çok güzel olmuş be güzelim bebişin mis kokusunu yayarak meleklerin koruması altında uyusun bu güzel odasındazemuszemus
teyzeleri buda bizim beşiğimz oda yapamadık evimiz 2+1 olduğu için bebişim bunla idare etcek artık
[URL=http://img695.imageshack.us/i/sdc11233.jpg/][/URL]
[URL=http://img709.imageshack.us/i/sdc11235.jpg/][/URL]
Yalel
Canim cok güzel olmus odaniz güzel günlerde uyusun Begüm hanim. Mobilyalarinizda cok zevkli herseyi tamamlamisin canim .Saglik gibisi yok tabi canim ama bazi seyleride yapmadan almadan olmuyor.
Teyzeleri, biz biraz acil hazırlandık...
Malum biliyorsunuz, teee 30. haftamızda henüz hiçbir şeyimiz yoktu.. Epeyce rahattık nedense :)
Birden erken doğum telaşına girince, nasıl hazırlandık bilemedik valla... Anneannemiz sağolsun, halletti her şeylerimizi...
canım maşallah çok güzel olmuş odanız allah sağlıkla büyümesini nasip etsin inş sende benim gibi erken doğum riskin var hala elim ayağıma dolaşıyor herşeyi tamamlansın diye bitti gerçi ama ufak defek çıkıyo hep allah seninde yardımcın olsun
Teyzeleri, biz biraz acil hazırlandık...
Malum biliyorsunuz, teee 30. haftamızda henüz hiçbir şeyimiz yoktu.. Epeyce rahattık nedense :)
Birden erken doğum telaşına girince, nasıl hazırlandık bilemedik valla... Anneannemiz sağolsun, halletti her şeylerimizi...
canım maşallah çok güzel olmuş odanız allah sağlıkla büyümesini nasip etsin inş sende benim gibi erken doğum riskin var hala elim ayağıma dolaşıyor herşeyi tamamlansın diye bitti gerçi ama ufak defek çıkıyo hep allah seninde yardımcın olsun
teşekkürler canım benim.
pamukçum, tam 4 saat evvel, meltem face'de seni sordu, nerelerde acaba diye.. şimdi çıktın ortaya.. doğurdun mu acaba diye kuşkulandık valla :)
evet canım, benim de riskli.. birara ''geliyorum ben'' diye çok fena telaşlandırdı bizi.. şimdi sakiniz maşallah.
aman diyim sen de dikkat et kendine, yorulma-dinlen hep... bebişler için sabır pamukçum..
hepimizin yardımcısı olsun allahım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?