• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 ocak ayında tüp bebek yaptıracaklar

hilalcim pko ve hareket sorunu var bizde.biz de hiç aşılama olmadık.piskedi sizde azospermi vardı galiba ondan direk tüp denmiş.

devlet sen nekadar ödersen öde 1250 lirasını ödüyo canım hakkımızda hayırlısı tabi şartlarınında uygun olması lazım
evlilikte üç yıl biticek, eğer eşlerde kısırlıkla ilgili sorun varsa üç yılı beklemeden rapor alabiliyosun, eşinin veya senin daha önce çocuğun varsa hiç ödeme yapmıyo, umarım yardımcı olabilmişimdir 2010 hepimize meleklerimizide getirir inşallah:Saruboceq:

selam kizlar bende subat ayinda ankara mayada tedavi görcem,ben yurtdisindan geldim icin benimki biraz farkli oluyor benim tedavi masrafim 2140 lira ilaclarimdda 1800 lira tutuyor,ben türkyienin hic bir kurumundan faydalanamiyorum yani bu rakamlar olusdu bizde...
subat ayinda ankara mayada tedavi olacan varmi aranizda????

insallah 2010 ocak ayi hepimize bebek isteyenlere ugurlu gelir 2009 cok stresli ve sikintili gecti insallah bebislerimize kavusuruz

selam bende varım..2.denemem ocakta olacak..6 ocakta iğnelere başlıycam kısmetse.. inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir....

merhaba bugün bebeğimin iki üç güne kadar düşeceğini öğrendim yılmadım üç ay kadar dinlendikten sonra tekrar başlayacağım 2010 yılında da denemem olacak hayırlısıyla şimdi eşim tüp bebek merkezleri araştırmaya başladı tavsiyeniz varsa sevinirim

merhaba bugün bebeğimin iki üç güne kadar düşeceğini öğrendim yılmadım üç ay kadar dinlendikten sonra tekrar başlayacağım 2010 yılında da denemem olacak hayırlısıyla şimdi eşim tüp bebek merkezleri araştırmaya başladı tavsiyeniz varsa sevinirim

Zuhale canim cok üzüldüm senin adina ...

Neden düsecekmis bebegin ? Kalp atisi mi yok ?

Allahim hayirlisini versin insallahh ... Sana da bol sabir versin canim ...

Ayni seyleri ben de yasadim .. Ne kadar zor bir durum öyle iyi biliyorum kiii ...

2 kez onca ugrastan sonra elde ettigim bebegimi kaybettim ...

Dün de 6. tedavimin negatif sonucunu aldim ...

Üzülmedim desem yalan olur ama .. Beni bekleyen geride daha 8 embriyocugum icin güclü olcamm ...

Insallah Ocak 2010 da tedavi görcekler arasinda ben de olcamm ...

Bir engel cikmaz isee .. Hic ara vermek istemiyorum ..

Allah en kisa zamanda hayirli ve saglikli bebeklerimizi yollasin ... :Saruboceq:

evet bademircim yarın gidiyorum sanırım iğnelere başlıycam bende bilemiyorum valla.gelişmeleri bildiririm.sen nasılsın keyfin yerindemi

Zuhale canim cok üzüldüm senin adina ...
Neden düsecekmis bebegin ? Kalp atisi mi yok ?
Allahim hayirlisini versin insallahh ... Sana da bol sabir versin canim ...
Ayni seyleri ben de yasadim .. Ne kadar zor bir durum öyle iyi biliyorum kiii ...
2 kez onca ugrastan sonra elde ettigim bebegimi kaybettim ...
Dün de 6. tedavimin negatif sonucunu aldim ...
Üzülmedim desem yalan olur ama .. Beni bekleyen geride daha 8 embriyocugum icin güclü olcamm ...
Insallah Ocak 2010 da tedavi görcekler arasinda ben de olcamm ...
Bir engel cikmaz isee .. Hic ara vermek istemiyorum ..
Allah en kisa zamanda hayirli ve saglikli bebeklerimizi yollasin ... :Saruboceq:

amin sağol canım. ben daha keseyi göremedim değerler çok düşük ilerliyordu tuttu fakat bugün değerler birden 50'ye düştü doktorum ilaçları kesti ve düşük yapacağımı söyledi iki üç gün içinde bekleyecekmişim işte. senin ne güzel ara vermiyorsun bende oda yok üç ay bekle şimdi nasıl olacak bilemiyorum.
hem belki 2010 annelerinden olursun hayırlısıyla...

amin sağol canım. ben daha keseyi göremedim değerler çok düşük ilerliyordu tuttu fakat bugün değerler birden 50'ye düştü doktorum ilaçları kesti ve düşük yapacağımı söyledi iki üç gün içinde bekleyecekmişim işte. senin ne güzel ara vermiyorsun bende oda yok üç ay bekle şimdi nasıl olacak bilemiyorum.
hem belki 2010 annelerinden olursun hayırlısıyla...

Canim hayirlisi olsun .. Biliyorum cok zor bir durum ...

Ben de 2 kez düsük yaptim ..

Ama sunu düsünerek mutlu olman gerekiyorr ..

En azindan hamile kalabiliyorsun ...

Bazi arkadaslarin döllenme bile olmayabiliyor ..

Insallah 3 ay sonra yapacagin tedavinle hamile kalirsin cnm ...

Ve bu kez evladini saglikla kucagina alirsin .. :1hug:

bende nasip kısmet olursa inşallah ocagın 12 sinde ilaçlara başlıcam Rabbim inşallah bu seneyi hakkımızda hayırlı kılar ve umutlarımıuza kavuşmayı nasip der ALLAH (c.c) yar ve yardımız olsn inşallah cümlemizin

Back
X