2010 Ocak Bebeklerinin Odalar

çok güzel olmuş.güle güle büyüsün içinde inşhihoyyyt

oh güle oynaya eyifle sağlıkla büyüsün odasında inşallah
çok güzel çok zevkli olmuş canım

begüm hanımın odası çok güzel olmuş
güzel günlerde kullansın inş

çok güzel olmuş.güle güle büyüsün içinde inşhihoyyyt

güle güle kullansın begüm hanım ...

oh güle oynaya eyifle sağlıkla büyüsün odasında inşallah
çok güzel çok zevkli olmuş canım

Yalelcim güle güle kullansın begüm hanım odasını. Çok hoş bir oda olmuş...

teşekkür ederiz teyzoşlar... henüz tamamlayamadık, kabaca bu şekle büründü işte...
nasıl hazırlandık anlayamadık valla..

hep diyordu burda arkadaşlar, ''alış-veriş 2 günlük iş.. hemen hallolur'' diye.
oldu valla... :) zorda kalınca, her şey oluyormuş.
beşik de hazırladık, kendi odamızda. toparlayınca koyarız fotolarımızı..

cok guzel olmus yallecim misler gibi saglikla uyusun insallah begumcuk odasinda bizim de yok daha b iseyimiz gerci ben oda yapmayacagim simdi zaten besigimizi de siparis verdik yilbasi gunu gelecek insalalh halloluyomus dimi 2 gundde

yok valla jasmin.. 2 günde olmuyormuş bence :)
çok acil ihtiyaçlarını ancak 2 günde hazırlamak mümkün.. gönlüne göre, şıkır şıkır hazırlanmak istiyorsan.. iki günde imkansız.
ıncık cıncık bitmiyor.
biberon yedek emziğinden tut, popo mendiline, zıbın bilmemnesinden tut, banyo havlusuna, eteğinden tut pijamasına.... battaniye, cırt bırt derken... bizim 2 haftamızı aldı eksik gedik toparlamak.
bir de yerleşmek var tabi....

ya asşlında, her şey boş..
ben şu 1 aydır bunu anlamış bulunuyorum..
bebeğimin sağlığı tehlikeye girince, gözüm hiçbir şey görmedi valla... allah sağlık sıhhat versin... gerisi boş... çıplak kalan bebek görmedim ben... elbet bişeyler bulunur giyilir.. elbet yatacak bi köşe bulunur..
elbette özeniyoruz falan ama... rabbim hepimize, herkeslere gönlüne göre versin.... öncelikle sağlık sıhhat versin.

yalelcim bayıldım begümün odasına harika olmuş ellerinize sağlık güle güle sağlıcakla yatsın inş odasında:1hug:a.s.

yalelcim odanız sahane olmus
güle güle büyüsün mısıl mısıl uyusun odasında

maşallah yalel pek güzel odanız
nur size yatmaya gelcek haberin olsunkaydirigubbakcemile3

ecrin teyzoş, çok sağolasın.

yalelcim bayıldım begümün odasına harika olmuş ellerinize sağlık güle güle sağlıcakla yatsın inş odasında:1hug:a.s.

yalelcim odanız sahane olmus
güle güle büyüsün mısıl mısıl uyusun odasında

maşallah yalel pek güzel odanız
nur size yatmaya gelcek haberin olsunkaydirigubbakcemile3

teşekkürler teyzoşlar... oldu işte bişeyler, yaptı anneannemizle babamız, dedemiz, dayımız.. :)

Nur gelsin, ben onu başım üstünde yatırırım Hoya'cım.. aşkolsun..

çok güzel olmuş be güzelim bebişin mis kokusunu yayarak meleklerin koruması altında uyusun bu güzel odasındazemuszemus

cibinliğimiz (bu arada kendimiz yaptık yani asağolsun annemin arkadşı dikti bizde süsler yapıştırdık)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…