- 7 Ağustos 2009
- 4.247
- 135
- 363
:))feya
ben ordaki babaya daha yakinim sanki:)))
bnde anneye uygunum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))feya
ben ordaki babaya daha yakinim sanki:)))
ben malum bölgeyi ağdayla yapıyorum artık,
bacaklarımı falan da epilasyon aletiyle,
aslında vakit bulabilsem bacaklarımı da ağdayla alsam ama o da çok uğraştırıyor..
epilasyon aleti çok kıl dönmesi yapıyor,pratik olduğu için onla yapıyorum yinede,
he hafta sonu bişey olur belkimaklinialirimsmile
olmassa da ecrinin deyimiyle çay demlerik:sm_cool:
bana çay daha cazip geliyor o ayrı meseledelikafadulden
ben de daha önce okumuştum,
güzel bir yazı,ve çok doğru,
kızım yatıyo ben de yatayım diyorum orayı toparla,şurayı toparla,bulaşıkları makinaya yerleştir,
elde yıkanacakları yıka derken,bir de küçük hanıma süt olsun diye rezene iç vs derken bir bakıyorum vakit yine geç olmuş...
günaydın kızlar...
feyza rapor almışsın başarından dolayı tebrik ederim.temizlk yapmışsın hamarat hatunum benim..
esmer nereye gidiyon bakemmm,,kefkenden karasuya da geç bacım bende orda olcem:)banada gel banada:))
haziranda hava sıcaklıgı 44 dereceye çıkacakmış son 130 yılın en sıcak yazı geliyormuş haberleri dinlediniz:))
eşime dedim ben köye yaylaya neyim gidiyorum oralar soguktur istersen sende gel:))
bir de o kadar uykusuzluğa rağmen saat 3'ten 4'e kadar kızım uyumasına rağmen uyuyamadım,
yatsıyı kılmadan yatmıştım 3'te kalktım kıldım,uykum dağıldı,hadi uyu uyuyabilirsen..
4 gibi kızım uyandı emzirdim babasına devrettim,
uyumuşum biraz ama zor kalktımmirmirmirmirmirmirmirmir
selam kızlar facede yazmıstım benım kız kılo almıyor cıldırcam ne yapmalıyım yardım edın yaa cocuk 4 ayını bıtırdı hala 5600 kılosu boyu 62cm
evet ya allahtan yok saglıklı ama doktor ve annem canımı sıktı 400 gr almıss kakasını yapamıyor4 5 gunde bır yapıyor fıtılle zorla yaptırıyorum ac demekkı dedı sinir oldum ıyıce
yok canım ben uzun boylu degılım esımde 178 boyunda o bıraz uzun
lok'u sıcak suya mı koymak lazım önceden
bende geçenlerde koltuklarımı sildim, soğuk suya koymuştum lok'u
ama hiç lekeleri çıkarmadı
evet cnm,kaynar suda çözülüyormuş,
suyu kaynatıp içine kat,ılıyınca silersin,
ben de ilk defa kullanacam,
annem kullanıyor methediyordu lekeleri iyi çıkarıyormuş..
hoşgeldin posi,seni gördüğüme sevindim..merhaba. selam verıp kacıcam
sonunda türkiyedeyim. ayın 5. ını bekliyorum bulusma için
sen bi başla gerisi gelir inş.ben normalde açığım ama namaza başlamk istyorum her gece yatrken aklıma gelyor bu sabh uyanamazsam ne yüzle çıkarım rabbimşn karşısna diyorum içim hep buruk bi başlayabilsem geri gelcek sen ne güzel kılıyosun bak maşallh sana
o zaman benim oğlumda mı kısa boylu
Eren'de 63 cm
sizin bebişler kaç cm kızlar
o zaman benim oğlumda mı kısa boylu
Eren'de 63 cm
sizin bebişler kaç cm kızlar
60 cm kaydirigubbakcemile3
bodur tavık hihoyyyt
doğduğundan beri 22cm uzamış
canım eğer aldığın sıvı olansa soğuk suya da koyabilirsin ben sıvı loc u soğuk suya koyuyorum çok memnunum bir de amway in toz leke çıkarıcısı var bleach ismi onu kaynar suda çözmen gerekiyor bu dediğime toz loc diyenler de var bu bleach şimdiye kadar demir lekesi ve elma lekesi hariç bende her lekeyi çıkardıKızlar loc 'la ilgili soruma cevap verir misiniz
Kullanan var mı?
Sıcak suya mı koyucaz loc'u
Ben soğuk suya koyup sildim, hiç çıkarmadı lekeleri
60 cm kaydirigubbakcemile3
bodur tavık hihoyyyt
doğduğundan beri 22cm uzamış
bugün topik sessizmi neee.ben bi yemek yiyimde geliym bari menüde ne var acaba
canım eğer aldığın sıvı olansa soğuk suya da koyabilirsin ben sıvı loc u soğuk suya koyuyorum çok memnunum bir de amway in toz leke çıkarıcısı var bleach ismi onu kaynar suda çözmen gerekiyor bu dediğime toz loc diyenler de var bu bleach şimdiye kadar demir lekesi ve elma lekesi hariç bende her lekeyi çıkardı
benimki de 63 cm di 18 cm uzamış şimdiye kadar
bizim kilomuz da az 5. ayın sonunda 6 kiloyu göremedik
ama bizim dr doğum kilosuna göre değerlendiriyor
2,500 doğmuştu iyi diyor
feyza afiyet olsn benim menümde öğle yemeğim salata :)