2010 Ocak Bebeklerinin Odalar

buda benim hiç beğenmediğim ama eşimin bayılarak aldığı kızımın odası :sinifsinif:

sdosum bence oda cok hos
orda sadece renkler uymamıs
sen cok güzel bir renk uyumu ile şahane bir oda yapacaksın eminim

esracıgım bayıldım bebısının odasına oda yapmak ıcın bosbır yerım olsa benım tercıhımde beyaz renkten yana çok hoş bir görüntüsü var ne kadara mal oldu fıyatı ayrıca cıcılerıde cok güzel bebişkonun güle güle kullanın herseylerını saglıklı gunlerde ınsallah

35esra35
Cok güzel bebisinin odasi .Benim uykum geldi fotolara bakarken nasil huzurlu göründü .Isiktan herhalde insallah bebisinine uykulari düzenli olur.Bu arada dolabi tamamlamisin canim herseyi hazir. Ben daha dolap alacagimda icini yerlestirecegim.Sifonyer bile hazir masallah hamarat anneye.Dün sabah gene bir magazaya girdim .Hastane cikisi icin bisiler bakayim dedim.Sonra herseye baktim hersey cok güzeldi.Ve ben kendime bi canta alip ciktim ordan :)))) Hep böyle oluyor. Gidip bakiyorum kendime yada oglana bisi alip cikiyorum. Bir ara hamile kiyafeti düsünüyordum .Aldim simdide hastaneden cikinca giyecek biseyim yok diye düsünüp onlari tamamlamaya calisiyorum.

ecrin çok güzel canım güle güle kullansın rahat huzurlu uykular çeksin ayrisin çok hoşuma gitti bende böyle bişey alıcaktım ne kadara aldın ben bakmadığım için fiyatlar hakkında bilgim yok

alıntı yapamıyorum teyzoşlar site çok kötü hepinize çok çok teşekkür ederiz daha eksiklerimiz var odamızda ama benimde çok içime sindi eksikler tamamlanınca dahada güzel olacak inş.

oooooooooooo esracım bebişin odası hazır ohhh. n güzel. güle güle kullansın oğluşun. bu arada hediyeleşmede birbirimize çıkmışız. ben yeni ime geçtim taşınmayla falan uğraştık hep. net d eçok kötüyü pek giremedim. haberleşelim canım.

Bebişlerinizin odaları çok güzel olmuş kızlar. Hepsi sağlıkla güle güle kullansın inşallah...

swetim çok sağol canım beğenmenize çok sevindim odamızı ama acaba erken mi yerleştirdim eşyaları ama ne yapayım heryerde bir parça bişey vardı bende oda gelmişken yıkayıp ütüleyip yerleştirdim
evet tatlım birbirimize çıktık çekilişte bu aralar bende pek fazla giremedim birde site çok kötü haberleşiriz canım

ya bu esralar hep böle demekki benimde dolabım doldu valla :)) esranın anlamı hızlı çok hızlı demek zaten
her işi herkesten önce bitiriveirirz valla:))

esracım ben daha yıkamadım daha epey süre var bide sürekli açıyoruz ya yenisini koyuyoruz yada benim çılgın kardeşim her geldiğinde eşyaları alıp seviyo kirlenmesin diye erken yıkamadık
ama sen madem yıkadın üzerlerine örtüler ört çekmecenin ve dolapların içine olabildiğince korursun böylelikle

bizde dün annemle gittik kapitone falan aldık dolap ve çekmece içleri için
bide annem pamuk yorgan yaptırmış onun için nevresim falan dikicek yatak takımı falan yapıcak
o kadar hevesliki o kadar isteyerek severek yapıyoki
ben gider hazırını alırım ama önemli olan kendim bişiler yapıyım diyo
bende ne kadar gezersem geziyim annemin yaptıkları daha çok hoşuma gidiyo
demek sevgiyle istekle yapılan herşey çok daha lezzetli oluyo:)
bu bebek anneme çok iyi geldi babamdan sonra sanki yeniden doğuyo
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize

Esracım bebişinin odasına bayıldım:lepi:
Çok güzel olmuşopuyorumnanaktan
İnşallah iyi ve sağlıklı günlerde kullanır

buda benim hiç beğenmediğim ama eşimin bayılarak aldığı kızımın odası :sinifsinif:

sedoş canım eğer içine sinmediyse ve evine gelmediyse git değiştir
hangisini beğeniyosan onu al
sonuçta bütün gün bebeklerle biz iç içe olucaz, onların dolaplarını çekmecelerini biz kullanıcaz,eşlerimiz değil
bence eğer evine gelmediyse hemen değiştir, tabi içine sinmediyse

ecrin çok güzel canım güle güle kullansın rahat huzurlu uykular çeksin ayrisin çok hoşuma gitti bende böyle bişey alıcaktım ne kadara aldın ben bakmadığım için fiyatlar hakkında bilgim yok

teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun..800 ytl ye aldık..

ödemesinide yaptık... benim beğendiğim başka mağazadaydı... nasıl olcak??

Esracım odan çok güzel olmuş güle güle kullanın.

sceduuu ben 2. odaya bayıldım. bi kere tam beyaz değil sanırım hafif ahşap renkli hem de hem kıza hem oğlana uyar.

Biz taşınacağımız için henüz oda falan yok ortada. 2 ay daha da olacağını sanmıyorum. Son ayımızda herşeyi halletmek gerekecek malesef , nasıl yapıcaksam karnım burnumdayken (

canlarım butun odalar harıka olmus
ben zaten bır bebegın odasının cırkın olabılecegıne ınanmıyorum
o tatlı seyler odanın ıcıne gırınce hersey harıkalar dıyarı olur..
ben oda yapmıyorum babamızın odası var kucuk odamızda zaten
ya kapaklarını fılan degıstırırız ya da yenı alırız bılmıyorum ama bebıs kendı secsın ıstıyorum
meleklerımız gelınce hıcbırseylerı de olmasa kokusu olacak kızlar o odada
o zaman sevmeyın o odayı da ben goreyım sızı..
sedacım sen de takma artık taktıkca canın sıkılacak aaa..
stres yapıyorsun ıstemeden bırtanem..

bugün biraz farklı bi gözle bakınca fena durmadı gözüme kaydirigubbakcemile3 hem dediğin gibi bebeklerimiz girince sanki gözümüz mobilyamı görecek... çirkin veya güzel sonuçta kızım olacak o odada :asigim:

delf, anneolmak, esra, ecrin.. kızlarrrr harika bunlar yahu...
odalar da beşik de bir harika.. içlerinde kuzuları düşündükçe.. içim titriyor :)

ecrin'cim... cibinlik de pek hoş.. cibinliksiz bi çeksene foto :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…