teşekkür ederiz teyzesi beğenmenize sevindimhadi bklım hayırlı olsun güle güle uyusun kaan cık odasında
çok güzel canım çok beğendim odsına yerleşincede resim istiyoruz ona göre:))
amin kuzum inşallah çok sağolasınsmhsmhcim çok güzel odanız güle güle kullansın tosunun inşş
liboşum çok tatlısın bitanem iyiki:asigim:
Çok tatlı çok..
Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi gülüm..
:_)
Gelsin de anneciğisinin kalbine sarılsın cennet kokusunu yaysın odanın her köşesine..
teşekkür ederiz canım çok sağolasın darsısı sizleresemihacım odanız çooook güsellopuyorumnanaktan güle güle iyi günlerde kullanın analı oğullu yerimseniben
sevcanım beğendin demek o kadar model baktıkki kayboluyosun arasında karar vermekte baya zor hele bazılarının fiyatıda baya uçukCanım çok güzel oda seçmişsinizopuyorumnanaktan
İnşallah iyi günlerde kullanır Kaanopuyorumnanaktan
Eve yerleştirince de resimlerini eklersin
sizinkinide beğenmiştim tatlım çok güzel gelince yerleşince fotolarını bekliyoruz
çok teşekkürler amin bitanem inşallahCanım odanız harika... Çok güzel bir seçim olmuş. Rabbim sağlıkla yatırmayı nasip etsinopuyorumnanaktan
aslında doğru öyle bi seçim yapmak en mantıklısı bi model vardı buna benzer ama 2500 den aşağı indirmedidelf canım sizin de odanız çok güzel internetten bu modeli beğenmiştim hem sade hem de şık sanırım ben de böyle bişey alacağım hem kıza hem erkeğe uygun
smh, delf odalariniz cok guzel.saglikli mutlu guzel gunler gecirsin odalarinda bebekleriniz sizlerle tabi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?