Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ben de ocak ayında 5.denememi yapıcam. kendimi tecrübeli hissediyorum resmen.
merhaba bugün bebeğimin iki üç güne kadar düşeceğini öğrendim yılmadım üç ay kadar dinlendikten sonra tekrar başlayacağım 2010 yılında da denemem olacak hayırlısıyla şimdi eşim tüp bebek merkezleri araştırmaya başladı tavsiyeniz varsa sevinirim
Zuhale canim cok üzüldüm senin adina ...
Neden düsecekmis bebegin ? Kalp atisi mi yok ?
Allahim hayirlisini versin insallahh ... Sana da bol sabir versin canim ...
Ayni seyleri ben de yasadim .. Ne kadar zor bir durum öyle iyi biliyorum kiii ...
2 kez onca ugrastan sonra elde ettigim bebegimi kaybettim ...
Dün de 6. tedavimin negatif sonucunu aldim ...
Üzülmedim desem yalan olur ama .. Beni bekleyen geride daha 8 embriyocugum icin güclü olcamm ...
Insallah Ocak 2010 da tedavi görcekler arasinda ben de olcamm ...
Bir engel cikmaz isee .. Hic ara vermek istemiyorum ..
Allah en kisa zamanda hayirli ve saglikli bebeklerimizi yollasin ... :Saruboceq:
amin sağol canım. ben daha keseyi göremedim değerler çok düşük ilerliyordu tuttu fakat bugün değerler birden 50'ye düştü doktorum ilaçları kesti ve düşük yapacağımı söyledi iki üç gün içinde bekleyecekmişim işte. senin ne güzel ara vermiyorsun bende oda yok üç ay bekle şimdi nasıl olacak bilemiyorum.
hem belki 2010 annelerinden olursun hayırlısıyla...
amin sağol canım. ben daha keseyi göremedim değerler çok düşük ilerliyordu tuttu fakat bugün değerler birden 50'ye düştü doktorum ilaçları kesti ve düşük yapacağımı söyledi iki üç gün içinde bekleyecekmişim işte. senin ne güzel ara vermiyorsun bende oda yok üç ay bekle şimdi nasıl olacak bilemiyorum.
hem belki 2010 annelerinden olursun hayırlısıyla...