ama son yazılanlardan anladığım kadarıyla Ayaz hastamı oldu inşallah iyidir şimdi.Demirede kocaman bir maşallah.

ben şu an işteyim hiç fırsat bulamıyorum sizleri çok özledim o kadar yoğun geçiyorki günlerim iş yeri çok yoğun zaten yeniyimde başımı kaldıracak halim yok birde Kuzey geceleri çok sık uyanıyor sanki yeni doğmuş bebek gibi 1,5 saate bir uyanıp emmek istiyor doktora sordum doymuyordur dedi mama vermeyi dene dedi onu da verdim hatta bebelac ın sütlü prinçli kaşık mamasınıda verdim yok ama uyumuyor sabahları zombi gibi işe geliyorum bu halde ne kadar dayanacağım bilmiyorum işi bile bırakmayı düşündüm çok yoruluyorum evim pislik içinde akşamları yemek yapmaktan çocukla ilgilenmekten vakit yok çok moralim bozuk.çalışmakta zorundayım offf ya.

Kuzeyi uyutmak için her türlü öneriye açığım ne olur akıl verin.
Hepinizi çok öpüyorum

kızlar merhaba geçmişe bakamadım ama son yazılanlardan anladığım kadarıyla Ayaz hastamı oldu inşallah iyidir şimdi.Demirede kocaman bir maşallah.

ben şu an işteyim hiç fırsat bulamıyorum sizleri çok özledim o kadar yoğun geçiyorki günlerim iş yeri çok yoğun zaten yeniyimde başımı kaldıracak halim yok birde Kuzey geceleri çok sık uyanıyor sanki yeni doğmuş bebek gibi 1,5 saate bir uyanıp emmek istiyor doktora sordum doymuyordur dedi mama vermeyi dene dedi onu da verdim hatta bebelac ın sütlü prinçli kaşık mamasınıda verdim yok ama uyumuyor sabahları zombi gibi işe geliyorum bu halde ne kadar dayanacağım bilmiyorum işi bile bırakmayı düşündüm çok yoruluyorum evim pislik içinde akşamları yemek yapmaktan çocukla ilgilenmekten vakit yok çok moralim bozuk.çalışmakta zorundayım offf ya.

Hepinizi çok öpüyorum

sağol canım..
zor çalışmak yaa, anlıyorum seni.

ben bebelac'ın gece mamasını veriyorum, içinede 2-3 tane cicibebe katıyorum.
bir de emzik alıyorsa her uyandığında kaldırma emzik ver.
ya da emzik almıyorsa su ver. havalar sıcak susuyorlar artık.

Hepinizi çok öpüyorum

akşam yatmadan önce sık sık emzir yatmaya yakında mama ver kaşıklamı yediryosun biberonla ver gece yine mama vareblrsin uyku arasında uyanıp tekrar uyumak insanı mahvediyor .dikkat et işin yeniymiş hayırlı olsun canım iş bulmak zor en iyisi sen doyurucu şeyler yedirp kuzeyi uyutman senle bu şeklde rahatça uykunu alırsın .kuzeye kim bakıyor

merhaba kızlar nasılsınız
bende bugün temizlik vardı
yarın da halılarım gelecek
bi arada mutfağı elden geçirebilirsem süper olacak
ben biraz geçmiş bakayım

Hepinizi çok öpüyorum

Allah kolaylık versin
Ben 2 gündür Eren'i bebek arabasına koyup uyutuyorum
zavallım bi yere gidicez sanıp, arabanın içinde uyuyosempatiksalakcinni
Eren'de gece 12'den önce uyumuyo
Kuzey'e sen işteyken kim bakıyo:uhm:
Eğer annense yada bakıcı da olabilir, Kuzey uyuduğunda evini temizlemesini rica et
Yapabilirse kolay da olsa bi yemek yapsın
Sen de işten gelince rahat edersin

Feyzae dediklerinin hemen hepsini yapıyorum artık çocuğun neresinden tıkacağımı şaırdım sütü mamayı ama yok yinede 4-5 kere uyanıyor gece valla 4 ayda veremediğim kiloyu 10 günde verdim yorgunluktan dikkatimide toplayamıyorum dediğin gibi işimde yeni çok zor durumdayım anlayacağın.Kuzeyede annem bakıyor canım sabah babası bırakıyor bende akşam yedide alıyorum eve giderken bütün gün annemle çok şükürki biberona alıştı gündüzde işte iki kere süt sağıyorum yetmediği yerde mama yiyor idare ediyor yani.

sevcan Kuzeye annem bakıyor ama kendi evinde bende işten çok geç eve dönüyorum valla kafayı yicem az kaldı yada işi bırakacağım böyle giderse

uff yoruldum,yemekten geldim çayımı yudumluyordum ki kreşten çağırdılar,
daha emeli 2 saat olmuştu ben de 2 bardak daha çay içtim öyle gittim,
acıkmadığı zaman emmiyor,
az emdi kaka yapmak için zorluyordu bıraktı,
neyse çıkmama 1 saat kaldı çıkmadan önce emmek isterse tekrar emziririm

Feyzae dediklerinin hemen hepsini yapıyorum artık çocuğun neresinden tıkacağımı şaırdım sütü mamayı ama yok yinede 4-5 kere uyanıyor gece valla 4 ayda veremediğim kiloyu 10 günde verdim yorgunluktan dikkatimide toplayamıyorum dediğin gibi işimde yeni çok zor durumdayım anlayacağın.Kuzeyede annem bakıyor canım sabah babası bırakıyor bende akşam yedide alıyorum eve giderken bütün gün annemle çok şükürki biberona alıştı gündüzde işte iki kere süt sağıyorum yetmediği yerde mama yiyor idare ediyor yani.

bazı bebeklerin huyu böyle olabilir...kuzey hep mi böyleydi?

Eren'e bugün elmalı muhallebi verdim
şapur şupur yedi maşallah cokacimcoook
şu küçük plastik kaşıklarla 4 kaşık falan verdim
Kaç kaşık vermek lazım
Öyle 4 kaşık verirsem, baya bi kalıcak
Kalanını da ben mi yesem delikafadulden

uff yoruldum,yemekten geldim çayımı yudumluyordum ki kreşten çağırdılar,
daha emeli 2 saat olmuştu ben de 2 bardak daha çay içtim öyle gittim,
acıkmadığı zaman emmiyor,
az emdi kaka yapmak için zorluyordu bıraktı,
neyse çıkmama 1 saat kaldı çıkmadan önce emmek isterse tekrar emziririm

canım bebişin kreştemi?