2010 Ocak bebeklerinin fotoları..

bizden bu gecelik bu kadar...herkese iyi geceler...bnm küçük hanım uyanıyor...tam ben yatacam ya...

bebekleriniz süper, çok tatlılar, harikalar, çok maaşallah hepsine, ben de bir ara resim koymayı deniycem, becerebilirsem...

esra bitttim yaaa
allah nazarlardan saklasın

ayca yerim ben onu maşallah kocaman olmus

hoya guluyor masallahhhhh bebegin cok guzellll.ben de sabirsizlikla bekliyorum oglum gulucukler atsşn diye
esra gerceten cok guzel bir fotograf olmus.demire de masallah boylu poslu olacak.adina yakişir)
ayca masallah senin de kızın cok guzel olacak

ay ayy kiimler gelmiş
ecrin nisa,haktan, ayris,yigit,melisa,utku,ayris aman Allahim cok tatli ve masumlar
masallah her birine Allah nazardan kem gozden saklasin

allah nazarlardan saklasın minikleri cok tatlılar masallah darısı basımıza:ecrin_bebek:

allah nazarlardan saklasın..bebişleriniz çok güzel kızlar..maşallah.....Allah güzel ömürler nasip etsin hepsine...darısı başıma....

Sinannuray doğum yapmış yeni gördüm walla iyidir inşallah bebeği ve kendisi neden erken doğum olmuş gülencim haberin vardır senin ayyy stres bastı beni

Kızlar hayırlı olsun bebekleriniz, uzun, sağlıklı ve mutlu ömür geçirsinler. Benim oğlum da inşallah Haziran ayında doğacak, şimdiden çok heyecanlıyım

hepinizin meleklerine 41 kere maşşallah,Rabbim nazarlardan korusun,Allah bağışlasınm,bizlerde sağsalim kucaklarımıza lamyaı nasip etsin,tüm olmayanlarada tez zamanda nasip etsin inşallah amin amin amin

dila pencuben yakaladım siziii ehee çok tatlı bebekler dimiiiiiii :)))))))))))))))))))

allah nazarlardan saklasın..bebişleriniz çok güzel kızlar..maşallah.....Allah güzel ömürler nasip etsin hepsine...darısı başıma....

Kızlar hayırlı olsun bebekleriniz, uzun, sağlıklı ve mutlu ömür geçirsinler. Benim oğlum da inşallah Haziran ayında doğacak, şimdiden çok heyecanlıyım

hepinizin meleklerine 41 kere maşşallah,Rabbim nazarlardan korusun,Allah bağışlasınm,bizlerde sağsalim kucaklarımıza lamyaı nasip etsin,tüm olmayanlarada tez zamanda nasip etsin inşallah amin amin amin

darısı size insallah kızlar
rabbim bi avazda kurtarsız sizleri

hoşgeldiniz hamişler

görüyon mu culi iki gün resim eklemedik tombalaklar basmış burayı..

ayy bizimde bebikler böylee olcakkmıı acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…