2010 Ocak Bebeklerinin Odalar

çok güzel olmuş be güzelim bebişin mis kokusunu yayarak meleklerin koruması altında uyusun bu güzel odasındazemuszemus

amiinn... hepimizin yavrularını korusun melaikeler inşallah..
hayat bebelerimizi hiç üzmesin, hep gülsün o masum yüzleri...

cibinliğimiz (bu arada kendimiz yaptık yani asağolsun annemin arkadşı dikti bizde süsler yapıştırdık)

bunuda annemle ikimiz yaptık

altın yastığımız

bebek şekerlerimiz

son olarak buda perdemiz

esracım hayırlı olsun, pek şirin olmuşlar... prensine de pek yakışmışlar... şekerleri kendiniz mi yaptınız?

melisa'mın pembiş yatağı opuyorumnanaktan

teyzeleri buda bizim beşiğimz oda yapamadık evimiz 2+1 olduğu için bebişim bunla idare etcek artık

[URL=http://img695.imageshack.us/i/sdc11233.jpg/]
[/URL]

[URL=http://img709.imageshack.us/i/sdc11235.jpg/]
[/URL]

kızlar, ben şimdi bakabildim geçmişe, ancak gördüm cicilerinizi...
sağlıkla sıhhatle, huzurla uyusun büyüsün kuzular inşallah..
pek tatlı olmuş bu hazırlıklar... güle güle kullanın inşallah...

Yalel
Canim cok güzel olmus odaniz güzel günlerde uyusun Begüm hanim. Mobilyalarinizda cok zevkli herseyi tamamlamisin canim .Saglik gibisi yok tabi canim ama bazi seyleride yapmadan almadan olmuyor.

Esracim
Masallah pek beceriklisiniz ya neler yapmisiniz cok güzel.

Juli
Park yatak o dimi ama cok güzel yapmisin o tombisde icinde ne güzel yataktir o .

Bayildim bayildim fotolariniza evime baktimda pek bos geldi ptesi gidip bisilermi alsam özendirdiniz gene :)))))))

Yalel
Canim cok güzel olmus odaniz güzel günlerde uyusun Begüm hanim. Mobilyalarinizda cok zevkli herseyi tamamlamisin canim .Saglik gibisi yok tabi canim ama bazi seyleride yapmadan almadan olmuyor.

evet evet, sağlık sıhhat versin allah.. gerisi boş.....
diyoruz ama, haklısın, bazı şeyler olmadan olmuyor işte.
biz, bi telaşla hallettik. daha doğrusu annemle kociş.. bi çırpıda topladılar eksiklerimizi.. halloldu valla.
şimdi oturduk bekliyoruz :)

bütün bebeklerin odaları masal gibi olmuş bayıldım..güle güle kullanmak nasip olsun hepsine

evimiz stüdyo daire olduğu için oğlumun odası yok benim yatak odamda yatağı ve dolabı.

emzirme koltuğumuz

Son düzenleme:
oyy tutku bayıldım yaa bebeğin de beşikte olsaymış ne de güzel olurmuş

tutku
beşiğiniz ve emzirme koltuğunuz çok güzel
mışıl mışıl uyusun beşiğinde yavrun:ecrin_bebek:

tutku'cum... çok bi şirin olmuş bu dekorasyonunuz..
meleğin de eminim çok yakışacak bu beşiğin içine :)
emzirme koltuğunuz da gayet şık.. çok beğendim.
sağlıkla büyüsün kuzucuk bu beşikte inşallah..

Tutku 2012 güle güle, sağlıkla kullanın mobilyalarınızı çok şeker olmuşlar. Emzirme koltuğunuzu Ikea'dan mı aldınız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…