2010 Ocak bebeklerinin fotoları..

tutku canım
çok fotojenik ve yakışıklı bir oğlun varki maşallah maşallah ona
seferim ben onu
fotolarına bayıldım

ay bu meleklerin hepsi birbirinden tatli yaaa hepsi yemelik kocaman massallah hepsine allah nazarlardan saklasin su kizlara daha bir alici gozle bakiyorum tabi :) gelin adaylari olarak ecrincim uykucu mu senin kiz yoksa biraz cazgir mi acmis agzini kocaman benim ogluma cektirmesin sonra cok

bu ne kısım ya... allahım allahım yiyim ben bu ayrisi.. gel, getir ayrisi annesi.... ısırıcam ben bunu :)
maşallah subhanallah.. allah bağışlasın arkadaşım.

Buyrun teyzoşlar bu da benim Yiğit'immmopuyorumnanaktan

Ay bu ne yakışıklılık annesi... aman da aman... kızlardan uzak mı tutalım napalım :)
allah bağışlasın, hayırlı evlat olsun arkadaşım.

Hülyacım, kızına kırkbir kere maşallah... çok büyük mucize bu prenses... allah bağışlasın arkadaşım.

yalel teyzoş teşekkür ederiz inş.ben biraz büyüyeyim begümde accık büyüsün buluşuruz...

kızlar aklım durdu vallahi dilim tutuldu 41 kere maşallah hepsine bayıldım hepsi birer melake
aman maşallah demeyi unutmayalım allah bizlerede hayırlı doğumlar nasib etsin lütfen dualarınızı eksik
etmmeyin bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun inş

çok teşekkür ederim teyzoşlar. benim kızım 1 kilo doğdu bu günlere geldi çok şükür.

Yalel teyzesi oğluşuma nazar değdi zaten,2 gündür hastanedeydik,hem sarılık hem de kanında çıkan bir enfeksiyon yüznden...Ama şükür iyileştik,evimizdeyiz artık... Hepinize sağlıklı birer bebek diliyorum,anne olunca çok zor oluıyormuş,anne olunca anladımmm...

kızalr hepinizin bebeklerine 41 kere maşşallah
Allah hepsini nazarlardan saklasın.inşaallah sağsalim bizlerde alırız miniklerimizi kucağımıza:Saruboceq:.

bu da benim minik oğlum metin haktan..35 haftalık doğdu.Şimdi tam 1 aylık...:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…