2010 Ocak Bebeklerinin Odalar

ne güzel bir besik böyle
güle güle yatsın içinde mısıl mısıl uyusun

yatak odasına mı kurdun beşiği

ne güzel bir besik böyle
güle güle yatsın içinde mısıl mısıl uyusun

yatak odasına mı kurdun beşiği

teşekkür ederim juli teyzesi melisanınkıde çok güzel doğsalarda yatsa şı fıstıklar iyice moda girdm ben yaa beişiğe gelip gidip laf atıyorum :CüvCüv: sanki fıstığın çok umrundaya .evet canım benim başka odam yok yatak odasının köşeye koydum aceleyle çektim tam yerleşmedi .

teşekkür ederim özgecim hepimizn ki sağlıklıca büyür inşallah

kızlar ne guzel hepsı yaa maşallah hepsıne ben daha cıkarmadım bıle kutusundan park yatagı :))
sadece park yatak aldık zaten :)) aksam esım oda mı alsak dedı
ay dedım bu saatten sonra fıkır mı degısır!!
neyse sımıdılık almayacagız :)))

ayyy kızlarrrr bayıldım vallahi beşiklerinzde bebek odalarınızda hepside birbirinden güzel. bebeişleriniz sağlıcakla mışıl mışıl uyusun inş.. bende oda modeli bakıyorumda fikirde edindim sizlerde opuyorumnanaktan

bütün odalar güzel ama ege 'nin odasına bayıldım çok zevkli olmuş
çok teşekkürederiz saol canım

Teyzeleri, biz biraz acil hazırlandık...
Malum biliyorsunuz, teee 30. haftamızda henüz hiçbir şeyimiz yoktu.. Epeyce rahattık nedense :)
Birden erken doğum telaşına girince, nasıl hazırlandık bilemedik valla... Anneannemiz sağolsun, halletti her şeylerimizi...

dolap içlerimizi de çekelim bugün, hemen koyalım buraya..

ışık ayarını pek yapamamışım çekerken, cibinlik de henüz yerine yerleşmemiş... hatta yatak içi tekstillerimizi de yerleştirmedik, kirlenmesin diye.. hatta halımızı da yaymadık. kabaca yaptık işte bişeyler..

beğendiniz mi teyzoşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…