2010 Ocak Bebeklerinin Odalar

anne olmak canım sizin odanız da çok güzel oğluşun huzurla uyusun odasında ben de beyaz ağırlıklı ve sade birşey düşünüyorum sizinki gibi ya da büyük ihtimalle delf in odası gibi. bakalım 2-3 haftaya almış oluruz heralde

anneolmakistiyoruuumm.

çok güzel ogluşunun odası.

delf sizinkide çokk güzel güle güle yatsın oğluşlarınız......opuyorumnanaktan

scedcedu canım bu modelleride gördüm bebekomda ankaradaydı yanlış hatırlamıyosam doğru unısex olabilir güya bende öyle olsun istiyodum erkek oldu görüyomusun
bu modellere şu avantajda var kulplarını ayıcıklı kuzucuklu yaptırabilir veya sonra değiştirebilirsin bu sayede hem erkek hem kıza daha yatkın olur :lepi:

evet canımcım hepsi ikea:)) şifonyer 4 çekmeceli 199 Tl ye almıştım onuda

çok sağol canım
güle güle kullanın tekrar

kızlar bu odalar nasıl sizce? kız için de uygun olur mu ne dersiniz?

1. çok da güzel değil
2. yi çok rahat hem kızda hem erkekte kullanırsın renkler öyle olacaksa çok şeker her renk var ben bunu çok beğendim
3. bu da çok sade kız için zaten kulplar çiçekli gibi istersen değiştirrsin kulplarınıda
4. de çok rahat kullanılır ikisi içinde ama orta raf kapaklı olsa bana daha kullanışlı olur gibi geliyo açık çok güzel ama rafa çok ihtiyaç oluyo

meraba kızlar. bayadır giremedim. odalar harika. bebişler sağlıkla mışıl mışıl uyusunlar odalarında. bu arada canım bence 2. ve 4. çok şık duruyo. ben çok bebk odası gibi olup sonra kullanılamayacak olanalrı sevmiyorum. bunalrı büyüyünce d ekullanır.

kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim aslında bende en çok 2. ve 3. yü beğendim ama 3. de kız havası daha fazla erkekte kullanılmaz gibi değil mi? inşallah izmirde 2. ye benzer model bulabilriim.

Canım odanız harika... Çok güzel bir seçim olmuş. Rabbim sağlıkla yatırmayı nasip etsinopuyorumnanaktan

canım çok teşekkürler.
delf canım sizin de odanız çok güzel internetten bu modeli beğenmiştim hem sade hem de şık sanırım ben de böyle bişey alacağım hem kıza hem erkeğe uygun

çok sağol canım.bende çok beğendim.

delf bu arada ne kadara aldınız? piyasa araştırması aşamasındayım da

canım 1700 tl 10 taksite aldık.
delf sizin odanızda çok şıkmış opuyorumnanaktan
güle güle kullansın meleğin:lepi:

sağol canım. bende öpüyorum

kızlarrrr oadalrınız çok güzel güle güle yatsız bebişler
inşallah evinize gelsin yerleştirirn öylede bekliyoruz foto.larını
sağol canım evt eve gelince de çekeceğim fotoları.

pınarcığım odanız çok şık ve sade bayılırım beyaz mobilyaya bende.iyi günlerde güle güle kullanırsnız inşallah.opuyorumnanaktan

sağol canım. bende sadeliği çok seviyorum.
delf odanız çok güzelmiş güle güle kullansın bebişin..
sağol ecrincim

smhsmh ve delf
bebıslerınızın odası cok guzel.iyi gunlerınde saglıkla yatsınlar ınsallah..

delf bende senın mobılyaların gıbı dusunuyorum.beyaz olsun ıstıyorum..
henuz daha bakmadım..
sağol gönülcüm

canım çok güzel çok kibar güle güle güzel günlerde kullanın inşallah

çok sağol canım
hemşerim çok güzel bir tercih çok beyendim iyi günlerde kullan

sağol canımcım

[
kızlar bu odalar nasıl sizce? kız için de uygun olur mu ne dersiniz?
canım ben 4 numarayı beğendim. benim aldığım mağaza da vardı. ben ikiis arasında gidip gelmiştim benim aldığım ile. bence çok hoşş. düşün derim ben

smh canim kaanimizin odasi cok sekermis kardesimin oglusu kaanimizin da odasi buna benziyo denizci figurlu beyaz mavi cok cici oluyolar
delf sizin odaniz da cok seker sade ama cok hos duruyor
anne olmak odayi gormustum zaten daha onceden demirimize yakisir
butun bebislerimiz odalarinda saglikla misil misil uyusunlar insallah

esra bayıldım bayıldım
güle güle büyüsün bebişin bu güzel odada

kızlar hepinizin odasına bayıldım.......
Allahım bebeklerimizi sağlıkla içinde gördüğümüz günleride göstersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…