aykaracım hayırlı olsun tedavin canım, canım dozları kafana takma drlar durumumuza uygun olanı söylüyorlar, bana 300 doz puregon, 2 toz 1 su menagon ve 1 femara (hap) verilmişti, toplama işlemin yumurtaların gelişimine göre değişiyor arkadaşım ben 1 ocakta iğnelere başladım 12 ocakta çatlatma iğnemi vurundum 14 ocakta yumoşlar toplandı 17sinde de transferim oldu şimdi yatıyorum canım test günüm 28 ocak,
yumurta gelişimin iyiyse dr ondan öyle demiştir, bir arkadaşın daha okumuştum 8.gün çatlatma iğnesini olmuştu, sonraki muayenelerinde daha iyi belli olur canım yumoşlar 17-18mm olunca çatlatma iğnesini vuruyosun hakkında hayırlısı olsun Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım, gelişmelerini yaz buraya
yumurta gelişimin iyiyse dr ondan öyle demiştir, bir arkadaşın daha okumuştum 8.gün çatlatma iğnesini olmuştu, sonraki muayenelerinde daha iyi belli olur canım yumoşlar 17-18mm olunca çatlatma iğnesini vuruyosun hakkında hayırlısı olsun Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım, gelişmelerini yaz buraya