- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bebeelre cicibebebveriyonuzmu bide ne kadan veriyonuz neyle veriyonuz bugün çağana 2 tane az bi suya ertiitm biberonla verdim sen daha vermiyin diee dötünü yırttı veremmi demiyom ne kadan verem diyom cevap litfenn:))9
ben yatmadan önceki mamasına 150cc'ye 3 tane atıyorum.
dün de akşam eve gittiğimde saat 19:00'da yoğurduna kattım 1 tane.
meyvesine de katabilirsin.
olm senin beben her türlü gıdaya yırtar dötünü
onu da yeme bence sadece su iç sen.
obezlik sınırındasın çünkü :dilcikar:
kızlar bebeelre cicibebebveriyonuzmu bide ne kadan veriyonuz neyle veriyonuz bugün çağana 2 tane az bi suya ertiitm biberonla verdim sen daha vermiyin diee dötünü yırttı veremmi demiyom ne kadan verem diyom cevap litfenn:))9
teşekkürler kızlar yaz ayında klasik bir personel menüsü türlü-pilav-ayran üff güzel değilde neyse bunuda bulamayn var çok şükür allaha
kızlar hero babyden paket gelmişti içinde karışık meyva püresi,toz mama falan var,
onları nasıl muhafaza edecem,dolaba koymam gerekir mi?
şayet bir kaç gündür dışardalar...
kızlar hero babyden paket gelmişti içinde karışık meyva püresi,toz mama falan var,
onları nasıl muhafaza edecem,dolaba koymam gerekir mi?
şayet bir kaç gündür dışardalar...
bizde de pilav ayran vardı ama türlü yoktu et döner vardı,
biz de cuma günleri güzel yemek çıkar genelde..
bizdede çok kötü değil bazen çok güzel bazen hiç yenmiyor derkn geçinip gidyoruz işte
mehlika diyet ii gidiyor şimdilik yogurt salatalık birde sunta büsküviyi karıştırdım yiyiom oyyy anammm:)))bunlarıdamı görecektim:)
bu arada şimdi bim e gittim o çelik termostan aldım bitane 750 ml biraz büyük olmadı çay yaparız piknige giderkene dedim:))
cadı okudum ecirinin...olsun ben adım degil öledsine almıştım bu adı da..
hoyaya akşam msj attım iyiymiş faceden bakıyorumm arada dedi..
bizim de öyle bazen çok kötü oluyor bazen iyi,öyle böyle idare ediyoruz,
bu arada meyva püresini niçin vermiyorsun,katkılı falandır diyemi,
üzerinde organik yazıyor gerçi ama...
ecrin yemeği birden kesmen zararlı değil mi ya,az az sık sık yemeyi denesen,
bir de düşük kalorili yiyecekler yesen daha iyi olmaz mı?
ben de koceye dediydim bimden termosla halı hurcu al deen,
alırsa biz de çay demlerik artık,
mehlika diyet ii gidiyor şimdilik yogurt salatalık birde sunta büsküviyi karıştırdım yiyiom oyyy anammm:)))bunlarıdamı görecektim:)
bu arada şimdi bim e gittim o çelik termostan aldım bitane 750 ml biraz büyük olmadı çay yaparız piknige giderkene dedim:))
cadı okudum ecirinin...olsun ben adım degil öledsine almıştım bu adı da..
hoyaya akşam msj attım iyiymiş faceden bakıyorumm arada dedi..
kızlar merhaba,
ben Şubat annelrindenim öncelikle hepini bebeğinizi güle güle büyütün.size 1-2 şey sormak istiyorum.
biz malesef ilk aydan beri hazır mama takviyeli besleniyoruz bu haftalarda ek besine başlıycam suan sadece elma ve havuç suyunu günde 1 kere 50 cc veriyoruz.mama ile muhallebi yapmak istiyorum birde yoğurt mayalıycam internetten baktım ama güvenemiyorum koyu olur acık olur diye kabız ederim diye korkuyorum siz deneyimlisinizdir bana tarif verebilirmisiniz.
ben organikde olsa vermeyi düşünmüyorum kış olsaydı belki ama şimdi taze taze alıp yaparım ne gerek var diye düşünyorum .beni kapıda pazar kuruluyor her perşembe bi abi var tam benim aprtman girişinde yastık yüzü nevresim satıyor dedim benim bebeğim var küçük daha tarla meyvesi doğla bildiğin, tandığın biri varmı dedim haftaya ben sana kayısı -çilke -kiraz getryım dedi babası çatlcadaymış iyi dedim ne kadrsa verriim parssını dedim olurmu abla bebek yesin dedi .sağol dedim bnde ondan ihtiyacım yokkene neversim aldım iyimi bu haftada mutfak önlüğü aldım ahbab olduk sorma
hee senin anlaşıldı bacım bu hafta çayda gözün var sen en iyisi çay demle